Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba ryra
Sukaktuvininkus su ju katinu diena... 4u.gif
Jokiu saskaitu.. cia gi ne kazkokia pagalba ar kaxkas panasaus.. juk is kitos puses niekada nezinom ko kiekvienai prireis ar nutiks wink.gif daug geriau zinoti, kad kazkas visada duos peti
Idomu kokia ateis ta varle nes kaip minejau ebay kate maise daznai.. nerase jokiu ismieravinu.. tiesiog pati varle patiko. O po pardas nelabao cia uzsieni laiko rasi be savaitgalio.. karta uzsakinejom MB sunenui betmana. Kai atejo vos iziurimas tai nei nesiuntem prie progos taip atidavem. Uztai sakau laimes dalykas kartais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 gegužės 2016 - 09:31
Pedriukui ir Zuziukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pedriu ir Zuziuka su Gimtadieniuuuu 4u.gif wub.gif
Bukit sveikuciai, laimingi katukai!

Kokia grazi varlyciu akcija... wub.gif

Busiau- siltos Tau atostogines dienos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 05 gegužės 2016 - 10:52
Ačiū už palinkėjimus, diena tikrai pasakiška, todėl po tvarkymo sėdžiu terasoje, katinus ganau, matuoju akimis kaip ir kur bus voljeras thumbup.gif

Tutiš dairoši vargšiukaš, kur gražušiš još Giliukaš

user posted image

Ai, čia gi Oliveriš bubmulovereliš

user posted image

Mijau mijau, jau mijau, vėjau nešk mano žinią greičiau

user posted image

Nu va, daba deginšioš

user posted image

Atsakyti
Tutė blizgančiu kailiuku wub.gif

O kodėl Oliukas tik per langelį žiūri?

Varlius jau sėdi mano mašinoj, rytoj bus perduotas Magnunai 4u.gif
Atsakyti
Baukide - oi kaip šaunu 4u.gif permesiu tau į AŽ savo telefoną ir man savo permesk, vakare paskambinsiu ir susiderinsim 4u.gif
Varliukai iš Aist jau tupi mano rankinėje, tikiuosi rytoj jau pradžiugins mažąją ligoniukę. Trečiasis varliukas pas ligoniukę nustraksės po savaitgalio smile.gif
Tutiš kad smagiai laiką leidžia smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif rimtuolė Tutė
Atsakyti
Sveiki, pasirodom, mūsų baltas murziukas, tik atsiprašau už kokybę, daryta telefonu, be to nelabai moku nuotraukas į forumą dėt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
LiukaTI- nesupratau o čia tipo murziukas? tai kad labai švariai baltas....

dar- nesuprantu kodėl Tutis+Giliukas lygu meilė.... na suprantu kad šiais laikais nebereiktų gal stebėtis nei kuo, bet aš maniau kad Tutiššš smile.gif yra mergaitė, o ji yra JIS? unsure.gif biggrin.gif

dar nesuprantu kokiai mergaitei jūs čia tas varles perkate, lyg ir kelintą temą jau atidžiai skaitau bet kažkur vadinasi praskaičiau....

na aš šiandien kažkokia nesusipratusi smile.gif reikia ir man lysti į maišelį smile.gif

esmėj pasislėpiau, niekas manęs nemato, tupiu bunkeryje....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 gegužės 2016 - 12:53
QUOTE(V-Rinė @ 2016 05 05, 12:34)
LiukaTI- nesupratau o čia tipo murziukas? tai kad labai švariai baltas....

Dabar jau baltėja, kai parnešė buvo pilkas, bet turim labai gerą prausėją.
Iš pradžių nuprausiu, po to įkasiu, o jei ne vietoje atsitūpsi gausi su letena.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 05 05, 12:44)
Dabar jau baltėja, kai parnešė buvo pilkas, bet turim labai gerą prausėją.

čia temoje (aš irgi nesenai sužinojau:) ) murziukais ale siamukus/tajukus vadina, tas šis baltas katinukas iš tos pačios giminės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 gegužės 2016 - 12:58
V-Rine, Tutukas ir yra mergaitė biggrin.gif mirksiukas.gif Tutė-smarkutė (dokumentuose, kiek pamenu, Kleopatra)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 05 gegužės 2016 - 12:55