Magnuna,koks obelų žydėjimas

..aš pražiopsojau pas save - aną savaitgalį dar tik maži pumpuriukai buvo , šiandien - jau žiedlapiais žemė nuklota

...Nuvažiavom su teta lynojant,ale vis tiek dirbom su lietpalčiais,aš bulvių kiek pasodinau,dar ridikėlių,žirnių ,krapų petražolių pasėjau,pupų pasodinau...prieš savaitę pasodinti svogūnai jau lenda,burokėliai sudygę ir braškės aną šeštadienį nuravėtos vėl pilnos žolės

..ale kiek braškikių užmegztų mačiau ,jau tokios žemuogės dydžio...

o tik prieš mėnesį pasodinau naujai..turėsiu braškių ir aš šiemet,nors truputį..

Mergaitės ,kuom pamulčiuoti man braškes ,kad tos uogos nebūtų tiesiai ant žemės/ vejos neturiukadžole mulčiuoti ,šiaudų kažin ar ausiu kur,gal sakau kokio graužikų kraiko bandyti,iš kokioss medienos jis,gal lapuočių? nes gi spygliuočiai netinka

...tai va ,daaugiau nieko nebenudirbau ,nes lietus tik stiprėjo,o kai porą kartų lysvėse čiut špagato nepadariau paslydusi,tai susipokavom daiktus ir namo....ir tai gerai ,kad nors tiek padarėm ,nes ir taip vėluoju su tais sodinimais,ech....
Brigitos lovoss okupantai

ir naujokėlė Peper fainuolė
Pupita ir visa kompanija-nepakartojami
Vosilkai tikrai reikia didesnio puodelio,kas per netvarka,katanėlis negali iki dugno išgert