QUOTE(kolmneli @ 2016 08 22, 15:04)
Sveikos.
Gal patarsit, kur geriausia pirkti vonios veidrožius,Kaune?
Dėkui
Tai kad jų visur pilna. Elementarių yra Senukuose, su rėmais - Jyske, Ermitaže visokiam ten. Norit kažko įdomesnio - taigi pilna tų gamintojų, visi, praktiškai, kas stiklą pjausto. Stiklita kokia, ji jų turi nuo caro riūriko belekiek.
Dabar visi veidrodžiai yra vandeniui atsparūs, kitokį ir rast sudėtinga, jei jūs apie tai. Nebent tik rėmas gali būti neatsparus. Bet ir tai dar - jei nesitaškys... Arba jei jis be rėmo...
QUOTE(Savory @ 2016 08 23, 10:46)
Gal turite patirties, kokiame aukstyje kabint veidrodi? aciu
Tai čia gi viskas elementaru - kas patogiai veidas matytųsi. Pridedi veidrodį, kad matytum gerai save, pakaušis nebūtų nukirstas - maža ką, gal kokius plaukus dažysi ar ten suksi

Tada ar vyras gerai matosi? Jis ten gal skusis, taigi tikriausiai dažniausiai naudos. Vaikai ar save nors kažkiek matys, kad dantų pasta išterliotą snapelį matytų? Na ir kabini tokiam aukšty. Jei yra kelių cm paklaida - galima aukščiau/žemiau - tai kabini, kaip gražiau, arba aukščiau, jei kriauklė.
Vis tiek taškysis, baisus tau skirtumas, trečdalį veidrodžio valyt ar pusę
Bet aplamai tai pagal save pirmiausia. Mes irgi aukšti, tai pas mus veidrodžiai visada būna sukabinti taip, kad į svečius atėję mažieji pyksta - sako, kaip pas tave lūpas pasidažyt, jei aš tik pakaušį matau?
O kai aš svečiuose ar kokiuose viešbučiuose dažniausiai vietoje veido matau savo pakabuką, ir tai tik tuo atveju, jei ilgas, tai ką man daryt