Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(egllute @ 2016 07 19, 09:22)
pas mane aquasanitos plautuvė ir tos pačios firmos nuvarvinimo indas.

Kokio pločio tas indas? Ir kur pirkote? Jaučiu, man irgi tokio reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2016 07 19, 10:22)
pas mane aquasanitos plautuvė ir tos pačios firmos nuvarvinimo indas.
user posted image user posted image user posted image

o ką jūs į tą nuvarvinimo indą dedate?
man reiktu tokios plautuves, kad galėčiau pasidėti nuvarvinimo indą, kuriame skersai tilptų lėkštės.
Visur tie kur mažučiai-yra 16 cm. pvz. toks jau netilps.

http://www.ikea.com/...ducts/10208523/
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2016 07 19, 06:48)
60x120. Mano namai nėra salės, taigi ir sala tokia,kažkaip bijojau kad platesnė bus tokioj nedidelėj erdvėj tiesiog per didelė, dar turi tilpti stalas su kėdėm toj bendtoj erdvėj. Pagyvensiu ir pamatysiu ar man reik jos labai didelės,ir jei reiks,pasididinsiu.

Tai matau, kad nediduke , uztat ir klausiu. nes mane vyras kiekvienai progai pasitaikius 'pielina", kad as uzgrusiu viska baldais, nes as noriu salos, o jis nenori. tai kai tik randa proga, tai 'ikanda", kad padarysiu baldy sandeli, kad uzgrusiu baldais., kad neliks dukrai vietos pabegiot doh.gif doh.gif Tai galvoju jei daryciua kokia mazesniu matmenu, nes salos noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 07 19, 20:31)
Tai matau, kad nediduke , uztat ir klausiu. nes mane vyras kiekvienai progai pasitaikius 'pielina", kad as uzgrusiu viska baldais, nes as noriu salos, o jis nenori. tai kai tik randa proga, tai 'ikanda", kad padarysiu baldy sandeli, kad uzgrusiu baldais., kad neliks dukrai vietos pabegiot doh.gif  doh.gif  Tai galvoju jei daryciua kokia mazesniu matmenu, nes salos noriu blush2.gif

Tai darykite tokią nedidukę, neužgriozdins wink.gif mano vyras irgi skeptiškai žiūrėjo,bet gi ne jis virtuvėj šeimininkas biggrin.gif
Atsakyti
Kai nedidelė erdvė ir virtuvė kartu su svetaine, tai tokie subjektyvūs pamastymai dėl salos (pati sau kažkada susirašiau, niekam netaikau):
a) turėtų būti kažkokios "teisingos" proporcijos tarp virtuvės ir salos dydžio, kad vizualiai sala neatrodytų kaip virtuvinė spintelė pastatyta vidury kambario (kokios tos proporcijos neįsivaizduoju, bet neatitikimas kartais krenta į akis). Man geriau atrodo plati(ilga) bet negili.
b ) dažnai geriau atrodo sala iš kitokios/ "prabangesnės"/ryškesnės medžiagos nei virtuvinis, t.y. ji atlieka papildomą funkciją atskirti virtuvę nuo svetainės ir jos fasadas atsuktas į svetinę gražiau žiūrėtųsi "svetaininis" nei "virtuvinis", tokia alia komoda. Arba bukvaliai komoda su virtuviniu/akmeniniu stalviršiu.
d) idealu, kad padėjimas saloj būtų ir iš svetainės ir iš virtuvės pusės.
e) daug virtuvinių darbų galima daryti ir prie stalo, atsisėdus, kuris šiuo reikalu gali pakeisti salą, tik reikia sugalvoti kaip apsaugoti stalą.
f) nedidelėj erdvėj atsisėdimas prie salos nereikalingas, nes stalas netoliese. Išimtis kai stacionaraus stalo nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 19 liepos 2016 - 20:30
QUOTE(Tanite @ 2016 07 18, 15:20)
Asmeniškai man padėklas yra visiška nesąmonė. Amžinai kas nors ką nors ten palieka džiūti, tuomet lieka kalkių nuosėdos ir šiaip atrodo, kad betvarkė. Aš tik už vieną didesnį dubenį be jokių šoninių padėklų. Stalviršį namiškiai pavalytų nori nenori, balos nepaliktų, o va su padėklu mistika, nes balos telkšo. Aišku čia ir nuo žmonių priklauso.

