Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(Izolda @ 2016 08 30, 17:35)
Sveikos,
norejau paklaust apie vonios kambario apsvietima, kaip ir kokiose vietose geriau isdelioti lempas, kad butu sviesu, jauku, nekristu seseliai?
Veidrodziui, taip suprantu, turi eiti atskiras apsvietimas?

Man asmeniskai labai pasiteisino led paneliu apvaliu sudejimas staciakampiu (na beveik kvadratu) (4 vnt) thumbup.gif Kaip tik gavosi kad graziai apsisviete visas vonios plotas, o sviestuvai kaip tik reikiamose zonose: vienas ties kriaukle, kitas ties wc, trecias ties vonios dusu, ketvirtas palei skalbimo masina. Jokiu seseliu nesigavo.
Atsakyti
As i 5kw vonia dejau 3 Led 6W paneles per centra vienodu atstumu viena nuo kitos. Sviesos uztenka, niekas neseseliuoja (mano vonia balta). Atskiras apsvietimas veidrodziui.
Atsakyti
Komedija dėl plytelščikų tęsiasi. Išgirdom tokių kainų, kokių gyvenime neregėjau lotuliukas.gif Kaip manot, 30 Eur/m2 vidurkis už vonios išklijavimą čia daug ar mažai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 09 02, 10:08)
Komedija dėl plytelščikų tęsiasi. Išgirdom tokių kainų, kokių gyvenime neregėjau  lotuliukas.gif Kaip manot, 30 Eur/m2 vidurkis už vonios išklijavimą čia daug ar mažai?  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu zinokit su tais statybininkais yra komedija. Va nesenai kaimyne paskaojo kad uz gipso lubu iskalima paprase 35 eur kw su medziagom. Tai jai vien lubos iseitu tiek kiek mano viso buto remontas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 09 02, 10:08)
Komedija dėl plytelščikų tęsiasi. Išgirdom tokių kainų, kokių gyvenime neregėjau  lotuliukas.gif Kaip manot, 30 Eur/m2 vidurkis už vonios išklijavimą čia daug ar mažai?  lotuliukas.gif

prieš kokius 4 mėn, man pasakė, jog už 18€/m² sudės. Tada aš pagalvojau, jog durni jie ir daugiau 15-os aš nemokėsiu, nes ir tiek mano galva yra labai daug. Tai ir neužsisakiau tų meistrų. Nugi vakar užėjau į saloną plytelių ir išgirdau derybas .... nuo 35€/m² iki 30€/m². Ir panašu, jog plytelščikai nenusileis, o užsakovas neturės kur dėtis. Pasiklausiau konsultano, ar čia man nepasigirdo netyčia, tai jis patvirtino, jog prieš porą mėn dar buvo įmanoma už 24€/m² susirasti, bet dabar ir 30€ nėra brangu. Tai dabar bijau skambinti ir priminti, jog kaip ir už 18€ buvo "pažadėję". Bijau ne skambinti, bijau išgirsti atsakymą.
Aplamai su plytelėm kažkoks kosmosas. Anksčiau plytelės, brangesnės nei 120LT/m² stovėdavo kampe, ant pakylos ir rankom prašydavo jų neliesti. Dabar mažiau kaip po 40€/m² net apatinėj lentynoj sunku rast.

no comments. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

P.S. apie Baltarusiškas ir Lenkiškas neturiu nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(Indifference @ 2016 08 30, 20:13)
Man asmeniskai labai pasiteisino led paneliu apvaliu sudejimas staciakampiu (na beveik kvadratu) (4 vnt)  thumbup.gif Kaip tik gavosi kad graziai apsisviete visas vonios plotas, o sviestuvai kaip tik reikiamose zonose: vienas ties kriaukle, kitas ties wc, trecias ties vonios dusu, ketvirtas palei skalbimo masina. Jokiu seseliu nesigavo.

o spalvos plytelės nepakeitė nuo LED apšvietimo? mūsų pakeitė doh.gif Pasidarė melsvos, vietoj pilkšvų. Dieną jos pilkšvos, bet prie LED apšvietimo - visos melsvos.
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2016 08 30, 21:13)
Man asmeniskai labai pasiteisino led paneliu apvaliu sudejimas staciakampiu (na beveik kvadratu) (4 vnt)  thumbup.gif Kaip tik gavosi kad graziai apsisviete visas vonios plotas, o sviestuvai kaip tik reikiamose zonose: vienas ties kriaukle, kitas ties wc, trecias ties vonios dusu, ketvirtas palei skalbimo masina. Jokiu seseliu nesigavo.

