QUOTE(maziulele @ 2016 05 31, 14:51)
Ačiū už nuomonę.
Mes visus namus taip įsirengsime, esame modernistai. Todėl viskas bus modernu ir šiuolaikiška
Tą pakabinamą spintelę labiau bus naudojama mano manymu taurėms, gražiems puodeliams susidėti, ar šiaip kokiems gražiems daiktais. Lėkštės, naminiai puodai turės visai kitą savo vietą
Mes visus namus taip įsirengsime, esame modernistai. Todėl viskas bus modernu ir šiuolaikiška

Tą pakabinamą spintelę labiau bus naudojama mano manymu taurėms, gražiems puodeliams susidėti, ar šiaip kokiems gražiems daiktais. Lėkštės, naminiai puodai turės visai kitą savo vietą

Man patinka vaizdas, pakabinama spintelė

Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 31, 14:31)
Manau praejimas minimum 1 metras turi but 
Valgyt daryt turetu but tikrai patogu, apeini is visu pusiu, vietos pjaustyt ir t.t. bus itin daug
Tik nzn kaip del gartaukio vaizdo tokio kabancio ir islindusio is lubu, mhhhh... Ar jis tures ta kampine dali ar tik bus toks is lubu kaip triuba islindus??? 

Valgyt daryt turetu but tikrai patogu, apeini is visu pusiu, vietos pjaustyt ir t.t. bus itin daug

Praejimui bus daugiau nei metras...
Dėl gartraukio, dar taip tvirtai nenusprendžiau, bet gali būti ir triuba

Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 05 31, 14:43)
Aš manau tiesiog pabraižė galimą erdvinio gartraukio vaizdą, bet šiaip yra tokio modelio variantų (elica), tad skonio reikalas.