Šiaip visiška tiesa. Na dar priklauso, kokios medžiagos plautuvė ir padėklas, jei iš kažkokio akmens ir padėklas nerantuotas, tai dar nieko, ir beveik kaip stalviršį gali naudoti, bet tie metaliniai... Nei gražu, nei juos kas valo nuo tų balų, išties. "Taigi jis tam ir skirtas", pagalvoji pats, galvoja ir kiti. Ir dar amžinai ant jo lieka stovėt visokie indai, mol vėliau sudėsiu į vietą. O dar kai vietos nėra visiems einamiems indams kažkur sukraut... biggrin.gif Mano atveju tai dar ir padoraus, švaraus ir lygaus stalviršio daugiau reikia, padėklo noriu atsisakyti, turėti platesnę/gilesnę plautuvę, nes vienas malonumas visokias skardas ir griozdus plauti, o jau tą padėklą tai laisvai gali pastatyt šalia ant kokio rankšluostėlio ar į plautuvę įstatyt. Nebe tie laikai viską rankom plauti ir kraut kažkur, indaplovė daugumą indų, kurių negaila, suplaus. Na gal kitas reikalas, jei stalviršis koks nors medinis, dėmėm gali išmest, ką nors šlapio padėjus, tai net nežinau, gal ir rankšluostėlis nelabai padėtų. Ai nors, koks nors silikoninis padėkliukas "iki pareikalavimo" tai tikrai turi egzistuot! rolleyes.gif
Atsakyti
Kas norit indams, daržovėms ir šiaip... Draugė įsigijo pirmąji, tai man taip patiko, nors neapsisprendžiu ar tikrai reikia (nes užsigriozdins, o išėmus kur dėti)

http://www.ikea.com/...ducts/20267338/

http://www.ikea.com/...ducts/70202113/

http://www.ikea.com/...ducts/30202544/

bet va šitas koštuvas tai daug paskirčių gali turėti thumbup.gif

http://www.ikea.com/...ducts/50103755/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 20 liepos 2016 - 10:02
Va, kiek ideju thumbup.gif

zinau, kad cia ne uzuolaidu tema, bet virtuvems labai aktualu - kokias dienines uzuolaidas kabinate ant langu? cia gal aktualiau toms, kurios butuose gyvena ir kaimynai is kito 9aukscio ziuro biggrin.gif (vyras sake, kad nieks i mane neziuri per tuos langus, kad uzteks ir naktinio roleto, o man vis neramu, kad gerbeja slapta turiu lotuliukas.gif )

man noretusi ko nors neuzgoziancio viso vaizdo, gal "sirmos" tipo ar kazko...net pati nzn. Gal kokiu ideju pametetumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 20 liepos 2016 - 12:57
QUOTE(Savory @ 2016 07 20, 12:57)
Va, kiek ideju  thumbup.gif

zinau, kad cia ne uzuolaidu tema, bet virtuvems labai aktualu - kokias dienines uzuolaidas kabinate ant langu? cia gal aktualiau toms, kurios butuose gyvena ir kaimynai is kito 9aukscio ziuro biggrin.gif  (vyras sake, kad nieks i mane neziuri per tuos langus, kad uzteks ir naktinio roleto, o man vis neramu, kad gerbeja slapta turiu lotuliukas.gif )

man noretusi ko nors neuzgoziancio viso vaizdo, gal "sirmos" tipo ar kazko...net pati nzn. Gal kokiu ideju pametetumet?

roletas diena-naktis. Dieną paliekat tą dalis su juostelėm, nakčiai pilnai uždengiat
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 07 20, 13:47)
roletas diena-naktis. Dieną paliekat tą dalis su juostelėm, nakčiai pilnai uždengiat

Mums sis variantas netinka, nes virtuves puse beveik siaurine, ten ir taip mazai sviesos dienos metu. O atimti ja dar labiau su tom vertikaliom nepersvieciamom juostom nebesinori...
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2016 07 20, 14:54)
Mums sis variantas netinka, nes virtuves puse beveik siaurine, ten ir taip mazai sviesos dienos metu. O atimti ja dar labiau su tom vertikaliom nepersvieciamom juostom nebesinori...

tai tada jūs nepasišukavusi, nepasidažiusi ir negražiu chalatu pavaikšiokite kokį mėnesį ir garantuotai visi, kurie turėjo norą jus stebėti, nukreips žiūronus į kitus langus 4u.gif
ir nieko pirkt nereiks, ir šviesu virtuvėj bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2016 07 20, 14:54)

imkit kokią šviesią spalvą - tai tikrai nemanau kad ten labai tamsins.

bet aš asmeniškai dabar gyvenu 4 aukšte, su paprastu roletu, ir nieka sten į mane nežiūri. O jei žiūri tai man dzin biggrin.gif
Atsakyti