QUOTE(Weronica @ 2016 05 04, 11:55)
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 04, 12:12)
o man tai įdomu kaip maniškė p. reaguotų į kitą katiną, ar šunį namuose
vakar šokdama ant palangės kaktusą su vazonu nuvertė, tai žinokit kokia reakcija buvo
Maniškė irgi bailė
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 04, 06:24)
Ji kaktuso nesuniokojo, ji ant jo atsigulė.
Kelvis karališkasis
Busy kriūtinės prispaudėjai
Snaigė simpatiška katytė.
Geros visoms dienos, lekiu darbuotis iki nakties.
Ogo kokį varliuką Aist sumedžiojo
dabar žinosime į ką kreiptis kai reikės kokio sunkiai randamo daikto
Zundyte - kaip greitai mergytei norėtum perduoti varlytes? Turiu pažįstamų Santariškėse, faktiškai tame skyriuje, tai jei varliukai pas Aist ir tau tinka galiu paorganizuoti varliukų perdavimą ligonytei
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 04, 11:03)
Sveikos
Žiūrau, kad pas visas mažyliai (Grikis, Stasiukas, Olis) gabaritais nesiskundžia
Žiūrau, kad pas visas mažyliai (Grikis, Stasiukas, Olis) gabaritais nesiskundžia
Stasiukas toks geris atrodo, ir kuklus katas ale Vasiuka vaiko: kai pagiriu, kai stulpa drasko, prie maisto ir siaip jei jam pasipainioja...O Vasiukas ir bega nuo jo. Na ziopliukas ne kitaip. Trauktu jam viena...(na taip kaip mums su dukra kai vaistus leidom) ir pasibaigtu visi vaikymai
Kelviaus lieziuvis koks grazutis
Miargai noriu crocsu arba patogios avalynes...i kelione. Kazi kokia pirkt?
Murzė tai nebaili,smalsi visus svečius sužiūri, nesvarbu ar dvikojis ar keturkojis
Apie crocsus tai nieko doro pasakyt negaliu, esu turėjus porą, klumpes ir laivelius, tai kaip baseine kojos būdavo. G irgi buvau nupirkus atviras basutes, tai kai nusiaudavo ant pado bala. Gal čia tokios mūsų kojos, bet kelionej crocsu jokių neu neu net neįsivaizduoju
Aist pasirodo specė ant varliū, linksmūnas labai žavus
Apie crocsus tai nieko doro pasakyt negaliu, esu turėjus porą, klumpes ir laivelius, tai kaip baseine kojos būdavo. G irgi buvau nupirkus atviras basutes, tai kai nusiaudavo ant pado bala. Gal čia tokios mūsų kojos, bet kelionej crocsu jokių neu neu net neįsivaizduoju
Aist pasirodo specė ant varliū, linksmūnas labai žavus
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 04, 15:40)
O, tai gerai kad pasakei. O tai jau buc pirkus. O tai kokie patogus batukai?
Tai gal tavo kojai jie tiks, aklai mano nuomone nesivadovauk. Negamintų juk jei visiems taip būtų. Čia gal mūsų tokia šeima prakaitakojai
QUOTE(Aist @ 2016 05 04, 12:36)
Turiu tokius crocsus, pirkau vairavimui, persiaunu, kad batelių negadinti:
http://www.open24.lt...a...ize=&photo=
Bet jie net vairuot nepatogūs žiauriai, o jei tenka dar į kokią parduotuvę užsukt, tai visai bėda, nepaeinu...