Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(diinka @ 2016 05 03, 16:00)
maniškė, kilminga ponia ...be dokų smile.gif Himalajų katė lyg vadintųsi, tik dažymas murzinis....smile.gif

upsss.. tsakant persiprašau kad nuvertinau, nelabai aš gaudausi tose rūšyse smile.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 05 03, 16:56)

Žiūrėtau į grožetauš...

o aš šituos pokalbius skaitytau ir skaitytau smile.gif ir visada gera dozė juoko lotuliukas.gif thumbup.gif

mhhh kaži ką jie čia geria, reikia paragauti smile.gif

user posted image

aš... o ką aš, aš nieko nedariau... tik akį užmečiau kas ten smile.gif aš nekalta, aplinka kalta...

user posted image

Atsakyti
Špokas gėlynuose labai tinka thumbup.gif wub.gif

Vincas burbuliukas biggrin.gif wub.gif

Grikis wub.gif žvilgsnis tik neįprastas, gal, kad Kruopa šezlongą okupavus g.gif biggrin.gif
Kruopytės akys ... wub.gif

Snaigė ausis suglaudus ragauja kažką biggrin.gif

Kelvio registras smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 03 gegužės 2016 - 18:36
Kelviukas wub.gif
Grikutis koks rimtas viruks rolleyes.gif

Na paduokit greiciau Giliukui Tutuka! Juk nusibaigs jaunuolis is ilgesio cool.gif

Snaigute grazuole! Na nelake ji is puodelio...nelake!

Diinkos Himalaju kate ohoho kokis grozis wub.gif

Vincune wub.gif Dailiai lapcukes susidejes wub.gif

Maniskis mazasis eina ratais del saldumynu. Jau nebegaliu bigsmile.gif Vyras giros prasidaro, jau ziu Staselis snapa inkises i pati buteli. Sureli valgo, tai maziui net uodega tirta kaip reikia to surelio. Dukra ciulpinuka skanauja, tai Staselis pritykojes is kitos puses palaizo. Gal jam chromo truksta? bigsmile.gif biggrin.gif

Lisiteja, i Kreta varom su vyru ir mazaja rolleyes.gif

Papildyta:
Magnuna, vaikieli, ismokau ikelt foto su telefu! Yeeee yahoo.gif

Taigi registras bigsmile.gif
Ing Yang....

Papildyta:
Erendira, auksiau-Didelis ačiū!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 03 gegužės 2016 - 18:51
Koks gražuolis Stasiukas wub.gif Vosylką kol pamačiau doh.gif wub.gif
Atsakyti
Kazkaip neisejo sumazintam variante doh.gif
Tai keliu kitas foto bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Man Kelvio tokio letenos ISPUDINGOS! wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Giliukaš gražuoliukaš, tėk nušilaukęš Pupitoš biggrin.gif

user posted image

Kiek daug Murzilkų šiandien temoje, kaip niekada wub.gif

Lisitėjos, šulinio valdovai kaitinasi thumbup.gif

Stasiaus ir Vasiaus nemačiau, nes nuotraukos buvo bais didelės. Dabar matau thumbup.gif

Grikis labai rimts bičas, bifki Bosą mafijos kronikose primena thumbup.gif
Niekas nenutilo, šnekėjau su Diinka šiandien tuo klausimu. Laukiu nuorodos, tarsimės su Azu, ieškosim geriausio varianto pervežimui, t.y. pigiausio. Juda po truputį drinks_cheers.gif

Kelviui iš vis atskiri aplodismentai, užbučiuočiau paėmusi už tų papūstų žandų wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 gegužės 2016 - 19:51
Smalsutė Snaigytė wub.gif jau taip tvarkingai ausiukes suglaudusi smalsuaja ko ten puodelyje yra wub.gif
Kelvinas laaaaaabai juodai įspūdingas wub.gif
Vėtriuk - nu jau Stasius kokis gražuolis wub.gif bigsmile.gif nu jau pozą kokią paėmęs wub.gif ach ach kokie pucai wub.gif
Vasiuko žvilgsnis wub.gif
Ir gerų tau atostogų, Vėtriuk, pasiilsėk, prisirink įspūdžių ir leisk sau daug malonumų 4u.gif
Atsakyti
Oj kokie Vetros kukuliai wub.gif Staselis jau visas Stasys
Kelvio juodas grozis wub.gif
Magnumos Vyras margais drabuziais ir jo sezlongo valdytoja thumbup.gif
O del narvo laukiu Diinkos gi sakem reik viska apklausinet ir susizinot, tada sprest, nes nupirkt ir kad man atsiustu cia lengviausia, tiek, kad kartais su mano adresu, nes gyvenu virs pardos nesioja po visas aplink parduotuves doh.gif ,bet cia smulkmena, idomiau ar jie susilanksto, nes baisoka, kad pas vezejus neapsilankstytu g.gif
Vetrai geru atostogu
Busy nebeduok gert Tutuku, matai ,ka kojos nebesiglaudz doh.gif thumbup.gif ar cia pries Giliuka taip? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 03 gegužės 2016 - 19:57
QUOTE(busycat @ 2016 05 03, 19:49)
*Grikis labai rimts bičas, bifki Bosą mafijos kronikose primena  thumbup.gif
**Niekas nenutilo, šnekėjau su Diinka šiandien tuo klausimu. Laukiu nuorodos, tarsimės su Azu, ieškosim geriausio varianto pervežimui, t.y. pigiausio. Juda po truputį drinks_cheers.gif

*Grikis stengėsi kietą miną nutaisyti, tskant biškį pakeisti įvaizdį biggrin.gif
** šaunu 4u.gif bo man dienos kaip valandos lekia, nebespėju susigaudyti kas aplink darosi smile.gif
Atsakyti
Azu he he he laugh.gif

Tau zadanije sužinoti ar už vieną narva 30eu., ar už du. Nes jie neišsilanksto, ir matuoti pagal turginę tašę neišeina. Pabandyk savo vežėjams paskombyti ir paklausti
Atsakyti
paprasysiu, kad ryt pasuktu MB ir paklaustu nes cia jo vezejai, ir nedirba daba turi laiko ax.gif
Atsakyti
Paskambino, sako neisivaizduoju kaip atrodo, jei abu telpa i turgine tase tai 30eu, nes nesvarbu kiek sveria jiem svarbu kiek vietos uzima ax.gif
Atsakyti