Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

nepamenu kas rašė apie narvų išmatavimus, Diinka gal pati atrašys
Atsakyti
tai va pasiskaiciuot reikia, kiek ta turgine tase ir kiek tie du narvai kartu sudejus blush2.gif
Atsakyti
Krašavica Pupita wub.gif net aušyš nulinko cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 03, 19:26)
Kelvio registras  smile.gif

Nualpau! Atsikeliau! Ir vel nualpau swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Sveikutes, komplimentai visiems katinukams wub.gif
Atsakyti
Cukruti - kaip laikaisi? ar mažoji įveikė ligas?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 03, 21:41)
nepamenu kas rašė apie narvų išmatavimus, Diinka gal pati atrašys

O tai ten labai pigiai tie narvukai kainuoja, kad net su atvežimu pigiau gaunasi negu pas mus ?

Tiesa busy ar aplankė tave mūzą ar atsisakei dalyvauti konkurse ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 03 gegužės 2016 - 21:16
Sveikos 4u.gif
Murzių invazija thumbup.gif wub.gif
Kelvis įspūdingasis wub.gif
Tutė kreivakojė bigsmile.gif
Giliuko serenados biggrin.gif
Grikiaus išmesti rėmai lotuliukas.gif
Vosylka su Stasium kokie rimti vyrukai wub.gif
Na, ir visi kiti puikūs kačiai 4u.gif
Vėtriuk, gerų atostogų ir puikių įspūdžių! 4u.gif

Zundyt, šiandien varlės mergytei ieškojau. Tai ką aš pasakysiu...pagal žaislų parduotuvių asortimentą pasaulyje pilna vienaragių, rožinės spalvos ponių, dinozaurų, ale varlių tai praktiškai nepasitaiko. doh.gif Medžiaginės neradau. Tik tokią:
user posted image
Kai pašildai rankose, pasikeičia spalva:
user posted image
Penktadienį, šeštadienį būsiu konferencijoje Kaune, gal galėsim susibėgt, perduosiu varlę. Ji stebuklinga- gydomoji. mirksiukas.gif

Pirmoji šių metų musė!!! thumbup.gif
user posted image

Koks kaktusas? Kur kaktusas? blink.gif
user posted image

Oficialus Ainu registras naujoje temoje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 gegužės 2016 - 21:24
Aist,net ašarą išspaudžiau verysad.gif ,mačiau ir aš tokią varlytę,Kaune Akropolio žaislų parduotuves apibėgusi ,ale,dar nepirkau,maniau ,kad dar kokią minkštą rasiu,bet iš tikro -nė kvapo varlių ,nieko visai....vien visokie vienaragiai ir iš vis neaišku kokios prigimties žvėreliai-monstriukai ir tt.Aist ,oo kur bus tą konferencija jūsų,aš dabar Centre dirbu,prie Soboro,penktadienį iki 13 val...šeštadienį tai sodo malonumai laukia ,sunkiai kur išsikrapštyčiau...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vėl graži diena 4u.gif Keliamės, geriam kavą(arbatą) ir kulniuojam darbelin.
Čia Ainu taip kaktusą suniokojo? blink.gif

Pas mus net tik musių yra, pas mus kamanės vidun veržiasi. Gaudo jas visi, kas netingi. Kai kas ir alergiškas ir nosim sutinusia vaikšto.Vėjukas čia didysis nabagas.

Gerai sugalvota- gydomoji varlytė. thumbup.gif Tikrai pagydys mergytę.O dėl žaislų, tai ką aš žinau, kai kurie tik vaikams gąsdinti.Matyt neblaivūs dėdės ir tetos juos kuria.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zundyt, ogal tokia varle tiktų.
http://www.ikea.com/...ducts/10279921/
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyras mano kukuliams wub.gif wub.gif wub.gif

Tututis pasirode Giliukui wub.gif Saldzioji porele bigsmile.gif

Aist, na Tu labai labai geros sirdeles, saunuoliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif (Turiu omenyje varlyte ax.gif )

ax.gif Na ka, visoms geros dieneles. Lekiu i vaikiuko apklausa VPK, po to i tevu valdzios apribojima teisme, na ir tada tik i kabineta bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka,

katinukai gražieji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti