Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 06 27, 19:21)
Zodziu as dabar suprantu kazkieno beda, atrodo yra tu baltu plyteliu o kai reikia, nera  biggrin.gif visos kazkokios pilkos, skaiscios, tamsios ir t.t.  biggrin.gif visiskai netinka prie mano dekoratyviniu, o dar prigasdino, kad aceit partija gali buti is tamsesniu/pilkesniu ir t.t. Zodziu as neturiu sieniniu plyteliu ir man panika tuoj prasides  biggrin.gif

mes gražias baltas kerama marazzi radom ir plyteliu turguje 4u.gif
Atsakyti
Pirma klijuoja grindines, ar sienines plyteles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 27, 20:51)
Pirma klijuoja grindines, ar sienines plyteles?  blush2.gif

Sienines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 06 27, 20:55)

Nebūtinai.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 27, 21:51)
Pirma klijuoja grindines, ar sienines plyteles?  blush2.gif

Pas mus klijavo pirma grindines, nes sienines lengviau pripjauti
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 06 27, 21:51)
Pas mus klijavo pirma grindines, nes sienines lengviau pripjauti

pas mumis prima sienines be apatines linijos, tada grindines o pabaigoj sienu apacia :DDDD
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 06 27, 19:32)
mes gražias baltas kerama marazzi radom ir plyteliu turguje 4u.gif

Plyteliu turguje per skaiscios unsure.gif
bet as irgi kaip blondine pasielgiau. Uzsisakiau sienu dekora o dbr taikau baze, sake, protingi zmones daro atvirksciai biggrin.gif draugui pasakoju, sako, o linksmi zmones daro va taip lotuliukas.gif
bet tai mano dizainere irgi gera doh.gif nepagalvojo matyt kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 28 birželio 2016 - 18:04
Ačiū merginos 4u.gif
O mes radom baltas plyteles Linea salone.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 28, 20:19)
Ačiū merginos  4u.gif
O mes radom baltas plyteles Linea salone.

kiek laiko pristatymas? ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 06 29, 00:53)
kiek laiko pristatymas? ir kokia kaina?

3 sav. 40 Eur/kv.. Buvo ir daugiau ir brangesnių ir pigesnių, atrodė tikrai baltų plytelių. Tikiuosi, kad akys neapgavo, nes labai daug važinėjom, gal truputį ir pavargom ieškodami.
Turbūt spalvai turi įtakos ir apšvietimas, nusineškit, kad ir į lauką tą plytelę, nes va mes pilkų norėdomi, vos "ryžų" grindų neužsisakėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 06 29, 17:46)
3 sav. 40 Eur/kv.. Buvo ir daugiau ir brangesnių ir pigesnių, atrodė tikrai baltų plytelių. Tikiuosi, kad akys neapgavo, nes labai daug važinėjom, gal truputį ir pavargom ieškodami.
Turbūt spalvai turi įtakos ir apšvietimas, nusineškit, kad ir į lauką tą plytelę, nes va mes pilkų norėdomi, vos "ryžų" grindų neužsisakėm  doh.gif

oi neee, man reikia 16 kw tai bankrots biggrin.gif yra tos pacios kolekcijos uz 24 eur ir tai mane per brangu.
as dedu abi plyteles vienodam apsvietime ir ziuriu ar atitinka spalvinis tonas bent kiek g.gif
Atsakyti
Krize issipresta, isderejau 20 proc nuolaida tos pacios kolekcijos plytelem, dydis 22.5*45. Tai kaina puse velnio. biggrin.gif
Atsakyti