QUOTE(saulyteee @ 2016 06 22, 10:23)
Pasisakysiu ir aš.. nu man mistika.. su tuo darbų vadovu

bet tikriausiai Jūs juo pasitikite ir patys nevykstate žiūrėti darbų?
Šis įvykis įvyko, kai darbų vadovas savaitei išvažiavo atostogų, visiems darbus išdalinęs
O šiaip tai tikrai nekontroliavau... Atrodė, kodėl? Aš va kai savo darbą dirbu - tai pasakau, kad padarysiu, ir padarau, ir nereikia manęs kontroliuoti, man dar netgi nelabai patinka, atrodo, nepasitiki, tai ko mane samdai, samdyk ką kitą?
Bet matau, kad statybos yra kas kita, čia pasitikėjimas - šūdo vertas, taigi jau pradedu. Tiek, kad aš nifiga neišmanau, ką aš ten prikontroliuosiu kokį elektriką?
Bet vaikščiot išmania mina taigi galiu
Blin, kai reikėjo su santechnikais kalbėt apie vonią

O aš nieko-o-nieko nesuprantu

Diedo nėr. Tai aš su draugės vyru pasikonsultavau, jisai man susakė, ko reikalaut, pvz. trapo. Gerai, tvarkoj, aš užsirašiau, reikia trapo. Santechnikai klausia - trapą darysim? Jo jooo, sakau, būtinai. Ir stoviu tokia visa išmani, pasikėlus, aš visada maniau, kad trapas - tai lenta, kuria lipama į laivą, nu bet pofig, liepė man sakyt taip, tai ir pasakiau.
Paskui, kai jau anie nuėjo, patyliukais architekto klausiu - o klausykit, kas tas trapas? nepatogu man buvo, sakau, sakyt, kad taip taip, man labai reikia, o gal pasakytumėt dar ir kas tai?
Žo, per statybas žmogus daug išmoksti