Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Servetėlę siūlyčiau lankstyti kuo paprasčiau, jokių kepurių ten nereikia.Ir taip labai, labai thumbup.gif

O dėl senienų tai aš turėjau mintyje senus batus su gėlėmis, iš padangų padarytus apvadus gėlynams ( retai, bet dar būna), vonias vietoj baseinėlių, iš žemės ūkio padargų pagamintas gulbes. Šito grožio Lenkijoje prisižiūrėjau. Jei matosi ūkininkas gyvena, tai būtinai gulbė iš kažkokių detalių stypso viduryje klombos. doh.gif
Paskaitykit Vidam, kai kurių komentatorių rašliavas, nei užsienyje gyvenančių lietuvių nereikės.Aš dar suprantu žioplas klaidas , praleistas raides ar sumaišytas.Pati tokių klaidų priveliu per skubėjimą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 08, 16:19)
Servetėlę siūlyčiau lankstyti kuo paprasčiau, jokių kepurių ten nereikia.Ir taip labai, labai  thumbup.gif

O dėl senienų tai aš turėjau mintyje senus batus su gėlėmis, iš padangų padarytus apvadus gėlynams ( retai, bet dar būna), vonias vietoj baseinėlių, iš žemės ūkio padargų pagamintas gulbes. Šito grožio Lenkijoje prisižiūrėjau. Jei matosi ūkininkas gyvena, tai būtinai gulbė iš kažkokių detalių stypso viduryje klombos. doh.gif

kaip papraščiau? biggrin.gif

Aaaa, na tokios senienos pas mus brungiai kaštuoja ir jas parduoda žiauriai brangiai ir tikrai ne Raudonasis kryžius. Raudonąjame kryžiuje parduodami naudoti indai, nešioti drabužiai, senos knygos, ir t.t. Rengdami šitą renginį kasmet visoje šalyje, jie kviečia kaip ir - metamus daiktus perdaryti naujai, prikelti naujam gyvenimui, galbūt nusipirkti kažką iš jų. Visi pinigai skiriami Sirijos vaikams 4u.gif
Atsakyti
Busy - servetukei ten apačioje pati geriausia vieta, kadangi viršuje jau yra indukas krapštukams tai antro daikto dėti viršuje jau gali būti per daug 4u.gif gal pagandyk trikampiu sulenktą sevetėlę dar palankstyti kaip armonikėlę g.gif tuoj įkelsiu ką turėjau omeny smile.gif
Atsakyti
Tiesiog elementarų trikampiuką padaryk ir palik, man regis grožis paprastume.
Senus indus, knygas, statulėles visokias aš pati mėgstu ir vertinu. Ir molinį puodą turiu, pas mus tokie puodai palyvonais vadinami. Dar mano a.a tetos. Puodas už mane vyresnis blush2.gif .Jame vasarą gėles sodinu, žiemą ant lentynos garbingai stovi.
Atsakyti
Va smile.gif
user posted image
Atsakyti
Parsivežėm Špygalą, tai negaliu nelaikyti doh.gif sakė 1dienai marškinius arba gaubtą uždėt, kad nelįstų prie žaizdos, tai su ta lempa kažkas siaubingo.. Darysiu marškinius
Atsakyti
Marškiniai mums buvo vo thumbup.gif

Serviatka, taip?

user posted image

Ar taip geriau?

user posted image
Atsakyti
Man gal antra nuotrauka labiau, geriau serviatka matosi 4u.gif smile.gif
Smeigtukai thumbup.gif labai smagiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 gegužės 2016 - 17:19
jie dar nepriklijuoti, guli ir tiek biggrin.gif bet nuteikia linksmai
Atsakyti
O man pirma gražiau smile.gif kiek bus žmonių tiek ir nuomonių, taip kad dėk kaip tau prie širdies, tu čia dizainerė biggrin.gif
Atsakyti
Grikio poilsis wub.gif nu meistras atsipalaidavimo tikrai 4u.gif

Gufytis susirangęs wub.gif

Moliukas džiunglėse biggrin.gif

Špygalytei sugyti greičiau 4u.gif

Busy kūrinys thumbup.gif Kokia fantazija, super 4u.gif serviatka man antroj nuotraukoj labiau žiūrisi 4u.gif

Va Klaipėdoj koks ūsuotis gyvena:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 08 gegužės 2016 - 17:43
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 07, 21:15)
Vėtra, ryt pasveikink savo  Stasiuką.Gegužės 8 d  švenčiamos Stasinės-cibulinės  lotuliukas.gif

blink.gif Acha bigsmile.gif
Stasiukelis mano wub.gif

Grazios mergaites savaitgalines dienos pabaigos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti