Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(longger @ 2016 07 21, 12:21)
daugiabučiuose tualetas būna kitoje patalpoje, nei vonia. Nebent dantų/ausų higieną bei makiaža darytis sėdint ant puodo. Tada jo. Šiukšlinės reikia. O visus higieninius reikaliukus nebūtina nešti į virtuvės šiukšlinę paėmus visus reikalus pirštų galais už kampo ir atkišus ranką į priekį, ir dar prasukant garbės ratą pro svetainę, kur svečiai ir turėtų būti, o ne būriuotis prie WC durų su fotoaparatais  mirksiukas.gif
Ir dar nuo įpročio priklauso. Man visai nesunku žengti 2 žingsnius iki šiukšlinės viurtuvėje, gal būt todėl maža šiukšlinė vonioje ir skirta tik dulkėm kauptis  smile.gif nu gerai, įmetam ten laikas nuo laiko ką nors. Bet labai retai.
Papildyta:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kadangi Jūs žinot VISUS daugiabučius ir žinot kad VISADA daugiabučiuose tualetas būna kitoje patalpoje.. tai ok,.. tebūnie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 07 21, 11:53)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kadangi Jūs žinot VISUS daugiabučius ir žinot kad VISADA daugiabučiuose tualetas būna kitoje patalpoje.. tai ok,.. tebūnie mirksiukas.gif

nu ok. ne visus. nu bet pusę tai tikrai drinks_cheers.gif o tuos, kuriuos žinau, buvo atskirai mirksiukas.gif
bet kažkaip iš principo mes čia apie nieką. nu reikia tos šiukšlinės, yra vietos, tai ir pasistatai. Nėra, nereikia - nestatai. Juk jai nei kanalizacijos, nei vandentiekio privesti nereikia mirksiukas.gif Nu ir pasidalinau kaip pas mus - yra, bet beveik nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

pagaliau ir aš galiu pasigirti savo nauja virtuve! jau 2 savaitės praėjo, kaip naudojamės, kolkas džiaugiuosi thumbup.gif ir tikrai nesigailiu, kad darėme bariuką, jis tikrai gražiai įsipaišė bigsmile.gif

user posted image

1. trūksta dar plytelių, norisi kokių nors su raštu, ispaniškų, skandinaviškų rolleyes.gif visai gražiai žiūrėtųsi tokios su vienspalvėm pamaišytos ax.gif

user posted image

2. šioje foto dar neturėjome bariuko kėdžių (šiuo metu jau turime jas, rudos, ažuolinės baro kėdės be atlošo)
3. Kriauklė ir maišytuvas - Franke grafito spalvos.

p.s. plyteles planuojame mėnesio bėgyje įsigyti ir susiklijuoti, tai kai jau bus galutinis variantas, įmesiu foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 21 liepos 2016 - 14:04
QUOTE(saulyteee @ 2016 07 21, 10:56)
Na aš tik tiek pasakysiu, kad moteriškų hig,reikmenų neleidžiu į tualetą. Kaip jau minėta - vatos krapštukų, makiažo valymo servetėlių, dantų siūlų - taip pat neleidžiu į klozetą  mirksiukas.gif  turim mažą šiukšlių dėžę ir ji tikrai dažnai tuštinama 4u.gif  o nešti visus šiuos reikalus į virtuvę.... doh.gif  schmoll.gif o jei tuo metu svečių namie yra.. doh.gif  schmoll.gif  Bet ok, bent supratau - kodėl daugiabučiuose dažnai kemšasi kanalizacija ir kodėl žmonės neturi šiukšlinės  4u.gif

kokiam pasauly jūs gyvenat? biggrin.gif
tikrai, kas per kategoriškas požiūris doh.gif
mano 36kw. bute statytis 2 šiukšlines? nešti higieninius paketus iš WC į vonią? arba iš vonios neštis ausų krapštukus (kurių šiaip jau nerekomenduojama naudoti tongue.gif ) į WC? tai gal geriau iškart į virtuvę? biggrin.gif ar pasistatyti savo miniatiūniam bute kiekvienoj patalpoj po šiukšlinę? žinau,kad kiti ir vaikų kambary stato, ale žaidžia, karpo, stalčius tvarko, tai va iškart vietoj ir išmesti. man tai asmeniškai daugiau vargo būtų šiukšles nešant visas tas pataplas apeiti ir surinkti tas šiukšles biggrin.gif
ausų, dantų ir nagų prie svečių nevalau. o jei higieninį paketą reikia išmesti, nu tai irgi žvelgiu paprastai - ne tas amžius, kad nežinotume iš kur vaikai atsirado biggrin.gif galų gale susuki į kumštuką ir nesimato, ką tu ten neši. taip, gal ir aišku, ką iš WC į šiukšlinę neši, bet tai kas? smile.gif)) nekompleksuoju.

