Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Zirzille @ 2016 06 10, 10:25)
Kiek lieka tarp kampinės ir kaitlentės, jei kampinės durelės 25x25? Ar būtinai tarp kaitlentės ir kampo reikia dar kažką įklijuoti? Gal galit daryti tiesiog platesnių stalčių bloką (jei ten tikrai stalčiai suplanuoti) po kaitlente? Gal net suvienodint plotį su stalčiais prie lango sienos, o tarp jų liktų 3 po 60cm.

Galines sienos ilgis 440-444cm (galutiniai cm bus aiškus kai nusitinkuos senos sienos ir užsidės gipsas.

Dėlioju iš dešinės į kairę:

vadinasi tame tarpe tarp kaitlentes ir kampo lieka 60cm. Kaip daryt?
mano isivaizduojami variantai:
1var:
stalčių blokas 80cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 60cm
35cm - koks kargo? spintele?
pats kampas 60cm +25 cm kampinei dureles

2var:
stalčių blokas 80cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 60cm
15cm kargo
pats kampas 60cm +45cm iejimas i kampine spintele (bet turbut gaunasi labai jau didele ta kampine, kuri is esme snera patogi)

3var:
stalčių blokas 80cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 80cm po kuria butu stalciai ir plotis kaip stalciu prie lango
[COLOR=red]lieka 40cm
kaip isnaudot nes dar turi but ir iejimas i kampine
pats kampas 60cm + turi būti kazkoks iejimas i kampine

3 var apaciai gal geriausias, nes man rodos talpiausias, simetriskiausias ir optimaliausias. bet kaip tada virsus. Kaip bedeliociau gaunasi, kad gartraukis per dvi pakabinamass dedasi g.gif

Turiu nuspresti, nes jei daryciau pagal 3 var, tai kaitlente vis slenkasi kairiau nuo pirminio varianto ir jau dabar rozetes padarytos virs darbastalio ir gautusi minimum viena rozete virs kaitlentes. Dar skyles galetume pergrezti, bet jau reikia nuspresti, nes elektra suvedziota. bet kol sienu nera dar galiu kazka pakeisti doh.gif

user posted image
Atsakyti
arba daryti virtuves kampine su iejimu is vienos puses - 40cm durelem
ir tada man kaitlente labai nesislinktu.
ir kita kampo puse kur aukstos kampines gautusi trumpesnio ilgio (gal erdvesbis siekt iek vaizdas butu, nes atsitrauktu nuo iejimo i kambari duru per tuos 20cm mazdaug)

user posted image

va taip pasislinktu nuo iejimo duru
user posted image

as kampine turejus si su kampiunemis durelesmis mazdaug 20*20cm, tai tokia naudotis iprastus,o kaip tokia spintele kur iejimas tik per viena sona. Ar ten imanoma ka nors pasiekt ar jau be kokios karuseles niekaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 birželio 2016 - 13:06
QUOTE(Žydriausia @ 2016 06 11, 14:39)
Galines sienos ilgis 440-444cm (galutiniai cm bus aiškus kai nusitinkuos senos sienos ir užsidės gipsas.

Dėlioju iš dešinės į kairę:

3var:
stalčių blokas 80cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 80cm po kuria butu stalciai ir plotis kaip stalciu prie lango
[COLOR=red]lieka 40cm
kaip isnaudot nes dar turi but ir iejimas i kampine
pats kampas 60cm + turi būti kazkoks iejimas i kampine

3 var apaciai gal geriausias, nes man rodos talpiausias, simetriskiausias ir optimaliausias. bet kaip tada virsus. Kaip bedeliociau gaunasi, kad gartraukis per dvi pakabinamass dedasi g.gif

Turiu nuspresti, nes jei daryciau pagal 3 var, tai kaitlente vis slenkasi kairiau nuo pirminio varianto ir jau dabar rozetes padarytos virs darbastalio ir gautusi minimum viena rozete virs kaitlentes. Dar skyles galetume pergrezti, bet jau reikia nuspresti, nes elektra suvedziota. bet kol sienu nera dar galiu kazka pakeisti doh.gif

O jeigu taip
stalčių blokas 90cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 90cm po kuria butu stalciai ir plotis kaip stalciu prie lango
lieka 20cm, kuriuos ir panaudosit įėjimo į kampą durelėms

