Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Weronica @ 2016 05 04, 11:55)
Galėčiau pasiūlyt vieną  pamainyt kokiai savaitei su Kelviu biggrin.gif  tongue.gif

biggrin.gif pamainyt nelabai gaunasi, naminukas maminukas jis toks... blush2.gif bet labai draugiškas ir mielai priimtų svečią pasidžiaugti 4u.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Zundyt, radau!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ana buvo gydomoji, o šitas varlius- linksmūnas. bigsmile.gif
user posted image
Kiek mergytei metų?
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 04, 12:12)
biggrin.gif pamainyt nelabai gaunasi, naminukas maminukas jis toks...  blush2.gif  bet  labai draugiškas ir mielai priimtų svečią pasidžiaugti  4u.gif  bigsmile.gif

o man tai įdomu kaip maniškė p. reaguotų į kitą katiną, ar šunį namuose smile.gif nors kai ji baikšti tai įtariu lystų kur po lapais smile.gif vakar vaikai nupirko naują "zabovą" Snaigei - pelytę ant siūlo kur būna... tai gal pora valandų bijojo, tik nuo tolo, ir tik šuoliais apšokdama smile.gif paskui įsidrąsino smile.gif

vakar šokdama ant palangės kaktusą su vazonu nuvertė, tai žinokit kokia reakcija buvo biggrin.gif nuo tolo pamačiau kad įsitempusi žiūri į mane paklaikusiomis akimis- galvoju kas čia tau buvo, ateinu- vazonas nuvirtęs ir žemių pabyrėjo. Tai kad šoko slėptis- lyg baudę kada mes ją būtume lotuliukas.gif , tigis išlepinta išciuciuota ji pas mus kaip mažas vaikas smile.gif bet tai suprato kad kažką padarė- nėra durna smile.gif tai kol iškrapčiau paskui ją ir užglosčiau kad "nieko baisaus" smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 gegužės 2016 - 12:22
Maniškė irgi bailė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 04, 06:24)
Čia Ainu taip kaktusą suniokojo? blink.gif

Ji kaktuso nesuniokojo, ji ant jo atsigulė. rolleyes.gif

Kelvis karališkasis wub.gif ar sumažėjo vėmaliojimai?
Busy kriūtinės prispaudėjai thumbup.gif lotuliukas.gif
Snaigė simpatiška katytė. biggrin.gif

Geros visoms dienos, lekiu darbuotis iki nakties.

Atsakyti
Ogo kokį varliuką Aist sumedžiojo bigsmile.gif dabar žinosime į ką kreiptis kai reikės kokio sunkiai randamo daikto biggrin.gif Zundyte - kaip greitai mergytei norėtum perduoti varlytes? Turiu pažįstamų Santariškėse, faktiškai tame skyriuje, tai jei varliukai pas Aist ir tau tinka galiu paorganizuoti varliukų perdavimą ligonytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 04, 11:03)
Sveikos  4u.gif
Žiūrau, kad pas visas mažyliai (Grikis, Stasiukas, Olis) gabaritais nesiskundžia  biggrin.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif Mazuciai musu...
Stasiukas toks geris atrodo, ir kuklus katas ale Vasiuka vaiko: kai pagiriu, kai stulpa drasko, prie maisto ir siaip jei jam pasipainioja...O Vasiukas ir bega nuo jo. Na ziopliukas ne kitaip. Trauktu jam viena...(na taip kaip mums su dukra kai vaistus leidom) ir pasibaigtu visi vaikymai mad.gif

Kelviaus lieziuvis koks grazutis wub.gif Labai labai grazus katas. Pritariu Cukriukui, sirdis sala ziurint wub.gif

Miargai noriu crocsu arba patogios avalynes...i kelione. Kazi kokia pirkt?
Atsakyti
Murzė tai nebaili,smalsi visus svečius sužiūri, nesvarbu ar dvikojis ar keturkojis biggrin.gif

Apie crocsus tai nieko doro pasakyt negaliu, esu turėjus porą, klumpes ir laivelius, tai kaip baseine kojos būdavo. G irgi buvau nupirkus atviras basutes, tai kai nusiaudavo ant pado bala. Gal čia tokios mūsų kojos, bet kelionej crocsu jokių neu neu net neįsivaizduoju smile.gif

Aist pasirodo specė ant varliū, linksmūnas labai žavus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 04 gegužės 2016 - 13:38
O, tai gerai kad pasakei. O tai jau buc pirkus. O tai kokie patogus batukai?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 04, 15:40)
O, tai gerai kad pasakei. O  tai jau buc pirkus. O tai kokie patogus batukai?

Tai gal tavo kojai jie tiks, aklai mano nuomone nesivadovauk. Negamintų juk jei visiems taip būtų. Čia gal mūsų tokia šeima prakaitakojai biggrin.gif
Atsakyti
Man kelionėje geriausios maždaug tokios
Va

vis pamirštu pagirti laibakojį varliuką ax.gif tai va, dabar giriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 04 gegužės 2016 - 15:20
QUOTE(Aist @ 2016 05 04, 12:36)
Kelvis karališkasis  wub.gif  ar sumažėjo vėmaliojimai?

4u.gif tfu tfu tfu, šiandien dar nuo kirminų suduosim tabletes ax.gif

Turiu tokius crocsus, pirkau vairavimui, persiaunu, kad batelių negadinti:
http://www.open24.lt...a...ize=&photo=

Bet jie net vairuot nepatogūs žiauriai, o jei tenka dar į kokią parduotuvę užsukt, tai visai bėda, nepaeinu... doh.gif kitą modelį gal reikėjo rinktis, nžn... unsure.gif
Atsakyti