Šį pranešimą redagavo leonila: 21 liepos 2016 - 14:12
QUOTE(leonila @ 2016 07 21, 15:12)
kokiam pasauly jūs gyvenat? biggrin.gif
tikrai, kas per kategoriškas požiūris  doh.gif

Kuo tas mano pasaulis Jums netinka? kuri ypač vieta? g.gif Gal priešingai sakyčiau - Jūsų kategoriškas požiūris. Ir čia buvo suplakti keli dalykai - vieni sako, kad ir wc nereikia šiukšlių dėžių - nes nu gi viską į tualetą meta, o kiti - kad vonioje. Mano pasaulis sako tik tai, kad man patogiau vonioje ir tualete turėti šiukšlių dėžę, nes man tikrai nepatogu viską nešioti į virtuvę ir aš į kanalizacijos vamzdį nemetu visko 4u.gif vat tas toks mano pasaulis 4u.gif kiekvienam jis savo 4u.gif
O nusistebėjimas tik toks - kad ne kartą būnant svečiuose - didelio malonumo nebūna - kai WC nebūna šiukšlių dėžės mirksiukas.gif
O kad bėda su daugiabučių kanalizacijos vamzdžiais tai daugelis žinom.. ir kai paskui pasirodo ko ten žmonės primeta... doh.gif (pradedant daiktais ir baigiant nemažais naminiais gyvūnais doh.gif )

Papildyta:
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 07 21, 15:01)
Labukas  4u.gif

pagaliau ir aš galiu pasigirti savo nauja virtuve!

gražu bigsmile.gif užversiu klausimais... blush2.gif kokiam aukštyje Jūsų stalviršis? ir koks stalviršis? blush2.gif 4u.gif ir kokį gartraukį dėjotės 4u.gif ? būsiu dėkinga už ats 4u.gif
Atsakyti
užkliuvo mintis ta,kad jei WC nėra šiukšlinės, tai nenuostabu,kad kemšas kanalizacija. tai čia daugiabučiuose silpnapročiai gyvena, kurie nesumąsto iki virtuvės nueiti? g.gif manau, kad tokių silpnapročių, kurie meta ką jūs paminėjot į klozetą, šiukšlių dėžė neišgelbėtų nei WC, nei vonios kambryje...
nežinau, ar dėl to, kad ne pirmame aukšte gyvenu, ar dėl to, kad į WC tikrai nemėtau to, kas nepriklauso, bet su didelėmis problemomis pati asmeniškai nesusidūriau, o skelbimas apie skudurų nemėtymą į WC buvo pakabintas vieną kartą per 20 metų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonila: 21 liepos 2016 - 15:17
Nu ir as pasisakysiu apie siukslines WC ir vonioje.....
Nematau poreikio. Kai su tevais gyvenom bute, veliau su savo seima irgi vienam bute, paskui kitam -neturejom siukslines nei WC nei vonioje. Niekada ne viename daugiabutyje neteko susidurti su kanalizacijos problema nei man asmeniskai , nei laiptineje g.gif

Veliau gyvenom nuosavame name, pasistaciau siukslinyte maza vonioie, kuri kartu su WC, tai ....ji is esme snuolat buvo tuscia. Nu neipratau nieko ten mesti.
gal del to, kad plotas namu mazas, bet tualetini popieriu metem i klozeta, o visa kita nesdavom i siuksline virtuvej. Ilgai stovejo siuksline, tvarkydama dulke snuvalydavau, kol uzkniso..... Isnesiau ir niekas namie nepasigedo.

