Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(maziulele @ 2016 05 31, 14:51)
Ačiū už nuomonę.
Mes visus namus taip įsirengsime, esame modernistai. Todėl viskas bus modernu ir šiuolaikiška  biggrin.gif

Tą pakabinamą spintelę labiau bus naudojama mano manymu taurėms, gražiems puodeliams susidėti, ar šiaip kokiems gražiems daiktais. Lėkštės, naminiai puodai turės visai kitą savo vietą  biggrin.gif

Man patinka vaizdas, pakabinama spintelė thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 31, 14:31)
Manau praejimas minimum 1 metras turi but  4u.gif

Valgyt daryt turetu but tikrai patogu, apeini is visu pusiu, vietos pjaustyt ir t.t. bus itin daug  bigsmile.gif  Tik nzn kaip del gartaukio vaizdo tokio kabancio ir islindusio is lubu, mhhhh... Ar jis tures ta kampine dali ar tik bus toks is lubu kaip triuba islindus???  g.gif

Praejimui bus daugiau nei metras...
Dėl gartraukio, dar taip tvirtai nenusprendžiau, bet gali būti ir triuba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 05 31, 14:43)
Aš manau tiesiog pabraižė galimą erdvinio gartraukio vaizdą, bet šiaip yra tokio modelio variantų (elica), tad skonio reikalas.

drinks_cheers.gif šitas realus pretendentas rolleyes.gif
Atsakyti

maziulele-labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 05 31, 15:48)
Nėra blogai dviejų eilių virtuvė - kiek problemų būtų su kampinėmis spintelėmis
Tik manau bus nepatogu dirbti, kai taip arti plautuvė su kaitlente - vieną kelčiau į kitą pusę

pritariu,tikrai bus nepatogu,sugrusta,viena kelciau i kita puse
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2016 05 31, 09:37)
Plytelės panašios spalvos kaip stalviršis.

Tanite, nuotraukas kriauklių išsitraukiau iš interneto, net nepagalvojau, kad tokios spalvos jau nebegamina  verysad.gif reikės pasidomėti...

kriaukle,kuo arciau salvirsio spalvos,beja deciau keturkampa,ne apvalia,taskosi daugiau
Atsakyti
Man grazu ileidziama plautuve tamsiame stalvirsyje arba nebent idealiai atitinkancio atspalvio, o jei skiriasi tada i kica panaseja.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2016 05 31, 10:00)
Sveikos merginos. Pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė. Turėsiu naują virtuvę. Bet aišku reiktų ją susiprojektuoti iš pradžių.

Apart to, kad esat moderno gerbėjai, visiškai neaišku, kokie Jūsų poreikiai, prioritetai? Ar virtuve dažnai naudositės, ar ji labiau dėl grožio bus? Būna taip, kad namuose žmonės tik lengvą vakarienę valgo, tiesiog toks gyvenimo ritmas susidėlioja smile.gif .
Pirmam dizainerės variante pakabinamos spintelės per aukštai, mano nuomone. Ten nei gartraukio nėra numatyta. O gal jis iš stalviršio ištraukiamas bus?
Antram variante daugiau vietos pasidėjimams (ar Jums jos daug reikia?). Iš principo jis man labiau patinka. Pirmam variante pakabinta spintelė blizgiais fasadais gal ir įdomus sprendimas, tačiau kažkas ne taip man su ta vieta... Įspūdis toks, tarsi per trumpas virtuvinis buvo pagamintas, o paskui sugalvojot prilipdyti kažką... Nesiriša man ji su likusia virtuve. Antrasis gi labiau išbaigtas atrodo. Tik jokiu būdu nedėčiau stiklinio gartraukio ir staliuko schmoll.gif . Iš praktinės pusės. Tikrai galima surasti kur kas gražesnį ir patogesnį gartraukį. Dabartinis staliukas kaip iš terasos atneštas atrodo... biggrin.gif .
Įdomu būtų pamatyti visos erdvės planą. Man kažkaip visad norisi pietų stalą kiek atskirti nuo virtuvės. Aš daryčiau, jeigu tik telpa sala, dviejų eilių virtuvę su ja, o staliuką statyčiau toliau. Jūsų įdėtoje pirmoj pavyzdinėj vizulkoj taip ir yra padaryta, gana padoriai atskirtos funkcinės zonos virtuvė - valgomasis. Ir tos pakabinamos spintelės ties stalu gražiai siejasi su virtuvės kairėje pusėje esančiomis pakabinamomis spintelėmis.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 30, 23:06)
Šiai dienai vaizdas toks, tik sienos istinkuotos, mes sudejom razetes viena virs kitos kad deti imontuojama orkaite ir mikrobangu krosnele virs jos., po to plyta ir garatraukis, bet mes garautrauki issivaizduoju, kad desim galinga, bandysim vest i rekuperacine vedinimo sistema, nes nieko nera baisiau kai dumu ar maisto kvapas eina i saliona.
http://imagizer.imag.../922/fPFXFy.jpg