Jei jau kaitlentė ar taip ar taip slenkasi kairiau ir vistiek rozečių skyles reikės perdaryt, tai koks skirtumas ar 20cm daugiau ar mažiau ją paslinkti, bet aš jau geriau daryčiau tuos stalčių blokus platesnius ir nepalikčiau tų nereikalingų centimetrų kur reikės įkišti kargo, nebent jis jums labai reikalingas. Be to, kaitlentės galima ir necentruoti tame stalčių bloke, tada nepasislinktų tiek. Čia buvo įškelta keli pvz http://www.supermama...?...&p=70071654 ir marina30 rodė savo virtuvę, kur kaitlentė taip pat ne centre http://www.supermama...?...&p=69931722
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 11 birželio 2016 - 14:05
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 11, 13:45)
O jeigu taip
stalčių blokas 90cm
plautuve 60cm
indaplove 60cm
stalciu blokas 60cm
kaitlente 90cm po kuria butu stalciai ir plotis kaip stalciu prie lango
lieka 20cm, kuriuos ir panaudosit įėjimo į kampą durelėms

Jei jau kaitlentė ar taip ar taip slenkasi kairiau ir vistiek rozečių skyles reikės perdaryt, tai koks skirtumas ar 20cm daugiau ar mažiau ją paslinkti, bet aš jau geriau daryčiau tuos stalčių blokus platesnius ir nepalikčiau tų nereikalingų centimetrų kur reikės įkišti kargo, nebent jis jums labai reikalingas. Be to, kaitlentės galima ir necentruoti tame stalčių bloke, tada nepasislinktų tiek.

Kargo man nera butinas. nesu tokio turejus, tai nezinau ar patogu. teoriskai salia kaitlentes turet aliejaus buteliu pasidejima tai man rodos patogu, bet man butina nera tikrai. Zinau,kad ranklsuociu kargo niekad nedaryciau, man nepasiteisino, bet va visokies buteliams ar maistui, kur nereik i saldutuva- gal ir patogu g.gif

Kaip jau sakiau kampas mano bus ne pakabinamos, bet jos nusileis iki darbastalio. ir jei labai paslinkti kaitlente, tai nebeliks beveik darbastalio, o man joi reikia. Nes pvz pasiemus is saldytuvo, kad butu kur pasidet. bet to toje kampineje kur nuleisiu iki darbastalio bus el prietaisai, tai kazka su jais darant irgi reikia darbastalio. jei kailtente pasisilinks labai ir liks koks 30-40cm iki spinteliu-man per mazai g.gif
Atsakyti
Pabandziau pasipiesti su 90cm stalciais, tai man sitas variantas ne
user posted image

centruota kaitlente - savaime aisku kad graziau. Man rodos necentruoti gali, kai tikrai nerandi varianto, pvz mazoje virtuveje, kai necentravimas pasidaro simetriskai per 2 spinteles , na blogiausiau atveju kai spinteles be rankeneliu, ty leidziamos rankenos. nes kai yra su rankenelem, tas necentravimas iskart bado akis. As galvoju daryti su rankenelem virtuvini.

dar kitas minusas - pagrindinis darbastalis tarp kaitlentes ir plautuves slenkasi kairiau, o tai reiskia kad begu tolyn nuo naturalios dienos sviesos.

visu trecia - tas pats desinys darbastalis nuo plautuves man atrodo darbui bus naudojamas maziausiai (panasiai turejau savopje virtuveje, tai toks darbinis pavirisus tiesiog pasidejimui, bet darbas joks nevyksta), todel butent to darbastalio desineje ilginti nera prasmes g.gif

na man ir 90cm stalciai jau yra maximumas, man optimaliausias 60-80cm. paskui didelaim stalciuj didelis bardakas arba reikia visokiu skirtuku dar kokiu pribumbasu. sunkiai nepridesi. tai 90cm stalciai nebent tik grozis kazkoks ar simetrija pareikalautu tokio plocio.....

o jei kaitlente graziai pacentruociau tokia variante, tai visai nebelieka darbastalio ir kaitlenet jau labai arti aukstu dureliu9taskysmosi, patogumo problema)

na, man sitas variantas atkrenta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 birželio 2016 - 14:34
Sveikos mergaites,

Ar uzmatete kur foto klasinikes baltos virtuves su dviduriu saldytuvu? unsure.gif Aisku, saldytuvas neimontuojamas, nes reikalinga leduku funkcija. Kaip atodo? O gal pacios turit ir galit parodyti?