Dabar rengiame snaujus namus, vonia didele, bet siukslines joje neplanuoju. Nors gal kai namai is esmes bus zenkliai erdvesni, gal tikrai pasirodys nepatogu iki virtuves nest g.gif bus matyt. bet as neisivaizduoju kiek ten jus tu siuksliu vonioj turit, jei neskaityti tualetinio popieriaus. g.gif

cia tikrai gal nuo iprociu priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 07 21, 14:01)
Labukas  4u.gif

pagaliau ir aš galiu pasigirti savo nauja virtuve! jau 2 savaitės praėjo, kaip naudojamės, kolkas džiaugiuosi  thumbup.gif ir tikrai nesigailiu, kad darėme bariuką, jis tikrai gražiai įsipaišė  bigsmile.gif

grazi virtuve wub.gif
o kaip atsidaro virsutine sspinteles? ir koks lubu aukstis?
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 07 21, 15:12)

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(saulyteee @ 2016 07 21, 16:10)
gražu bigsmile.gif užversiu klausimais...  blush2.gif  kokiam aukštyje Jūsų stalviršis? ir koks stalviršis?  blush2.gif  4u.gif  ir kokį gartraukį dėjotės 4u.gif ? būsiu dėkinga už ats 4u.gif

ačiū 4u.gif

1. stalviršio aukštis 91cm
2. http://www.termopala...talvirsiai/2611 būtent šis mūsų (šviesiai rudas ąžuolas)
3. gartraukis "cata"

QUOTE(Žydriausia @ 2016 07 21, 16:28)
grazi virtuve  wub.gif 

malonu sulaukti tiek teigiamų įvertinimų blush2.gif wub.gif
viršutinės atsidaro nuo paspaudimo, jų aš nepasiekiu (vyras aišku pasiekia biggrin.gif ), ten tik retai naudojami daiktai ax.gif
virtuvės zonos lubų aukštis 263cm, būtų dar aukštesnės, jei ne tas "debesėlis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 07 21, 16:28)

cia tikrai gal nuo iprociu priklauso.
Papildyta:
grazi virtuve  wub.gif 

Nu aišku nuo įpročio ir pas mus šeimoj jis didelis 4u.gif
Skaičiuojam (apart tualetinio pop.) - ryte ir vakare vatos diskeliai - minimum 4 vnt, ausų krapštukai, kurie naudojami ne vien ausim, o ir makiažui ir t.t. vėl keli vnt, plius dantų siūlas minimum du kartus. Ir kai namie trys moterys? mirksiukas.gif dauginkit mirksiukas.gif per savaitę minimum kartą yra sutvarkoma šiukšlių dėžė, aišku ji mažytė, dydis ne kaip virtuvinės 4u.gif
kas liečia kanalizacijas - kemšasi jos tikrai, tik vieną kart sėkmingiau, kitą kart - pastebimiau 4u.gif žinau ne vieną realų pasakojimą..ir atradimus vamzdžiuose 4u.gif
ok, rišam kalbą, man tikrai dabar aišku, kad kitiems įprotis yra nunešti šiukšlę, o mano įprotis ją išmesti čia ir dabar 4u.gif
Atsakyti
Dėl šiukšlinių turiu patirtį ir kai ji buvo WC, ir kai ne. Pas mus namai nors maži ir iki virtuvės kokie 2 metrai, bet WC šiukšlinę turim. Tiems atvejams, kai tos mėnesio dienos ir nesinori kursuot su dovanėle iki virtuvės. Savuos namuos aišku vienaip, menka bėda, o svečiuose tikrai nesinori pėdint WC - virtuvė, ypač jei reikia eit ne 2 metrus, o į kitą namo pusę ir kai visur žmonių yra. Na tiesiog nepatogu blush2.gif Tai tokia mano patirtis. Jeigu vonia toliau nuo virtuvės, kitam aukšte ar pan, tikrai dėčiau nors mažą šiukšlinę.
Atsakyti
O mano svečiai skirti man, o ne svečiams, taigi...

Noriu virtuvėj didelio stalo. Bet noriu sau, nes svečiams, nors ir jie puikiai ten tilps. Draugė dabar projektuojasi namą, tai vis kalba, kad "reikia, nes giminės didelė, kai atvažiuos..." Bet čia tas pat, kas statyti didžiulį namą, nes gal vaikai norės gyventi kartu. Turės atskirą įėjimą, bet susitiks virtuvėj arba atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
kas laikot indus stalčiuose, kaip juos "talpinat"? patogu taip?
user posted image

user posted image
Atsakyti