Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 01, 23:27)
Dėl į priekį. Ir užuolaidėlėm apsiūk. Ateis svečiai ir galvos - va ten pas noa lėlių tetras biggrin.gif O ko ne?  biggrin.gif

Aha, dušo užuolaidą paimsiu... Niekas nė neįtars, kad po dušo užuolaida orkaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2016 06 01, 23:58)
Dėčiau orkaitę aukščiau ir nesukčiau sau galvos. Visos technikos vistiek nesuslėpsit. Negi ir puodus skubėsit sukaišiot, kad tik kas nesusiprotėtų, kad ten virtuvė...
Aš namie pirmiausia galvočiau apie patogumą, o paskui apie grožį. Dar yra toks momentas, kad jei kažko labai norisi ir nepasidarai, paskui griauži save iki belekiek, kad nė grožis  nepadeda... smile.gif

Tiksliai, dar puodai! Apie puodus buvau užmiršus, niekur nuotraukose ten jokių puodų nėr biggrin.gif

QUOTE(dabej @ 2016 06 02, 08:47)
drinks_cheers.gif
aš irgi dažnai grožį aukoju vardan patogumo.
Noa - darykit patogiai, gal ir mažiau gražiai, po pusmečio pati nepastebėsit tos orkaitės smile.gif bet džiaugsitės patogia svajonių virtuve smile.gif

Niūriai sutikau su ta orkaite, nes ir diedas jos labai norėjo... Viena bėda su tais neestetais, jiems tik patogumas galvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 06 02, 15:49)
Kaip tai neišeina? Kodėl neišeina taip padaryt šitam antram varijante?

Va del vienisos orkaites ir as kankinuosi - noreciau salia deti koki kavos aparata (bet brangus imontuojamas bjaurybe) arba mikrobangine, bet beda ta, kad normali orkaite yra aukstesne uz montuojamus kavos aparatus ar mikrobanges ir tam, kad islaikyti simetrija, po kavos aparatu reikia kisti indu pasildymo stalciu, kuris apskritai nereikalingas ir dar nemazai kainuoja. Ar yra kokia kita gudrybe su montuojama technika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 birželio 2016 - 10:25
QUOTE(gitulia @ 2016 06 03, 11:25)
Va del vienisos orkaites ir as kankinuosi - noreciau salia deti koki kavos aparata (bet brangus imontuojamas bjaurybe) arba mikrobangine, bet beda ta, kad normali orkaite yra aukstesne uz montuojamus kavos aparatus ar mikrobanges ir tam, kad islaikyti simetrija, po kavos aparatu reikia kisti indu pasildymo stalciu, kuris apskritai nereikalingas ir dar nemazai kainuoja. Ar yra kokia kita gudrybe su montuojama technika?

o man kaip tik atrodo kad tas šilumos palaikymo stalčius reikalingas. aišku ne kiekvienai dienai, bet reikėtų.

aš tokio labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Kokias plautuves renkatės į virtuvę? Akmens masės ar keramikines?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2016 06 03, 13:28)
o man kaip tik atrodo kad tas šilumos palaikymo stalčius reikalingas. aišku ne kiekvienai dienai, bet reikėtų.

aš tokio labai norėčiau  ax.gif

Gal kartais ir gerai, bet 400 eu uz kelis pasildytus puodeliu man atrodo brangu 😉
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2016 06 04, 16:06)
Kokias plautuves renkatės į virtuvę? Akmens masės ar keramikines?

Priklauso kokio efekto norite, akmens masės yra neviedos spalvos (paziau matosi nešvarumai, keramikinės būną spalva tiesiog lygesnė (akmens masės tai matosi kad akmens) toks ir skirtumas dėl valymo priežiūros labai viskas nesiskiria
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2016 06 04, 17:05)
Gal kartais ir gerai, bet 400 eu uz kelis pasildytus puodeliu man atrodo brangu 😉

Nežinau ar aš čia į temą, bet puodelius prieš darydama kavą aš pašildau tik ką užvirintu vandeniu (t.y.) įpilu į juos verdančio vandens ir praskalauju ir tik tada darau kavą 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(pajūrys @ 2016 05 27, 15:10)

kur užsisakinėjote virtuvinį?
Atsakyti
kiek protinga ir patogu nuleisti orkaite zemiau stalvirsio. Stalviris planuoju 92cm aukstyje. Man atrodo, kad jau bus iki darbastalio-bus per aukstai, todel noriu siek tiek nuleisti zemiau. Kiek cm dazniausiai nuleidziama g.gif

nors jauciu atsakymas bus per virsutinio stalciau auksti, bet as dar tu stalciu auksciu neplanavau g.gif , o rozetes vyras jau deda, tai reikia visa buitine virtuves surodyt kur kas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 06 06, 19:51)

nors jauciu atsakymas bus per virsutinio stalciau auksti, bet as dar tu stalciu auksciu neplanavau g.gif , o rozetes vyras jau deda, tai reikia visa buitine virtuves surodyt kur kas bus  blush2.gif

Tai tegul daro rozetę cokolio aukštyje, o paskui kaip norėsite, taip montuosit tą orkaitę. Įprastai viršutinis stalčiukas yra apie 14-15cm.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 06 06, 13:57)
kur užsisakinėjote virtuvinį?

T. Pociaus baldai smile.gif
Atsakyti
Sakykite prasau, koks rekomenduojamas grindu plotas tarp virtuvinio ir salos? 4u.gif
Atsakyti