Aplamai, kaip tas dviduris saldytuvas isipaiso virtuves interjere? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 06 11, 16:32)
Pabandziau pasipiesti su 90cm stalciais, tai man sitas variantas ne
centruota kaitlente - savaime aisku kad graziau. Man rodos necentruoti gali, kai tikrai nerandi varianto, pvz mazoje virtuveje, kai necentravimas pasidaro simetriskai per 2 spinteles , na blogiausiau atveju kai spinteles be rankeneliu, ty leidziamos rankenos. nes kai yra su rankenelem, tas necentravimas iskart bado akis. As galvoju daryti su  rankenelem virtuvini.

dar kitas minusas - pagrindinis darbastalis tarp kaitlentes ir plautuves slenkasi kairiau, o tai reiskia kad begu tolyn nuo naturalios dienos sviesos.

visu trecia - tas pats desinys darbastalis nuo plautuves man atrodo darbui bus naudojamas maziausiai (panasiai turejau savopje virtuveje, tai toks darbinis pavirisus tiesiog pasidejimui, bet darbas joks nevyksta), todel butent to darbastalio desineje ilginti nera prasmes g.gif

na man ir 90cm stalciai jau yra maximumas, man optimaliausias 60-80cm. paskui didelaim stalciuj didelis bardakas arba reikia visokiu skirtuku dar kokiu pribumbasu. sunkiai nepridesi. tai 90cm stalciai nebent tik grozis kazkoks ar simetrija pareikalautu tokio plocio.....

o jei kaitlente graziai pacentruociau tokia variante, tai visai nebelieka darbastalio ir kaitlenet jau labai arti aukstu dureliu9taskysmosi, patogumo problema)

na, man sitas variantas atkrenta ax.gif

Na kaitelntę gi galit ir dar labiau link lango slinkti, kad būtų per dviejų blokų vidurį, bet, žinoma, jei tokie stalčiai jau per platūs ar darbastalio tarp plautuvės ir kaitlentės per mažai, tuomet rasite kitą, sau labiau priimtiną variantą smile.gif man tiesiog atrodo, kad taip tvarkingiau atrodytų, mažiau tų visokių intarpų ir rankenėlių makalynės, o kas jums patogiau ir gražiau jūs ir nuspręsite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 11 birželio 2016 - 14:55
Dviduri saldytuva apgaubia sonais is tu paciu baldu ,daro virs jo spintele.Atrodo isties graziai.
Kas per stalcius duonai buna?Nesu maciusi,ar tai patogu?.
As pati su ta L forma nesusidraugauju ir tiek ,man taip neidomu nzn.Vis svarstau ar darant dvieju eiliu virtuve neatsibosta ieit i tas eiles ir iset. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 06 11, 19:38)
Kas per stalcius duonai buna?Nesu maciusi,ar tai patogu?.
As pati su ta L forma nesusidraugauju ir tiek ,man taip neidomu nzn.Vis svarstau ar darant dvieju eiliu virtuve neatsibosta ieit i tas eiles ir iset. biggrin.gif

manau turejo galvoje paprasta stalciu, tik i ji deda duona. Jokio spec stalciaus duonai nera g.gif as pvz jau daug metu laikau duona stalciuje, man irgi zymiai patogiau nei kokios papildomos duonines ant stalvirsio. smile.gif
Atsakyti
O ,gal kas uzmatet paveiksliuka su virtuviniu stalu ,pas kiri ne kojos buna o tokia plokste is krastu atitruakta nuo kampo kokius 30 cm.Nerandu niekur kaip parodyt vizualiai ko jieskau.
Atsakyti
Ar kas nors uzsakinejote is ju virtuve? http://baldai4u.lt/
Man labai patinka ju darbai, bet kaip kokybe, kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 06 12, 18:46)
Ar kas nors uzsakinejote is ju virtuve? http://baldai4u.lt/
Man labai patinka ju darbai, bet kaip kokybe, kaip kainos?

Man taip pat domina...tik vis pacios rankos nedaeina iki ju. g.gif
Atsakyti