Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 20, 11:03)
Labas rytas. Turiu ideja skalbimo masina statyti po bendru stalvirsiu kartu su praustuvu. Bet skalbimo masinos aukstis 85cm + stalvirsis, viso jau gaunasi koks 90 cm. Ar ne per aukstai ? Isvis mano svajone buvo praustuvas dubens formos pastatomas, bet tokiu atveju bendras aukstis jau gaunasi minimum 105cm. Tai sio noro tikriausiai teks atsisakyti?

Jeigu eitų nuimti skalbyklės viršutinę plokštę, galbūt ir išeitų išspręsti šitą klausimą.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 08 11, 22:17)
Ačiū, buvom ten, turi gražių dalykų, bet mygtuko neradau  verysad.png
Ieškom toliau, parašykit, jei kas netyčia kur nors pamatysit, Viegos baltą arba pilką stiklinį mygtuką Kauno mieste.

*****, tikrai kažkur regėjau... Man atrodo. Tai gal pamėginkit pasiskambint į Adma, Raudondvario pl.? Daugiau nežinau, man sklerozas, bet gal ten tada mačiau?
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2016 08 15, 10:25)
Zinau kad ne jusu. Tik pamaciusi graziai sudetas plyteles, prisiminiau ta kita matyta vaizda.

Baigėsi taip - meistras ir načialnyka darniai sutiko, kad taisyti būtina, ir darniai pasiplovė į Norgę. Pasamdyti kiti meistrai, kurie taisys, tik svarstom, kokiu lygiu - ar tik peršpakliuos, ar sudės naujai, na žiūrėsim. Bet kokiu atveju, jei kas gausit brigadą, kuriai vadovauja labai malonus buvęs krepšininkas (o jie juk išsiskiria) - tai čia jie. Mielumu jie pasižymi... O va įgūdžiais nelabai.
Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 20, 11:03)
Labas rytas. Turiu ideja skalbimo masina statyti po bendru stalvirsiu kartu su praustuvu. Bet skalbimo masinos aukstis 85cm + stalvirsis, viso jau gaunasi koks 90 cm. Ar ne per aukstai ? Isvis mano svajone buvo praustuvas dubens formos pastatomas, bet tokiu atveju bendras aukstis jau gaunasi minimum 105cm. Tai sio noro tikriausiai teks atsisakyti?

Pas mane taip ir bus, ir visai aš patenkinta! Bet mes visi aukšti, aš su savo 180 cm- mažiausia. Na, ne žemai, bet bliūdas po žiauna - patogu bus dantis valytis 😄
Papildyta:
Dar galvoju. Dabar yra tas Termopalo kompakt stalviršis, plonytis. Kei tos skalbiankės nekeliant daug, gal išeitų padaryt stalviršį kokius 87? Ir imt žemesnį bliūdą?
Atsakyti
Sveikos.

Gal patarsit, kur geriausia pirkti vonios veidrožius,Kaune?

Dėkui
Atsakyti
labas rytas 4u.png

mes irgi planuojame po stalvirsiu skalbimo masina kisti, gausis pakankamai aukstai viskas ir ant virsaus dar kriaukle. Bet mes auksti su vyru, o vaikams bet kuriuo atveju pakopa statytume. Bandysim gal tik su skalbimo masinos virsaus nuemimu suzaist, kazin tik, kiek ten cm nusiima?

Dar planuojame veidrodi klijuoti virs viso stalvirsio, plotis apie 170 cm, o aukstis apie metra, tik dabar susimasciau, kokiame aukstyje ji reik kabint, kad patogu butu ir save apziuret is visu galu ir tuo paciu nesitaskytu baisiai ant jo. Kaip suprantu, virs stalvirsio eina plyteliu kazkiek cm, o tada jau veidrodis prasideda. Gal turite patirties, kokiame aukstyje kabint veidrodi? aciu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kolmneli @ 2016 08 22, 15:04)
Sveikos.

Gal patarsit, kur geriausia pirkti vonios veidrožius,Kaune?

Dėkui

Tai kad jų visur pilna. Elementarių yra Senukuose, su rėmais - Jyske, Ermitaže visokiam ten. Norit kažko įdomesnio - taigi pilna tų gamintojų, visi, praktiškai, kas stiklą pjausto. Stiklita kokia, ji jų turi nuo caro riūriko belekiek.

Dabar visi veidrodžiai yra vandeniui atsparūs, kitokį ir rast sudėtinga, jei jūs apie tai. Nebent tik rėmas gali būti neatsparus. Bet ir tai dar - jei nesitaškys... Arba jei jis be rėmo...
QUOTE(Savory @ 2016 08 23, 10:46)
Gal turite patirties, kokiame aukstyje kabint veidrodi? aciu smile30x30.png

Tai čia gi viskas elementaru - kas patogiai veidas matytųsi. Pridedi veidrodį, kad matytum gerai save, pakaušis nebūtų nukirstas - maža ką, gal kokius plaukus dažysi ar ten suksi biggrin30x30.png Tada ar vyras gerai matosi? Jis ten gal skusis, taigi tikriausiai dažniausiai naudos. Vaikai ar save nors kažkiek matys, kad dantų pasta išterliotą snapelį matytų? Na ir kabini tokiam aukšty. Jei yra kelių cm paklaida - galima aukščiau/žemiau - tai kabini, kaip gražiau, arba aukščiau, jei kriauklė.

