Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

user posted image
Sekmadienis pagal Molį.O ir svečiai išvažiavo. Nors nelabai bijojo, tik giliau po krūmais buvo palindęs.
Gufis nosiuką užsidengęs, skuba miegoti.
Niekas miegojimo grožiu neaplenks Grikio. Profesorius didis.gif
Busy, šaunuolė, kad neleidi darkyti gimtosios kalbos thumbup.gif Man taipogi baisu, tokie pavadinimai kaip Keulė Rūke, čia turėtų būti, šmaikštu, bet man tokie pokštai visai ne kaip atrodo.Šnekamoji kalba jau kaip išeina, o iškaba turėtų atitikti visas normas.
Norėčiau tokios pagalvėlės, tik kas pasius?Pati tai nemoku, o ir per daug sudėtinga.
Cukriuk, o ko toks šiltnamis galingas, net 2 ant 2 ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kas pasius, kas pasius.. teks prašytis temoje, gal kas ir atsilieps, padarys gerą darbą biggrin.gif

Aha, labai gaunu daug malkų savo adresu dėl kalbos, ir kompleksų man prieško, ir diagnozių, bet aš stoviu kaip mūras, nejudu biggrin.gif

Magnuna einu tikrinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Busy - šaunuolė 4u.gif ir laukiu tikrinimo rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
Testuojasi, jackau kaip baisu, kad nelėktų žemėn karsta.gif

user posted image

Linksmuolis kiaušinienius piešiamas toliau

user posted image
Atsakyti
Labai smagiai atrodo, ir visai nepanašu į senienas thumbup.gif
Atsakyti
Busy apetita zadini biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, kad nepanašu, juk atgimsta naujai biggrin.gif

Apus, pusryčiams prisimink linksmąjį kiaušinienių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 gegužės 2016 - 15:42
Busy- super thumbup.gif kiaušinienius gerulis 4u.gif šaunūs darbeliai gaunasi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Va ačiū, jau ir pačiai bus gaila nešti, papuoščiau virtuvę, bet padažas yra padažas (pažadas) biggrin.gif

Kiaušinienius beveik gatovas, liko viena detalė, serviatką priklijuoti ir smeigtuku prismeigti kiaušinienių, nes gi nuslinks vargšas ant grindų vertikaliai kabėdamas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Gal kas patarsit, kaip gražiai sulankstyti servetėlę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 gegužės 2016 - 15:48
Viršui už šakutės užkišk, arba ale kiausieniaus kepure daryk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 08 gegužės 2016 - 15:51
QUOTE(busycat @ 2016 05 08, 16:39)
Kiaušinienius beveik gatovas, liko viena detalė, serviatką priklijuoti ir smeigtuku prismeigti kiaušinienių, nes gi nuslinks vargšas ant grindų vertikaliai kabėdamas  biggrin.gif

Ar pastabas gauni kad nemoki lietuvių kalbos g.gif hihihi.gif

Tapai tai tikrai gerai thumbup.gif Taip ir norisi išsigriebti trynį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 05 08, 15:50)
Viršui už šakutės užkišk, arba ale kiausieniaus kepure daryk

Kiaušinieniui kepurės padaryt negaliu, ba turi matytis smeigtukai 4u.gif tai arba viršuje, arba apačioje

Ne Vidam, ištikro labai daug lietuvių gyvenančių užsienyje rašo baisulingai. Nu dzin, bet kai pradeda baisulingas klaidas toleruoti ir ginti gatvių pavadinimuose, parduotuvių iškabose, kritikuoti taisykles, mol kam jų reikia, jei jas reikia įsiminti laugh.gif nu man čia nervai neišlaikė.

Tada aš pasisakiau ir tada gaudžiau nemažai kirvių laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 gegužės 2016 - 15:56