Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(Noa @ 2016 07 29, 19:33)
Tai visokiuose sporto klubuose gi tokios. Aišku, kad patogu, tik vizualiai erdvę mažina. Jei vonia didelė, tik tokią ir daryčiau...

Vonia mazyte, del to ir svarstau... taip nesinori tam stiklui vergauti. Beje, gal zinot kaip angliskai ta sienele vadinasi, noreciau pavyzdziu pasiziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi maža, dėl to pasvarsčiau ir praėjo biggrin.gif Dar svarsčiau stiklo blokelių sieną - būtų lyg ir vidurkis... Bet kažkaip ai, bala nematė, nusibodo tos statybos, kol kas išvis nieko nėra, o kai bus, imsim paprasčiausią variantą - stiklą, ir viskas. O paskui keiksiuos ir valysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 07 26, 14:50)
Kai reikėjo, žinojau detaliau, dabar bijau pameluot. Bet faktas tas, kad praktiškai nė vienas iš gražiųjų gyvatukų nebuvo pritaikytas centriniam šildymui, arba man nepavyko rasti savo laiku 4u.gif nebent variniai.

Aš tai sukau, sukau galvą, aplaksčiau visus salonus, ir galiausiai nusipirkau iš Senukų paprastąją gyvatę biggrin.gif pigi, nekrinta į akis. Kadangi biudžetas neguminis, nutariau geriau tuos kelis šimtus eurų išleisti ne ypatingam gyvatukui, o kokybiškai santechnikai ar gražesnėms plytelėms.

man tokie gyvatukai gražiai žiūrisi, kai yra didelės erdvės, minimalistinis interjeras. Tada jie atrodo kaip meno kūrinys, pagyvina vaizdą. O senam daugiabutyje į 3 m2 reikia pusę gyvenimo sutalpint, todėl ir taip ten tų detalių dažniausiai būna per daug.

Mano tai toks:
http://www.voniapliu...ika-ep-50x86-kl
180 eur kombinuotas tai puse velnio.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 07 29, 17:59)
Galbut kas nors esate susidure su murine duso sienele ,vietoje stiklo? Atrodo praktiskiau valyti nei stikla g.gif kokie pliusai ir minusai?

Galvoju apie tai - mano galva, pliusai:
1. Apsitaškys, ir nesimatys.
2. Gali ką nors ant tos sienelės kabinti, prigręžti, iš abiejų pusių.
3. Gali priglausti baldus, ir keistai neatrodys iš dušo pusės.
4. Kaina lyginant su stiklu nežinau, gal kas pasakys. Stiklinės atrodo nesveikai brangios.
5. Gali pasislėpt už sienos, jei kažkam labai reiks užeit į vonią, jei kryptis tinkama biggrin.gif
6. Nesudaužysit!

Minusai:
1. Primena barako, kempingų ir kitų viešų erdvių dušą, deja. Užtai gali visad kaip atostogose jaustis.
2. Reik apgalvoti apšvietimą, kad nebūtų tamsoka už sienos. Ne iki viršaus mūryti? Bet vis tiek jausis.
3. Užima daugiau vietos, tad jei labai mažai vietos, kam ją švaistyt.
4. Apskritai patalpa atrodys mažesnė.
5. Laužiant modernų dizainą, sumūryta gali atrodyt pernelyg grubiai ir buitiškai. Bet šiaip fantazijos reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Techies: 29 liepos 2016 - 20:46
is ko cia siena padaryta??
noriu tokios smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 30, 12:17)
is ko cia siena padaryta??
noriu tokios smile.gif

Material: HI-MACS® S28 Alpine White (3 & 12mm) www.himacs.eu
Čia parašyta
Iš tos pačios operos kaip Corianas, įskaitant kainą.
Atsakyti
QUOTE(Techies @ 2016 07 29, 21:42)
Galvoju apie tai - mano galva, pliusai:
1. Apsitaškys, ir nesimatys.
2. Gali ką nors ant tos sienelės kabinti, prigręžti, iš abiejų pusių.
3. Gali priglausti baldus, ir keistai neatrodys iš dušo pusės.
4. Kaina lyginant su stiklu nežinau, gal kas pasakys. Stiklinės atrodo nesveikai brangios.
5. Gali pasislėpt už sienos, jei kažkam labai reiks užeit į vonią, jei kryptis tinkama biggrin.gif
6. Nesudaužysit!

Minusai:
1. Primena barako, kempingų ir kitų viešų erdvių dušą, deja. Užtai gali visad kaip atostogose jaustis.
2. Reik apgalvoti apšvietimą, kad nebūtų tamsoka už sienos. Ne iki viršaus mūryti? Bet vis tiek jausis.
3. Užima daugiau vietos, tad jei labai mažai vietos, kam ją švaistyt.
4. Apskritai patalpa atrodys mažesnė.
5. Laužiant modernų dizainą, sumūryta gali atrodyt pernelyg grubiai ir buitiškai. Bet šiaip fantazijos reikalas.

Labai issamiai viska apraset! Aciu 4u.gif o ta muro sienele daroma aklinai iki pat lubu, ar paliekamas tam tikro dydzio tarpas?
Atsakyti
merginos, patarkit ir vel blush2.gif
renkam duso lataka, ir tiek kainose tiek parametruose dideli skirtumai...koks optimalus litru per minute pralaidumas? 30 ne per mazai? ir isvis, i ka reikia atkreipt demesi?
as atostogauju, o vyras dirba, tai dabar ipareigojo mane suziuret viska ir pateikt jam ataskaita...o kur gi dar man kreiptis, jei ne i jus biggrin.gif 4u.gif

paskui ateis laikas kriauklei ir potinkinei duso sistemai...jei kas turi kokiu pastebejimu ir pasiulymu, vajezau, kaip buciau laiminga!!! ax.gif
Atsakyti
klausimėlis - ar darot gipso pertvaras skalbyklei ir džiovyklei?
man slogiai atrodo, griozdiškai.
gal užtektų baldinės plokštės rėmo, su durelėm viršuj, vis tiek baldus gaminsim g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 07 29, 18:38)
Vonia mazyte, del to ir svarstau... taip nesinori tam stiklui vergauti.

Pas mano mama padaryta, tik ne murine sienele, o gipsine ir apklijuota plytelemis. virs duso yra ileistas sviestuvelis, dabar juk yra pritaikytu dregnoms patalpoms. erdve nedidele, taciau likom labai patenkinti tokiu sprendimu. Sienele gaunasi pakankamai plona, taciau del tvirtumo jokiu bedu nebuvo, o jau ne pirmi metai.
Atsakyti
Aš bandyčiau jungti vientisai kaip aukštą spintelę su kriauklės spintele. Gal net su veidrodinėm durim. Arba jeigu telpa viską po vienu stalviršiu dėčiau .

Pavyzdys

Pavyzdys2

Pavyzdys

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 08 01, 17:43)
klausimėlis - ar darot gipso pertvaras skalbyklei ir džiovyklei?
man slogiai atrodo, griozdiškai.
gal užtektų baldinės plokštės rėmo, su durelėm viršuj, vis tiek baldus gaminsim g.gif
user posted image

o kam ta siena? tada jau geriau spintute ir i ja imontuoti smile.gif
man labai grazu po vienu stalvirsiu deja pas mane neispildoma nei spintele nei bendras stalvirsis. verysad.gif
Atsakyti