QUOTE(Chikizzz @ 2016 07 16, 19:47)
Sveiki,
Tikiuosi pataikyti į temą

Darau vonios kambarį (kartu su tualetu) ir esu visai pasimetus kainose. Ar realu santechnikui sumokėti apie 300eur už darbą (keitė vamzdžius, prijungs skalbyklę tualetą, dušinę)? Taip pat sumokėti už medžiagas t.y. supirko vamzdžius dar 300eur?
Labai lauksiu Jūsų atsakymų ir įdomu kiek jūs mokėjote?

Ačiū
sakyciau, labai priklauso nuo pacios vonios: didele - medziagu daugiau gaunas. musu mazyte, keite vamzdzius, state WC rema. net nzn ka ten dare

zodziu, kainavo mums 40e vienas mazgas (taip jie skaiciuoja). tai mums su darbais ir medziagom (aisku be WC remo, tik vamzdukai visokie) kainavo nepilnai 400e. aj, bet pas mus jie dar ir virtuvej keite vamzdzius. tai vien vonia su WC butu kainave pigiau.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 07 16, 18:03)
Siandien buvau plyteliu paziuret Hansa plyteliu turguj. tai tokios kur man patiktu pagal spalvas , matmenis ir rastus, praktiskai visos 2 rūšies. Ar labai blogai ta 2 rūšis realiai? teoriškai psakaičiau, bet kaip būna praktikoje įdomu?
ar jau tikrai į tokias nesidairyt
jei meistras labia patyres, tai gal neprasikeiks..

bet jei nelabai, deda plyteles tik antra trecia antra.. tai tikrai jam nepades kreivi kampai...
dabar galvoju... net nepasidomejau, kai pirkom grindu plyteles i vonia kelinta klase... tik sake, kad nekalibruotos. tai cia gal ir skaitos II klase?

nurode, kad kryziuku didesniu reikes...