Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(coco5 @ 2016 06 22, 18:45)
Ar 80cm aukštyje kriauklė per aukštai?  Mes aukšti ir 75cm aukštyje nu labai žemai atrodo.

Ka tik pamatavau, pas mus 83 cm aukstyje ir visai ne aukstai, nors vidutinio ugio
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 06 22, 11:02)
atsargiai, gerai  lotuliukas.gif apie mūsų plyteles ir norus atlikėjai irgi ratais vaikščiojo  lotuliukas.gif
Papildyta:
nu laukiam foto reportažo apie taisymo darbus bigsmile.gif

Ūūū, čia bus negreit, dabar ateis parketininkas ir visus išvys nafig, duris uždarys, ir niekas įeit negalės, kol jis darbų nebaigs. Ir tik tada ateis Ravšanas užbaigt darbų... Tiksliau, Načialnika atvarys. O aš ten būsiu tipo Ksenija Sobčak biggrin.gif
user posted image

QUOTE(coco5 @ 2016 06 22, 18:45)
Ar 80cm aukštyje kriauklė per aukštai?  Mes aukšti ir 75cm aukštyje nu labai žemai atrodo.

Mums tai per žemai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 06 22, 10:23)
Pasisakysiu ir aš.. nu man mistika.. su tuo darbų vadovu g.gif  bet tikriausiai Jūs juo pasitikite ir patys nevykstate žiūrėti darbų? g.gif 

Šis įvykis įvyko, kai darbų vadovas savaitei išvažiavo atostogų, visiems darbus išdalinęs biggrin.gif

O šiaip tai tikrai nekontroliavau... Atrodė, kodėl? Aš va kai savo darbą dirbu - tai pasakau, kad padarysiu, ir padarau, ir nereikia manęs kontroliuoti, man dar netgi nelabai patinka, atrodo, nepasitiki, tai ko mane samdai, samdyk ką kitą?

Bet matau, kad statybos yra kas kita, čia pasitikėjimas - šūdo vertas, taigi jau pradedu. Tiek, kad aš nifiga neišmanau, ką aš ten prikontroliuosiu kokį elektriką?
Bet vaikščiot išmania mina taigi galiu biggrin.gif

Blin, kai reikėjo su santechnikais kalbėt apie vonią biggrin.gif O aš nieko-o-nieko nesuprantu biggrin.gif Diedo nėr. Tai aš su draugės vyru pasikonsultavau, jisai man susakė, ko reikalaut, pvz. trapo. Gerai, tvarkoj, aš užsirašiau, reikia trapo. Santechnikai klausia - trapą darysim? Jo jooo, sakau, būtinai. Ir stoviu tokia visa išmani, pasikėlus, aš visada maniau, kad trapas - tai lenta, kuria lipama į laivą, nu bet pofig, liepė man sakyt taip, tai ir pasakiau.

Paskui, kai jau anie nuėjo, patyliukais architekto klausiu - o klausykit, kas tas trapas? nepatogu man buvo, sakau, sakyt, kad taip taip, man labai reikia, o gal pasakytumėt dar ir kas tai? biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žo, per statybas žmogus daug išmoksti biggrin.gif
Atsakyti
Ajazus , Noa unsure.gif Nu ale šitaip nukreivaliot... Aš nieko nesuprantu, bet čia ajazus ajazus ajazus... unsure.gif

Perskaičiau apie plytelių skutimą 3 paras ir taip... oro kažkaip pradėjo trūkti...

Esmė tokia - kitą savaitę gaunu baigtus namus. Viskas sudėta, vonios, kriauklės, rozetės bei apdailos visokios. Gal kas duos patarimą kaip tą vonią išsivalyti? Kokia chemija ir kokiais skarmalais? Reikia impregnuoti? Kuo ir kaip? unsure.gif
Atsakyti
Ta prasme? O tu nuo ko ją valysi? Ravšanas pas mane dirbo, tai tavo turėtų švari būti?

Man labai nuoširdžiai įdomu, kaip jie ją tvarkys. Sakė, kad tvarkys, bet kaip skus.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 23, 07:32)
Ta prasme? O tu nuo ko ją valysi? Ravšanas pas mane dirbo, tai tavo turėtų švari būti?

Man labai nuoširdžiai įdomu, kaip jie ją tvarkys. Sakė, kad tvarkys, bet kaip skus.

Nu ta prasme, kad norėsiu maudytis, o ten nelabai švaru šiu metu. Na ne Sūduvos kalnynas su Ravelės kalnu kaip pas tave, bet kažkokių dulkių tai sočiai unsure.gif Aš praėjusį kartą į absoliut naują vonią prieš 23 metus buvaų įėjusi ir kaip kas ten valėsi neatsimenu... Prisižiūrėjau visokių valymo priemonių, ale ką moterys natūroj naudoja? Marliuką ir vandenį?
Atsakyti
Taigi yra pilna visokių "universalių valiklių" ir panašiai. Man va, turbūt nereikės, "meistrai" išvalys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 22, 22:37)

