Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Zundyte , as jau daug metu mulciuoju. Bet manau gal kaip Lisiteja sako tom sakom geriau g.gif Aisku geriausiai butu plevele-cia geriu geris smile.gif
Beje Lisiteja ikelk kaip tos sakos atodo-as labai noreciau nusipirkti? Kur ju gauti?
As visada veliausiai is kaimynu darze viska darau- pas juos jau agurku nebuna rudeni-o pas mane dar zali, sviezi ir traskus. Ir pomidoriuku iki salnu turiu. Tai neimu i galva del velumo. Kaiminkos krapu praso rudeni-nes pas mane buna dar jaunuciai-svelnuciai biggrin.gif Dabar tokie laikai-tai ne taip kaip as augau, kad laukdavau babos pirmo agurko-valgom tas darzoves sviezias per ziema ir agurkus gi ir pomidoru nusiperkam. Tai to baisiai ankstyvaus derlio-nematau jokio butinumo. O va velyvu visada dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 14 gegužės 2016 - 20:27
Erode - mėlynos braškės bigsmile.gif labai smalsu kas gausis smile.gif
Vidam - štai kaip katinėliams turi būti sudarytos gulėjimo sąlygos biggrin.gif
user posted image
Mauras kai pas tėvukus persikraustė iškart pareiškė jog nori miegoti ant valgomojo stalo smile.gif dieną ant stalo niekada nelipa o štai vakare jau laukia kada jam bus dekutis patiestas. Čiut nenugriuvau kai pamačiau kaip mano pedantiška mama tiesia Msurui ant stalo dekutį smile.gif Imperatorius yra visiškai papirkęs mano mamą smile.gif ir mama pildo visus jo norus smile.gif Mauras atsilygina švelnumu ir dėmesiu smile.gif
Dar gulėjimo ypatumų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu, joooo,Mauras aukštumoje, be žodžių aš doh.gif . Ne tragedija katinas ant stalo( juo labiau kai neina į lauką, yra švarus .).Bet jis senjoras ir ligonis, jam galima. didis.gif

Cukriuk, būna pirkti mulčo maišuose, Senukuose ar dar kokiuose daržininkų pardėse, tik šetoniškai brangu, Jei keli kvadratiniai metrai tai dar nieko, o jei gėlynai dideli, tai totalus bankrotas doh.gif
Aš tai radau miške vietą kur gamino čipsus, pagrindinę masę aišku jau išvežė, tai aš dabar likučius renkuosi į maišus, vežu namo ir pilu ant gėlyno. Tikiu ryt nelis, įmesiu porą foto. Šiandien negalėjau nei kiek paimti, nes lijo kaip iš kibiro.
Atsakyti
Lisitėja ,aš braškes pasodinau balandžio 16diš karto uždengiau agroplėvele,tada tik po tris keturis mažus lapelius turėjo ,žiedų visai nebuvo ,per tą laiką pradėjo žydėti,lapai pradėjo augti,ir uogos užsimezgė,auga,tai gal nereikia tų bičių ,jei po agro plėvele žydi ir mezga
Atsakyti
Lisiteja, tai tu kalbi apie toki kur i gelynus pila? Nu jis buna oranzines, raudonos spalvos-apie ta?
user posted image
O va sitas kazi nepigesnis?
user posted image

O kaip mastai visa darza nelabai su juo mulciuoti, ane?
As su nupjauta pieva mulciuoju keli metai-bet zole vistiek lenda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 14 gegužės 2016 - 21:31
QUOTE(zundyte @ 2016 05 14, 19:43)
Vosilkai tikrai reikia didesnio puodelio,kas per netvarka,katanėlis negali iki dugno išgert doh.gif

Aha, as jaunimui irgi sakiau, tegu rupinas katuku biggrin.gif bigsmile.gif

Na ir pasigerejau katukais wub.gif Pepera labai labai wub.gif ji ne tik meili, bet ir labai grazi katyte. Ar negaila bus atiduot? g.gif

Mikute su Imperatoriumi kaip meiliai susiglaude wub.gif

Vidam - Tavo karalaite kokia meilybe...Nikita rolleyes.gif Galeciau ziuret ir ziuret ax.gif
Atsakyti
Daržą mulčiuoju nupjauta žole, tiksliau tarplysvius. Į šiltnamį irgi pilu nupjautą žolę.Darže žolės būna ir bus, net nežinau ką daryti, kad nebūtų, Na gal su pincetu ir mikroskopu stovėti. Ant gėlyno pilu tokį, kur antroje foto, agro plėvelės nededu, tulpės ir snieguolės visokios ten, neaišku kur auga.Negaliu jų mirtinai užmūryti.
Spalvotas mulčas labai gražu, bet sumos tai fantastinės eitų. doh.gif Tokiu atveju reikėtų plevelė dėti.Mulčas pūna, maišosi su žeme, na ir katinai prakapsto.
Atsakyti
Ką taš jodiš nežino kaš yra Giliukaš!

user posted image

Tutukai tu man į nešipraušuš šuper graži!

user posted image

Koks Stasiukas didelis ir gražus užaugo! Vasiukas pagatavas į puodelį sulyst smile.gif
Peper pasakiška greitai ras namus.
Vilkra darbas vertas melejono nerealus!
Busy darbai išvis kaip profo kokio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sagyt ačiū 4u.gif Giliukaš pašimetęš biggrin.gif

sveikinu mus patekusius į dešimtuką thumbup.gif Ir valio Ukrainai. Daina tikrai buvo viena verčiausių pirmosios vietos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nors aš esu muzikali kaip taburėtė, bet man irgi patiko Ukraina.Mano nuomone puikiai pasirodė Donatas. thumbup.gif Džiaugiuosi kartu su visais.

Giliukas- geziukas, kaip galima nutaisyti tokias veiduko išraiškas,fenomenalus katinas.
Atsakyti
O mes nuo vakar namus "griaunam"

Su padėjėjais žinoma smile.gif

user posted image

Vaizdas dienos pabaigoje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 gegužės 2016 - 10:07
Panaikinom vieną radiatorių, perdarėm kitų sujungimą tarpusavyje. Liko tas radiatorius, galvoju, gal uzmatėt, gal kažkuriai prieglaudai reikia g.gif nežinau kas kokias naujas patalpas darosi, gal praverstų.
Atsakyti