nepamenu kas rašė apie narvų išmatavimus, Diinka gal pati atrašys
tai va pasiskaiciuot reikia, kiek ta turgine tase ir kiek tie du narvai kartu sudejus

QUOTE(Baukidė @ 2016 05 03, 19:26)
Nualpau! Atsikeliau! Ir vel nualpau

Sveikutes, komplimentai visiems katinukams

Cukruti - kaip laikaisi? ar mažoji įveikė ligas?
QUOTE(busycat @ 2016 05 03, 21:41)
nepamenu kas rašė apie narvų išmatavimus, Diinka gal pati atrašys
O tai ten labai pigiai tie narvukai kainuoja, kad net su atvežimu pigiau gaunasi negu pas mus ?
Tiesa busy ar aplankė tave mūzą ar atsisakei dalyvauti konkurse ?
Sveikos
Murzių invazija
Kelvis įspūdingasis
Tutė kreivakojė
Giliuko serenados
Grikiaus išmesti rėmai
Vosylka su Stasium kokie rimti vyrukai
Na, ir visi kiti puikūs kačiai
Vėtriuk, gerų atostogų ir puikių įspūdžių!
Zundyt, šiandien varlės mergytei ieškojau. Tai ką aš pasakysiu...pagal žaislų parduotuvių asortimentą pasaulyje pilna vienaragių, rožinės spalvos ponių, dinozaurų, ale varlių tai praktiškai nepasitaiko.
Medžiaginės neradau. Tik tokią:

Kai pašildai rankose, pasikeičia spalva:

Penktadienį, šeštadienį būsiu konferencijoje Kaune, gal galėsim susibėgt, perduosiu varlę. Ji stebuklinga- gydomoji.
Pirmoji šių metų musė!!!

Koks kaktusas? Kur kaktusas?

Oficialus Ainu registras naujoje temoje:

Murzių invazija

Kelvis įspūdingasis

Tutė kreivakojė

Giliuko serenados

Grikiaus išmesti rėmai

Vosylka su Stasium kokie rimti vyrukai

Na, ir visi kiti puikūs kačiai

Vėtriuk, gerų atostogų ir puikių įspūdžių!

Zundyt, šiandien varlės mergytei ieškojau. Tai ką aš pasakysiu...pagal žaislų parduotuvių asortimentą pasaulyje pilna vienaragių, rožinės spalvos ponių, dinozaurų, ale varlių tai praktiškai nepasitaiko.

Kai pašildai rankose, pasikeičia spalva:

Penktadienį, šeštadienį būsiu konferencijoje Kaune, gal galėsim susibėgt, perduosiu varlę. Ji stebuklinga- gydomoji.

Pirmoji šių metų musė!!!

Koks kaktusas? Kur kaktusas?

Oficialus Ainu registras naujoje temoje:

Aist,net ašarą išspaudžiau
,mačiau ir aš tokią varlytę,Kaune Akropolio žaislų parduotuves apibėgusi ,ale,dar nepirkau,maniau ,kad dar kokią minkštą rasiu,bet iš tikro -nė kvapo varlių ,nieko visai....vien visokie vienaragiai ir iš vis neaišku kokios prigimties žvėreliai-monstriukai ir tt.Aist ,oo kur bus tą konferencija jūsų,aš dabar Centre dirbu,prie Soboro,penktadienį iki 13 val...šeštadienį tai sodo malonumai laukia ,sunkiai kur išsikrapštyčiau...

Labas rytas
Vėl graži diena
Keliamės, geriam kavą(arbatą) ir kulniuojam darbelin.
Čia Ainu taip kaktusą suniokojo?
Pas mus net tik musių yra, pas mus kamanės vidun veržiasi. Gaudo jas visi, kas netingi. Kai kas ir alergiškas ir nosim sutinusia vaikšto.Vėjukas čia didysis nabagas.
Gerai sugalvota- gydomoji varlytė.
Tikrai pagydys mergytę.O dėl žaislų, tai ką aš žinau, kai kurie tik vaikams gąsdinti.Matyt neblaivūs dėdės ir tetos juos kuria.

Čia Ainu taip kaktusą suniokojo?

Pas mus net tik musių yra, pas mus kamanės vidun veržiasi. Gaudo jas visi, kas netingi. Kai kas ir alergiškas ir nosim sutinusia vaikšto.Vėjukas čia didysis nabagas.
Gerai sugalvota- gydomoji varlytė.

Labuka,
katinukai gražieji
katinukai gražieji