QUOTE(Tanite @ 2016 07 14, 09:52)
Statybos, remontai užtai ir yra kritinis laikas šeimos gyvenime, nes nori nenori, reikia patiems gilintis į tą dalyką daug ir intensyviai, nes kitaip gali išdurt per visus galus. Laimė rast patikimus, nuoširdžiai savo darbą dirbančius ir išmanančius meistrus, tikrai ne kiekvienam tenka.
Aha, ir įsigilini dažniausiai tada, kai jau būna vėlu

QUOTE(*Convallaria* @ 2016 07 14, 09:53)
aš džiaugiuos kad santechnikos visuose reikaluose vyras pas mane nusimano ir neleis daryt belekaip.
Tai labai geras dalykas. Maniškis graibosi elektroj - ir tai pliusas, bet va santechnika... Nu aplamai px ta santechnika, man baisiausia yra plytelės.
QUOTE(longger @ 2016 07 14, 11:12)
man atrodo jūs prisikalbėjot
Dabar keliat čia savo vonios planą, su visais architekto piešiniais ir būtinai pažymit kurioje vietoje ten tuos trapus jums padarė.
Narstysim. Žiūrėsim. Patarinėsim. Apkalbinėsim. Nu ir gal būt padėsim

Narstysim. Žiūrėsim. Patarinėsim. Apkalbinėsim. Nu ir gal būt padėsim

Kad žinokit, nebenoriu. Ir taip man ta vonia naktim sapnuojasi, o dar čia visi išaiškins, kad viskas blogai ir reikia viską nuo nulio perdaryt - o kas iš to? Mes per dvi savaites turim į ten įsikraustyt! Per tiek laiko niekas mums nei pataisys, nei perdarys. Juolab - kaip perdaryt? Šildomos grindys, ir visa kita... Pusę namo perstatyt išeis. O kas tai darys? Žo... Yra kaip yra.
Taigi va.
Nusipirkau kažkokios rūgšties, mėginsiu tas plyteles šveisti... Nuostabus metas nusimato, turint omeny, kad aš ir fairiui alergiška