Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Baukidė @ 2016 05 04, 17:31)
4u.gif  tfu tfu tfu, šiandien dar nuo kirminų suduosim tabletes  ax.gif

Turiu tokius crocsus, pirkau vairavimui, persiaunu, kad batelių negadinti:
http://www.open24.lt...a...ize=&photo=

Bet jie net vairuot nepatogūs žiauriai, o jei tenka dar į kokią parduotuvę užsukt, tai visai bėda, nepaeinu...  doh.gif  kitą modelį gal reikėjo rinktis, nžn...  unsure.gif

Turėjau, žiauriai nepatogūs.
unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aistut - atbėėėgsiu 4u.gif
Gufytis pdėjėjas biggrin.gif šaunuolis apskritaveidis, reik namuose tvarką prižiūrėti biggrin.gif
Mam, ar tikrai tau reikia į darbą eiti? Na gerai, bet nors nepamiršk katinėliui valgyti palikti unsure.gif
user posted image
Mergikės - kam aktualu, Pet24 atsiuntė žinutę jog priemonėms nuo erkių Foresto ir Advantix 10 procentų nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 gegužės 2016 - 07:21
O man siandien laisvadienis, hie hie biggrin.gif
Atsakyti
Busy - kaip tai laisvadienis bigsmile.gif iš kur gavai laisvadienį? Ir aš noriu laisvadienio, gal dar liko laisvadienių ten iš kur gavai biggrin.gif Kada TB pargrįžta? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Oi kiek daug gražių varliukų biggrin.gif

O Grikutis kad liūdi, kad mamkai į darbą. verysad.gif

Maniškiai, tai šiandien paryčiais linksminosi doh.gif 4 val Funtikas savo žygius pradėjo, 4:30 su Friskės pagalba popierinis rankšluostis buvo išvyniotas ir su visu stovu dar nuridentas ant žemės, 5 :00 su Pūkelytės pagalba krito žemėn vaza su gėlėm, vandens pilnos grindys, gėlės liko be kotų doh.gif Rezultate turėjau keltis, nors dar pusvalandį turėjau galimybę pagulėti. Bet tai kai nuo keturių prikelia kur čia miegosi. Va Kuba tai tvarkos nedarė biggrin.gif

Ir dar naujiena, Faksiuką grąžina verysad.gif verysad.gif verysad.gif , kaip dažniausiai būna-pasireiškė šeimininkei alergija.

Papildyta:
Rašiau rašiau žinutę ir kažką paspaudžiau ir dabar labai gerai viską matau biggrin.gif , nes tiek išdidinau , per visą ekraną tema, kaip susimažinti?
Atsakyti
Labuka,

Azu, kokia varlytė wub.gif

Atsakyti
Mergaitės ,labas rytas!
Aš jus visas myliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir laukiu susitikimo ,kad visas apkabint ,Azu,varlytė tikrai šauni thumbup.gif wub.gif wub.gif ...Varlininkių asociacijai -VALIO,VALIO ,VALIO!!!
Kadangi savo sąskaitų man siųsti nenorite ,tai tuomet tuos pinigėlius atiduosiu tiems ,kam labai reikia...Tuomce,Rariuk,parašykit dar kartą man sąskaitėlių numeriukus,nes praganiau -netyčia až ištryniau,ko nereikėjo trint blush2.gif ,vakare po darbo pervesiu šiek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kiek mergytė prisirinks varlyčių wub.gif Azu varlikė tokia minkštutė, galės ir miegoti su ją wub.gif

Sveikinam ponaitį Pedrą su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( tik nebeatsimenu ar jis dar Erendiros ar jau pasidovanojo blush2.gif )

Kažkas lig dar minėjo kad 05.05 kažkieno gimtadienis g.gif Vienu žodžiu sveikinam visus gimusius gegužės 5 dieną happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 04, 23:39)
Erendira, aš visai šalia Ikea dirbu, per pietus galėčiau nulėkt, jei Tau toli važiuot  4u.gif  o mano vyro darbas šalia Magnunos namų blush2.gif  tai perduotų varliuką  4u.gif

Būtų liuks thumbup.gif (planavau nulėkt sekmadienį, man gal net arčiau, nei kai kurioms (iš Rokantiškių aplinkkeliu), ale vistiek žygis. Brūkštelk sąskaitos Nr. 4u.gif )

QUOTE(zundyte @ 2016 05 05, 08:55)
Mergaitės ,labas rytas!
Aš jus visas myliu 4u.gif  ir laukiu susitikimo ,kad visas apkabint ,Azu,varlytė tikrai  šauni thumbup.gif  wub.gif  wub.gif ...Varlininkių asociacijai -VALIO,VALIO ,VALIO!!!
Kadangi savo sąskaitų man siųsti nenorite ,tai tuomet tuos pinigėlius atiduosiu tiems ,kam labai reikia...Tuomce,Rariuk,parašykit dar kartą man sąskaitėlių numeriukus,nes praganiau -netyčia  až ištryniau,ko nereikėjo trint ,vakare po darbo pervesiu šiek tiek mirksiukas.gif

Va ir teisingai thumbup.gif Jau norėjau rašyt, kad leistum mums varlių medžioklėm savarankiškai pasidžiaugt mirksiukas.gif

Azu, super varlys thumbup.gif

Apus 4u.gif Labai suprantu, pati žiauriai nelengvai Pampliuką lydėjau, nors tik 4 ,ėn jam buvo, bet išmaitintas mūsų nuo kokios savaitukės amžiaus. Apie dičkius bernus tai ir nekalbu. Bet laikas padeda 4u.gif

Bandau jungtis į darbą, nes porą dienų namie prasirgau blink.gif amžinai man taip - visą žiemą ni-ni schmoll.gif o kai tik sušylą - bac.

Vidam, ačiū, kad prisiminei 4u.gif Pedrytis po dviejų neįvykusių dovanojimų liko pas mus - atsidžiaugt negaliu wub.gif Beje, Zuziukė bais panašaus amžiaus, tai laikykim, kas šiandien ir jos gimtadienis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 gegužės 2016 - 08:11
Na va google visagalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif susimažinau, dabar galiu normaliai skaityti. biggrin.gif

Tad skubu Pedriuką ir Zuziuką pasveikinti su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su gimimo diena Pedriuką ir Zuziukę happybday.gif

Ainu wub.gif savo kailinius prabangiuosius norėjo išmaudyti po žiemos biggrin.gif

Faksiukas gražuolis, tikiuosi, atsiras nealergiški šeimininkai jam greitai 4u.gif

Magnuna, Erendira, važiuosiu per pietus, parašysiu, kai turėsiu varlių, susitarsim dėl perdavimo 4u.gif
Niekam jokių sąskaitų nini 4u.gif

Grikytis pasitikslino, ar dar ne savaitgalis biggrin.gif

Busy, gero laisvadienio bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
Magnuna, šeštinės, todėl niekas neina į darbą thumbup.gif

Sveikinu gimtuvininkus su gimo diena, ta proga parodysiu visus sveikinančius ir eisiu triobos siurbti su mūza draugauti, kavos gerti.

Beje, gal kas iš jūsų dalyvauja mamos unija programose, ar kažkaip remia?
Atsakyti