Už orkaitės rozetė negerai, reikėtų ją įrengti apačioje, cokolio vietoje, taip kaip šaldytuvui, kaip ir kaitlentei. Šaldytuvui gal ir gerai padaryta, nors truputį abejoju (kiek cm nuo grindų ji yra?), bet kaitlentei irgi per aukštai unsure.gif . Už indaplovės irgi negali būti rozetės, kaip ir nelabai saugu daryti virš kriauklės, jeigu gerai įžiūriu lens.gif ... Čia info .
Ar Jūs patys vedžiojotės elektrą? Ar Jūs elektrikai?

Mes nejungėme gartraukio į rekuperacinę sistemą. Gerai pasidomėkit, dėl jungimo, kad paskui nebūtų bėdos. Beje, kodėl nedarėte atskiros virtuvės, jei jau taip baisu tas maisto kvapas svetainėje? Pagal planą matau, kad virtuvės erdvė visai galėtų būti atskiroj patalpoj - ir langas yra, ir durys g.gif ...
http://imageshack.co...1541/9S8HHR.jpg

Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 05 30, 14:25)
Paskambino baldžius, kad perspėtų, jog tokio ištisinio stalviršio pagaminti neina, kad sūdurimą reikia daryti. O tą sudūrimą galima padengti aliuminio juostele  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Be ryšio ta juostelė - atgyvena jau tikrai. Galima gi suklijuoti tuos stalviršius. Jei baldininkas pats nemoka, ieškokitės kas moka tai padaryt. Kaip manot, kas čia padaryta:
user posted image
user posted image
user posted image
Laikykitės savo, kad nepridarytų nesamonių doh.gif .
Viskas puikiai yra su tuo suklijavimu. Joks vanduo, jau nekalbu apie trupinius, ten nepatenka ir niekas neišsipučia, aišku, jeigu kokybiškai padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2016 05 31, 10:13)
Nerandu kur kitur paklausti  blush2.gif
Gal darėtės Kaune stiklą tarp virtuvinių spintelių ir patiko, tiko kaina ir kokybė?

Mano draugė darėsi Stiklitoj. Patiko. Kiek kainuoja, nežinau, man regis, kad priklauso nuo stiklo, nes ten galimybių visokių labai daug, tai gal ir kaina nuo to priklauso...
Dar yra Gravera, bet ten nuo seno viskas brangiau, nors kokybė tai lygiai tokia, kaip pas kitus - visi tą patį stiklą pjauna...

Bet mano žinios kokių 4 metų senumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 birželio 2016 - 14:28
QUOTE(Juodai @ 2016 06 01, 11:38)
Už orkaitės rozetė negerai, reikėtų ją įrengti apačioje, cokolio vietoje, taip kaip šaldytuvui, kaip ir kaitlentei. Šaldytuvui gal ir gerai padaryta, nors truputį abejoju (kiek cm nuo grindų ji yra?), bet kaitlentei irgi per aukštai unsure.gif . Už indaplovės irgi negali būti rozetės, kaip ir nelabai saugu daryti virš kriauklės, jeigu gerai įžiūriu  lens.gif ... Čia info .
Ar Jūs patys vedžiojotės elektrą? Ar Jūs elektrikai?

Mes nejungėme gartraukio į rekuperacinę sistemą. Gerai pasidomėkit, dėl jungimo, kad paskui nebūtų bėdos. Beje, kodėl nedarėte atskiros virtuvės, jei jau taip baisu tas maisto kvapas svetainėje? Pagal planą matau, kad virtuvės erdvė visai galėtų būti atskiroj patalpoj - ir langas yra, ir durys  g.gif ...
http://imageshack.co...1541/9S8HHR.jpg

Juodai, labai aciu, kad atkreipėte demesį į mano postą 4u.gif

Nu elektrikai profesionalus dare, imone su firma ir gerai zinonoma, tad manau, kad turi supratima kur orkaite jungiasi, nes visiems taip daro wink.gif Juk nemanau, kad tik mums tycia taip paeme ir padare g.gif Plytos padaryta apacioje, o orkaite bus akiu lygyje ir virs jo mikrobangu krosnele.