O realiai kiek reikalingas veidrodžio apšvietimas? Draugė turi dienos šviesos lempą virš veidrodžio, bet jos niekad neįsijungia, nes, sako, visos raukšlės ir spuogai kaip ant delno :D

Kiek realiai reikalingas tas apšvietimas ir kokia jo paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 09 02, 10:42)
O realiai kiek reikalingas veidrodžio apšvietimas? Draugė turi dienos šviesos lempą virš veidrodžio, bet jos niekad neįsijungia, nes, sako, visos raukšlės ir spuogai kaip ant delno :D

Kiek realiai reikalingas tas apšvietimas ir kokia jo paskirtis?

man tai žiauriai reikia. Neįsivaizduoju veidrodžio be lempučių. Nu nes ir noriu apžiūrėt visas raukšles ir spuogus lotuliukas.gif o jeigu tikslas yra nieko nematyti arba matyti tik tiek, kiek norisi kad būtų, tai nereikia tada apšvietimo lotuliukas.gif tada geriausia aplamai patamsėle nusiprausti ir susišukuoti. Tada viskas bus čiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 02, 10:41)
prieš kokius 4 mėn, man pasakė, jog už 18€/m² sudės. Tada aš pagalvojau, jog durni jie ir daugiau 15-os aš nemokėsiu, nes ir tiek mano galva yra labai daug. Tai ir neužsisakiau tų meistrų. Nugi vakar užėjau į saloną plytelių ir išgirdau derybas .... nuo 35€/m² iki 30€/m². Ir panašu, jog plytelščikai nenusileis, o užsakovas neturės kur dėtis. Pasiklausiau konsultano, ar čia man nepasigirdo netyčia, tai jis patvirtino, jog prieš porą mėn dar buvo įmanoma už 24€/m² susirasti, bet dabar ir 30€ nėra brangu. Tai dabar bijau skambinti ir priminti, jog kaip ir už 18€ buvo "pažadėję". Bijau ne skambinti, bijau išgirsti atsakymą.
Aplamai su plytelėm kažkoks kosmosas. Anksčiau plytelės, brangesnės nei 120LT/m² stovėdavo kampe, ant pakylos ir rankom prašydavo jų neliesti. Dabar mažiau kaip po 40€/m² net apatinėj lentynoj sunku rast.

no comments.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

P.S. apie Baltarusiškas ir Lenkiškas neturiu nuomonės.
Papildyta:
o spalvos plytelės nepakeitė nuo LED apšvietimo? mūsų pakeitė  doh.gif Pasidarė melsvos, vietoj pilkšvų. Dieną jos pilkšvos, bet prie LED apšvietimo - visos melsvos.
kur cia tokios kainos biggrin.gif as pries menesi pasidariau vonia, mokejau 12 eur/kw ir tikrai lb geras meistras papuole. Pries tai kitas siule 14 eur/kw tai as nesutikau.
O plyteles A klases geram salone ar pirkau girndu 17 eur kw, sienu 18, dekoras 30. Ir kokybe gera ir atrodo graziai.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 02, 11:59)
man tai žiauriai reikia. Neįsivaizduoju veidrodžio be lempučių. Nu nes ir noriu apžiūrėt visas raukšles ir spuogus lotuliukas.gif o jeigu tikslas yra nieko nematyti arba matyti tik tiek, kiek norisi kad būtų, tai nereikia tada apšvietimo  lotuliukas.gif tada geriausia aplamai patamsėle nusiprausti ir susišukuoti. Tada viskas bus čiki  lotuliukas.gif

na gal kvailas klausimas, tiesiog aš pirmą kartą eisiu į savo butą, iki tol kol esu gyvenusi tokių dalykų nebuvo :)
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 09 02, 11:04)
na gal kvailas klausimas, tiesiog aš pirmą kartą eisiu į savo butą, iki tol kol esu gyvenusi tokių dalykų nebuvo :)

ne kvailas. Normalus. mes taip pat pradžioje svarstėm ar reikia prie veidrodžio papildomo apšvietimo. Tai laidus prasivedėm, bet lempų dar ilgai nebuvo. Tada susidėjom lempas ir tada tik supratau, kaip sunkiai ir vargingai mes iki tol gyvenom lotuliukas.gif
Nu ne, juokauju, supratau tai daug anksčiau. Pastebėjau skirtumą pirmame normaliame viešbutyje. Nueikite pas tą draugę, pameginkite pasidažyti ar pasipudruoti be apšvietimo, paskui įjunkite tą lempą ir pati nuspręsite, ar reikia jums jos ar ne 4u.gif nebent lempa "dienos šviesos" ar LED, tai ten vėl savi niuansai.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 02, 11:03)
kur cia tokios kainos  biggrin.gif as pries menesi pasidariau vonia, mokejau 12 eur/kw ir tikrai lb geras meistras papuole. Pries tai kitas siule 14 eur/kw tai as nesutikau.
O plyteles A klases geram salone ar pirkau girndu 17 eur kw, sienu 18, dekoras 30. Ir kokybe gera ir atrodo graziai.