Žo, per statybas žmogus daug išmoksti

lotuliukas.gif Kaip visada Jus smagu skaityt biggrin.gif
nu aš ir ne viską bunu suprantu.. daug ką "guglinu" ar tiesiog jei manęs paklausia..o aš nežinau.. tai užklausiu, ką jie mano..arba prašau paaiškinimo blush2.gif arba pasakau, kad vėliau atsakysiu ir t.t. žodžiu sukuos biggrin.gif nors taip, kai yra vyras lengviau.. dalį jam klausimų numetu ir tiek cool.gif bet..buvo laikai kai viena prižiūrėjau stogo dengimo klausimus (ne tik danga, bet visa mediena ir t.t.) doh.gif o dar pataikėm ant prastos įmonės..nu tai sekliu morka buvau.. ir kiekviena kart prieš važiuodama ( o laksčiau kas antrą vakarą ir nesvarbu kad atstumas į vieną pusę 80km doh.gif ) išstudijuodavau n medžiagos doh.gif nes taip "himičino" doh.gif visumoj išsireikalavau kad butų taip kaip turi, vos poroj vietų nepastebėjau..bet pasitaisėm ten patys.. Žodžiu, moterys viską gali cool.gif
grįžtant į temą.. tai man klausimas bus kaip klozetą išvalyt blink.gif nes..nu jo neplanavom keist.. ale dabar jis baisus.. blink.gif g.gif nežinau su kuo ten šveist jį reiks g.gif ir kas ten ką į jį išpylė g.gif (tiksliau kuris biggrin.gif ar dažytoja, ar elektrikai biggrin.gif gun_smilie.gif ).
Atsakyti
Vaizdelis tai žiaurus, plytelės brangios, darbas taip pat neišpigiuju, o rezultatas metamas i konteineri. Tik nedarykit antros klaidos ir jokiu budu neleiskite tam pačiam plyteliu meistrui, perklijuoti plyteliu. Jei jus galvojat, kad cia kazka imanoma pataisyt, viska is naujo neperklijavus, tai toki vaizda ir teturesit. Jei su vyru nelabai gaudotes tame reikale tai paaukokit keleta euru, paskambinkit bet kokiam pagal skelbima plyteliu meistrui ir atvaziaves, apziurejes jums viska pasakys pamates vaizda ir parodys su gulsciuku, kas, kaip ir t.t. Dar labai keista, kad jus viska patys valote. Bet kokiu darbu meistras pats privalo viska uzsidangstyt, saugot ir po darbu viska priduot švaroje, nebent jus esat kazkaip kitaip sutare ir tai itakoja kaina. Ir jei jau tvarkys tas pats meistras tai siulyciau stebet jo darba kiekviena diena, nes jei vel prades grybaut is kojos i subine ir gint lauk, nepasiduokit emocijom, nes ne jusu drauge ar jos tevas, o jus gyvensit ir matysit ta siauba, ir bus tokiu dienu kai nauju sveciu ateis ir uzdavines su sypsena ta pati klausima, kas jums cia klijavo smile.gif
Atsakyti
Laba,

turiu išsirinkti klozetui rėmą, bet ... užstrigau, renkuosi iš populiariausių Viega, Geberit, Tece, Grohe - kurį patartumete iš patirties? 4u.gif

taip pat domina atsiliepimai ir dėl klozeto - turėtų būti:
lėtai nusileidžiantis dangtis,
padengta kokybiska keramika
įtilpti 350-500 eur
Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(siggita83 @ 2016 06 24, 16:13)
Ir jei jau tvarkys tas pats meistras tai siulyciau stebet jo darba kiekviena diena, nes jei vel prades grybaut is kojos i subine ir gint lauk, nepasiduokit emocijom, nes ne jusu drauge ar jos tevas, o jus gyvensit ir matysit ta siauba, ir bus tokiu dienu kai nauju sveciu ateis ir uzdavines su sypsena ta pati klausima, kas jums cia klijavo smile.gif

Nu vat ir aš galvoju. Kad sienas priverst jį išvalyt - blin, tos plytelės Aparicci 37 eu/kv, ir jų yra 28 kvadratai doh.gif

O grindis - tiesiog laukt, kol kartu su darbų vadovu kažką padarys ir kas tai bus. Jei nieko nebus - jaučiu, teks pirkt naujas plyteles ir viską lupt načiort... Bet ir iš skelbimų imt baisu - o jei nuo vilko ant meškos? Ar čia jau meška, ir baisesnių žvėrių nėr? doh.gif
Juolab reikia greitai - mes turim mėnesį iki įsikraustymo doh.gif O vasara, visi padorūs meistrai darbo turi iki ausų doh.gif Kita vertus, ten 6 kvadratai... Tiesa, su dviem trapais...
Papildyta:
QUOTE(Linuce @ 2016 06 24, 21:16)
Laba,

turiu išsirinkti klozetui rėmą, bet ... užstrigau, renkuosi  iš populiariausių Viega, Geberit, Tece, Grohe - kurį patartumete iš patirties?  4u.gif

taip pat domina atsiliepimai ir dėl klozeto -  turėtų būti:
lėtai nusileidžiantis dangtis,
padengta kokybiska keramika
įtilpti 350-500 eur
Ačiū  4u.gif

Nemėginau, bet kai rinkausi iš to paties, tai man pažįstama, prekiaujanti tokiais dalykais sakė - belekatrą iš išvardintų (tik Geberit nežinau), tą, kuriam akcija.

Klozetų irgi tokių labai daug... Willeroy ir Boch savo keramiką giria, bet nesu tikra, ar kitų prastesnė, ar tik jie labiau giria biggrin.gif
Atsakyti
reikia patarimo...

mūsų WC grindų plotis yra 90 cm, užsileis sienų plyelės, tai lieka apie 87 cm. išsirinkai grindų plyteles, kurių išmatavimai 42x42 cm biggrin.gif sudėjus 2 plyteles, gaunas 84 cm kažkur. gal eina kaip nors apžaisti, kad nereiktų pjaustyt kitų plytelių po 3-4 cm?... gal kokią juostelę galima dėti? g.gif
įstrižai dėti plytelių nenorime...
Atsakyti