Vis tiek taškysis, baisus tau skirtumas, trečdalį veidrodžio valyt ar pusę biggrin30x30.png

Bet aplamai tai pagal save pirmiausia. Mes irgi aukšti, tai pas mus veidrodžiai visada būna sukabinti taip, kad į svečius atėję mažieji pyksta - sako, kaip pas tave lūpas pasidažyt, jei aš tik pakaušį matau? biggrin30x30.png
O kai aš svečiuose ar kokiuose viešbučiuose dažniausiai vietoje veido matau savo pakabuką, ir tai tik tuo atveju, jei ilgas, tai ką man daryt biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugpjūčio 2016 - 12:09
QUOTE(Noa @ 2016 08 23, 12:06)
Tai čia gi viskas elementaru - kas patogiai veidas matytųsi. Pridedi veidrodį, kad matytum gerai save, pakaušis nebūtų nukirstas - maža ką, gal kokius plaukus dažysi ar ten suksi biggrin30x30.png Tada ar vyras gerai matosi? Jis ten gal skusis, taigi tikriausiai dažniausiai naudos. Vaikai ar save nors kažkiek matys, kad dantų pasta išterliotą snapelį matytų?  Na ir kabini tokiam aukšty. Jei yra kelių cm paklaida - galima aukščiau/žemiau - tai kabini, kaip gražiau, arba aukščiau, jei kriauklė.

Vis tiek taškysis, baisus tau skirtumas, trečdalį veidrodžio valyt ar pusę biggrin30x30.png

Bet aplamai tai pagal save pirmiausia. Mes irgi aukšti, tai pas mus veidrodžiai visada būna sukabinti taip, kad į svečius atėję mažieji pyksta - sako, kaip pas tave lūpas pasidažyt, jei aš tik pakaušį matau? biggrin30x30.png
O kai aš svečiuose ar kokiuose viešbučiuose dažniausiai vietoje veido  matau savo pakabuką, ir tai tik tuo atveju, jei ilgas, tai ką man daryt biggrin30x30.png

bigsmile.png pas mane lygiai taip pat, o kaip erzina tie veidrodziai pazemej sukabinti, toks jausmas, kad milzinas i nykstuku karalyste uzsuko...

siaip aisku, kai perki "gatava" veidrodi, tai ir kabini ji daugmaz pasimieraves kur ant sienos, o mes norim gamintis, tai jau dabar reik nusprest, kokio dydzio bus, nes plyteles reik klijuot tik iki veidrodzio apacios, kitaip jis neprisiklijuos graziai...jauciu reikes savo dideli veidrodi is koridoriaus nest ir ziuret, kuriam aukstyje as sau graziausia cool30x30.png
Papildyta:
merginos, o buna spec razetes voniai? pas mus, speju, nepavyks niekur kitur razetes padaryt (be thumbup2.png dideliu pastangu ir nesigreziant pas kaimynus), tik po gyvatuku. Kazin, ar gerai cia, ar nelabai...visgi jei kokius nors slapius batus uzdesiu ant gyvatuko, kad neprivarvetu man i razetes vidu (vyras sake, kad as paranojike bigsmile.png bet man sitas klausimas ramybes neduoda)
Atsakyti
Kaunietės, gal galit rekomenduot kokius plytelių klojėjus? Nors logika aišku sako, nes sunkiai rasim normalius klojėjus "ant smūgio", bet viltis žinom kieno motina.
Atsakyti
AŠ galiu tongue30x30.png

Bet geriau nereikia biggrin30x30.png

user posted image
Papildyta:
(nors iš tikro aš per SM radau labai fainus baldininkus, paskutinę minutę... Gailiuosi, kad ir plytelininkų taip nepasiieškojau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugpjūčio 2016 - 21:13
QUOTE(Noa @ 2016 08 23, 22:13)

(nors iš tikro aš per SM radau labai fainus baldininkus, paskutinę minutę... Gailiuosi, kad ir plytelininkų taip nepasiieškojau).

Gal galite pasidalinti savo baldininkų kontaktais friends.png
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2016 08 23, 12:28)
merginos, o buna spec razetes voniai? pas mus, speju, nepavyks niekur kitur razetes padaryt (be thumbup2.png dideliu pastangu ir nesigreziant pas kaimynus), tik po gyvatuku. Kazin, ar gerai cia, ar nelabai...visgi jei kokius nors slapius batus uzdesiu ant gyvatuko, kad neprivarvetu man i razetes vidu (vyras sake, kad as paranojike bigsmile.png  bet man sitas klausimas ramybes neduoda)

as pirkau atsparia vandeniui tai ji tiesiog su dangtuku smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2016 08 23, 22:27)
Gal galite pasidalinti savo baldininkų kontaktais  friends.png

Jau radau virtuvės temoje, ačiū, kad dalinatės!
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 08 23, 15:07)
Kaunietės, gal galit rekomenduot kokius plytelių klojėjus? Nors logika aišku sako, nes sunkiai rasim normalius klojėjus "ant smūgio", bet viltis žinom kieno motina.

Jeigu ant smūgio, tai rasti normalius bus tik šiek tiek lengviau, nei teleloto laimėti stambesnę sumą. Normalių tektų palaukti min. 4-5 savaites. Labai gerų gali tekti palaukti ir pusmetį ir ilgiau. Patarčiau nusiraminti, pasimėgauti paskutinėm šiltom vasaros dienomis, nuvažiuoti dienai kitai iki pajūrio ir truputi pailsėjus pasikoreguoti planus taip, kad galėtumėt palaukti tas 4-5 savaites. Nes ar jus juos skubinsite, ar ne - greičiau jie neateis, bet jeigu norite, jie prižadėti ateiti anksčiau gali. Jeigu jums reikia. Bet neateis ir tiek. Bus tik nervai.
Atsakyti