Kaunas. Salonas EuroTopas, NIC'e. Data - vakar.
Kainos iš ten pat, Apariči, Linea, Dubingiai, Vaineta. Pigiausios mums tinkančios - 56€/m², dekoras 78€/m² (ten didelės plytelės, parsiduoda kvadratais)
1000 plytelių ar kaip ten jie - pigiau yra, bet žiūrėt nelabai yra į ką. Nu bet čia būtent su norais problemų yra šiek tiek lotuliukas.gif
Meistrui neskambinau. Pažįstamiems dabar deda po 18€/m² plius papildomai už visus pojaustymus ir gręžiojimus. Susitarė birželio mėn. Tai jeigu maniškiai supasuos, tai krisiu ant kelių į eilę pas tą pažįstamų meistriuką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 02, 11:21)
Kaunas. Salonas EuroTopas, NIC'e. Data - vakar.
Kainos iš ten pat, Apariči, Linea, Dubingiai, Vaineta. Pigiausios mums tinkančios - 56€/m², dekoras 78€/m² (ten didelės plytelės, parsiduoda kvadratais)
1000 plytelių ar kaip ten jie  - pigiau yra, bet žiūrėt nelabai yra į ką. Nu bet čia būtent su norais problemų yra šiek tiek  lotuliukas.gif
Meistrui neskambinau. Pažįstamiems dabar deda po 18€/m² plius papildomai už visus pojaustymus ir gręžiojimus. Susitarė birželio mėn. Tai jeigu maniškiai supasuos, tai krisiu ant kelių į eilę pas tą pažįstamų meistriuką  verysad.gif

na as Vilniuj dariausi smile.gif matyt kai greitai reikia tai ir spaudzia su kainom. O jus sakykit as galiu palaukt, ziuresit ka tada sakys biggrin.gif
Na jei dideles apimties plytos tai taip jos brangesnes bet mano kaimyne sakau susidejo plyteles uz 100 eur/kw ir nieko ten ispudingo smile.gif
Siaip nebuvau situose salonuose, viska pirkau tokiam Kapri salone Vilniuje, bet daug kas IRIS randa neblogu plyteliu tikrai geresnem kainom.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 02, 11:31)
na as Vilniuj dariausi  smile.gif matyt kai greitai reikia tai ir spaudzia su kainom. O jus sakykit as galiu palaukt, ziuresit ka tada sakys  biggrin.gif
Na jei dideles apimties plytos tai taip jos brangesnes bet mano kaimyne sakau susidejo plyteles uz 100 eur/kw ir nieko ten ispudingo  smile.gif
Siaip nebuvau situose salonuose, viska pirkau tokiam Kapri salone Vilniuje, bet daug kas IRIS randa neblogu plyteliu tikrai geresnem kainom.

IRIS pagrinde Lenkiškos. Nu gerai ten viskas su jomis. ir kolekcijų yra gražių, ir ekspozicija gera ir konsultantai malonūs bei paslaugūs ir pasirinkimas nemenkas. Kol nereikia nieko konkrečiai. Bet va, kai jau žinai ko nori, tai IRIS nieko nerandi lotuliukas.gif
Ir dar: kai pridedi prie itališkos ar ispaniškos, tai tos lenkiškos nebenori ir tiek. Nu bet čia dar vidiniai demonai ir asmeninės fobijos nemažai vaidina. Nu ir kai į katilinę sudėjom ispaniškas, tai kaip čia dabar į vonią dėsi baltarusiškas. nu negali juk lotuliukas.gif Nes kokią dieną katilinė gali pareikšti pretenzijas ir panorės tapti jūrų valdove arba kaip minimum vadintis pagrindine vonia, o jeigu jos taip nevadinsi, ji gali panorėt nebešildyt namo. O ten tik kriauklė. Tai iki vonios kaip ir trūksta šiek tiek lotuliukas.gif

Jeigu tie meistrai iš tikrūjų tiek susikėlė kainas, tai tada nafig, susidėsim patys lotuliukas.gif nes jau 18 po vakar "terapijos" man pasidarė visai pigiai lotuliukas.gif Pradžioje durninau tuos pažįstamus, dabar reik pirkt vyno ir eit atsiprašyt ax.gif
Atsakyti