Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

I nama deciau v&b, o dabar i buta, nezinau ar verta , ar geriau siuo atveju pataupyti ir kazka pigesnio issirinkti smile30x30.png
Atsakyti
Biski blondiniskas klausimas blush-anim-cl.png Duso stovas su visom galvom yra statomas iki kol duso kabina montuos, ar po to? unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 13, 13:17)
Biski blondiniskas klausimas  blush-anim-cl.png  Duso stovas su visom galvom yra statomas iki kol duso kabina montuos, ar po to?  unsure30x30.png

Jeigu potinkine sistema, tuomet pries; virstinkine - po:)
Atsakyti
http://www.part.lt/p...fa884e00891.jpg
http://www.part.lt/p...7e48d448406.jpg

beliko tarpeliai ir lubos...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 14, 21:26)

neblogai smile30x30.png
beje idomu kaip baigesi ta istorija su tuo terliumi meistru? ax.png
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 14, 22:26)

Grazu, tokios svelnios spalvos... smile30x30.png
Atsakyti
Knopke* , man patiko vaizdas smile30x30.png

Klausimas: senos statybos daugiabuciuose tualeto/ vonios durys buna siauresnes uz iprastines kambariu duris( apie 70 cm). Taigi, ar verta platinti duris ir lyginti su kitu kambariu angomis ( netoli 90 cm)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 14 rugpjūčio 2016 - 22:56
QUOTE(guodzik @ 2016 08 14, 23:15)
neblogai  smile30x30.png
beje idomu kaip baigesi ta istorija su tuo terliumi meistru? ax.png

maisote kazka...pas mus su meistrais viskas liuks, plyteles sudetos idealiai smile30x30.png

dabar gal dar niurokai, kai nera visumos, bet jau savaitgali spakliavo lubas, glaistukas susides, tada baldai balti ir jau svajoju apie didziule orchideja ant palanges biggrin30x30.png taip galesiu visose voniose pazaist su akcentais, mergaiciu vonia bus balta, musu baldai derinsis prie tamsiu duru...ech, sviesa tunelio gale biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 14, 22:55)
Knopke* , man patiko vaizdas smile30x30.png

Klausimas: senos statybos daugiabuciuose tualeto/ vonios durys buna siauresnes uz iprastines kambariu duris( apie 70 cm). Taigi, ar verta platinti duris  ir lyginti su kitu kambariu angomis ( netoli 90 cm)?

Mes paliksim tokio pacio dydzio, tik perkelsim i kita vieta. Musu atveju durys randasi ilgame siaurame koridoriuje, tai jei mes jas platinsim, atsidarant jos tikrai kliudys praieinancius pro sali. O dabar dar praslyst "nepadauztas" gali bigsmile.png
nors tiesa pasakius, musu architekte pasake, kad cia didele nesamone tokio siaurumo durys...bet mes dar ir i praktiskuma atsizvelgiam, ne tik i grozi. Dabar pratelpam pro duris, tai ir paskui tilpsim wink.png

knopke, liuks vonia, be visokiu margumynu 4u.png apsistatys baldais, detalem, isvis bus thumbup2.png
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 15, 07:39)
maisote kazka...pas mus su meistrais viskas liuks, plyteles sudetos idealiai smile30x30.png

dabar gal dar niurokai, kai nera visumos, bet jau savaitgali spakliavo lubas, glaistukas susides, tada baldai balti ir jau svajoju apie didziule orchideja ant palanges  biggrin30x30.png taip galesiu visose voniose pazaist su akcentais, mergaiciu vonia bus balta, musu baldai derinsis prie tamsiu duru...ech, sviesa tunelio gale biggrin30x30.png

Zinau kad ne jusu. Tik pamaciusi graziai sudetas plyteles, prisiminiau ta kita matyta vaizda.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 15, 07:39)

dabar gal dar niurokai, kai nera visumos, bet jau savaitgali spakliavo lubas, glaistukas susides, tada baldai balti ir jau svajoju apie didziule orchideja ant palanges  biggrin30x30.png taip galesiu visose voniose pazaist su akcentais, mergaiciu vonia bus balta, musu baldai derinsis prie tamsiu duru...ech, sviesa tunelio gale biggrin30x30.png

atrodo graziai, idomus tas variantas su siauresnem plytelem.
nuotraukose ir mano vonia atrodo niurokai. Ypac krenta i akis tamsesne vonia ax.png bet dizianere sake nesijaudinti nes kai apsistatys baldais, nebatsikreips demesys ax.png minejo vadybininkas kad ta vonia nebus extra white kad Ravak'as bet jinai gavosi gal 150 eur pigesne o kokybes tokios pacios. Pataupiau biggrin30x30.png
Mano plytelcikas irgi labai geras, idealiai apskaiciavo ir sudeliojo plyteles, labai grazus darbas smile30x30.png net krastus atitaike taip kad butu vienodai nupjauta is abieju sonu.
Oi ta sviesa tai taip dziugina ir kartu neramina biggrin30x30.png mano butuko irengimo darbai irgi beveik baigti, bet atrodo ten ten smulkmeneles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 rugpjūčio 2016 - 09:59
o as jau spirgu kaip man grazu, viskas vienoda, labai praktiskos plyteles, nueinu per statybas i vonia, o jis vis atrodo svari ir svari biggrin30x30.png jau degu rinktis ranksluoscius biggrin30x30.png Mergaites uzsimane gelsvu akcentu, as rudu, laukia smagus pasisopinimai parduotuvese biggrin30x30.png balta santechnik ines gyvumo, kol kas man taip svaru viskas atrodo, nei per daug, nei per mazai..o spalvas isinesti juk galima su akcentais, kuriuos gali keisti kas pusmetis, o vat plyteliu jau nepakeisi biggrin30x30.png
Atsakyti