QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 23, 13:26)
Uzuolaidos nebus, bus sienele. Vakar su draugu matavom matavom, tureciau pasiekti. Svarstem ir krano perkelimo galimybe bet kranas bus kazkur 20 cm tai jei arciau deti-maisys, o jei toliau tada duso galva irgi reikia slinti i sona o as ja noriu deti gale vonios vien del patogumo.
tai pas jus dušo galva su žarnele nuo maišytuvo, ar stacionari, tik dušo galva išlendanti iš sienos? Nors abiems atvejais nematau problemos maišytuvą turėti ant vienos sienos, o dušą - ant kitos. Žarnelės atveju gal būt erzins per ilga žarna. Bet čia reikia žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 07 22, 18:54)
Nu betgi rūgštimi viską balina, tai gal baltosios rankelės pataps dar baltesnės... Ir nukris načiort?

Bet kokiu atveju, džiaugiuosi, kad pyliau gerai ir nenukrito.
Dabar mano vonia atrodo taip, lyg prie caro riūriko diedukas bezdukas būtų savo rankom plyteles susidėjęs. Iš esmės man toks įvaizdis tinka, jei būčiau taip radus, būčiau apsidžiaugus ir palikus. Tik tas žinojimas, kad sumokėta kaip už normalų darbą, sukelia žiaurų pasiutimą, taigi stengiuosi negalvot.
Bet kai valiau, visą valymo laiką nuoširdžiai linkėjau Džumšudui ir Načialnykai hemorojaus. Įdomu, ar aš turiu ezoterinių gebėjimų, ar ne? Betgi neskambinsi ir neklausi - klausyk, kaip tavo sveikata, subinės neskauda?
hmm, jeigu parašytumėt AŽ su Načialnyka numeriu, aš galėčiau pasiteirauti ir čia viešai apskelbti, kaip ten reikalai su jų sveikatomis. Tiek galiu
O žiūrėkit, jeigu po kokio mėnesio/kito Džumšūdas užsidirbęs pakankamai pinigų, atvažiuos pas jus su atpirktom naujom plytelėm, su dideliu noru viską lupti ir perkloti iš naujo, jūs galėsite atšaukti hemorojų

nes jeigu turėtumėt ir tokių galiu, aš jau turiu neblogą verslo planą