Indaplove gaunasi kraste i desne nuo lango link sienos., o gerokai pries ja kriaukle, ten vandentiekio slangos matosi indaploves, o kriaukles ne nepateke i kadra.

Atskira virtuve man itin nemaloni vieta, man visa laika norejosi bendroj erdvej, tad ji pas mus gaunasi uz kampo, tokioj kaip nisoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 01 birželio 2016 - 19:23
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 05 31, 08:04)
Radvile, man irgi Havana wink.gif
O kiek tas langas nuleistas? Ar jis atsidarinėja į vidų? Pas mus neatsidarinėjantis, tai darom stalviršį ligi pat lango rėmo - keli cm nuo stiklo... Gal išeitų pvz. šitoj virtuvėj padaryti kažkokį važiuojantį bloką ant ratukų kaip kad IKEA pvz yra? Nes vizualiai atrodo virtuvė dar so so, bet realiai dirbsi tik dešinėje ir vietos ten truks  g.gif

Jau nieko neprigalvosiu 86 cm aukštyje, o dar net grindų nėra verysad.gif
Ačiū, paieškosiu.
QUOTE(rarity @ 2016 05 31, 15:48)
Nėra blogai dviejų eilių virtuvė - kiek problemų būtų su kampinėmis spintelėmis
Tik manau bus nepatogu dirbti, kai taip arti plautuvė su kaitlente - vieną kelčiau į kitą pusę

Svarsčiau perkelti, ar ne. Apsisprendimui turim dvi dienas. Jei perkelsim, praėjimui liks mažiau vietos, nes spintelės kairėje skaičiuotos mažesnio gylio. Jei sakot, kad neptogu, tikrai rimtai pagalvosim. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 01, 15:26)
Mano draugė darėsi Stiklitoj. Patiko. Kiek kainuoja, nežinau, man regis, kad priklauso nuo stiklo, nes ten galimybių visokių labai daug, tai gal ir kaina nuo to priklauso...
Dar yra Gravera, bet ten nuo seno viskas brangiau, nors kokybė tai lygiai tokia, kaip pas kitus - visi tą patį stiklą pjauna...
Bet mano žinios kokių 4 metų senumo smile.gif

Rekomenduokite prašom Vilniuje kur pigiau pasigaminti stiklą tarp spintelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 01, 21:58)
Jau nieko neprigalvosiu 86 cm aukštyje, o dar net grindų nėra  verysad.gif
Ačiū, paieškosiu.

Svarsčiau perkelti, ar ne. Apsisprendimui turim dvi dienas. Jei perkelsim, praėjimui liks mažiau vietos, nes spintelės kairėje skaičiuotos mažesnio gylio. Jei sakot, kad neptogu, tikrai rimtai pagalvosim. Ačiū  4u.gif

Būtinai perkelčiau...

Tiesa, šiandien kažkur užmačiau virtuvę, kur stalviršis kelių lygių g.gif Atrodo visai neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 01, 20:19)

Nu elektrikai profesionalus dare, imone su firma ir gerai zinonoma, tad manau, kad turi supratima kur orkaite jungiasi, nes visiems taip daro wink.gif Juk nemanau, kad tik mums tycia taip paeme ir padare  g.gif  Plytos padaryta apacioje, o orkaite bus akiu lygyje ir virs jo mikrobangu krosnele.

Indaplove gaunasi kraste i desne nuo lango link sienos., o gerokai pries ja kriaukle, ten vandentiekio slangos matosi indaploves, o kriaukles ne nepateke i kadra.

Nėr už ką 4u.gif
Kas darė elektros išvedžiojimo projektą? Ar ta pati firma?
Ar vandens išvadai yra ties indaplovės vieta? Jei taip, tai turiu perspėti, kad už indaplovės negali jų būti.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 01, 21:58)
Svarsčiau perkelti, ar ne. Apsisprendimui turim dvi dienas. Jei perkelsim, praėjimui liks mažiau vietos, nes spintelės kairėje skaičiuotos mažesnio gylio. Jei sakot, kad neptogu, tikrai rimtai pagalvosim. Ačiū  4u.gif

Dabar pas Jus tarp stalviršių 150cm, tad jei perkelsit gausis jis apie 120cm - idealus, tikrai ne per mažas.
Atsakyti