Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 22, 10:42)
Visu pirma tai man nerekomendavo besivarstancios nes jos sake greitai isklera. As issirinkau sita:
http://www.ravak.lt/...os-sienele-pvs1
sake pilnai turetu uztekti.
Kaina jos gal 80 eur  smile.gif

Bet jeigu ji nesivarstys ar galesiu pasiekti dusa nukabint, nes rytais plaunu tik galva neilipusi i vonia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 05 22, 16:41)
Bet jeigu ji nesivarstys ar galesiu pasiekti dusa nukabint, nes rytais plaunu tik galva neilipusi i vonia? unsure.gif

kabinkite tada dusa ne ties galine siena o taip kad srove kristu i sienele.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 05 19, 17:22)
Vargu ar tiksliai tą plastikinę apdailą atitaikysit šiaip. Kokią vonią turit?

ketaus seną vonią 4u.gif
nu yra vienas plastiko variantas..pagal ismatavimus turėtu tikt.. g.gif šiaip ji mūsų gera, nesusidėvėjus, tik ta rožinė spalva erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 23, 08:37)
ketaus seną vonią 4u.gif
nu yra vienas plastiko variantas..pagal ismatavimus turėtu tikt..  g.gif šiaip ji mūsų gera, nesusidėvėjus, tik ta rožinė spalva erzina  doh.gif

Su tom pritaikytom apdailom neretai būna, kad vistiek kažkas neatitinka ir neina idealiai pritvirtinti. Mes kai atsikraustėm į dabartinį butą, buvo vonia be apdailos, prisitaikėm plastikinę, bet ji vistiek visa kliba, juda ir pan. Bet kadangi laikinai, tai nesukam galvos, vistiek keisim vonią kita. Dar kitam bute buvo apdaila plytelėm padaryta. Prie grindų paliktas tarpelis patogiam priėjimui ir dar atsidarymui durelės padarytos šone. Nelabai dailu, nebent super kruopščiai padaryt. Bet atvirai pasakius, per 9 metus ten lįsti nė karto nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 05 23, 09:38)
Su tom pritaikytom apdailom neretai būna, kad vistiek kažkas neatitinka ir neina idealiai pritvirtinti. Mes kai atsikraustėm į dabartinį butą, buvo vonia be apdailos, prisitaikėm plastikinę, bet ji vistiek visa kliba, juda ir pan. Bet kadangi laikinai, tai nesukam galvos, vistiek keisim vonią kita. Dar kitam bute buvo apdaila plytelėm padaryta. Prie grindų paliktas tarpelis patogiam priėjimui ir dar atsidarymui durelės padarytos šone. Nelabai dailu, nebent super kruopščiai padaryt. Bet atvirai pasakius, per 9 metus ten lįsti nė karto nereikėjo.

g.gif na taip.. kiek neramu ri man dėl to doh.gif aš ir sakau..kad gal nereiks ten lįsti.. bet vat vyrą įtikint sunku doh.gif nu taip..ten mūsų didžioji dalis vamzdyno ir t.t.t g.gif aš tai būčiau už plyteles.. g.gif bet.. doh.gif nežianu..vonia normali.. galima keist į naują.. tai tik spalvą gražią gausim g.gif arba restauruot šitą..reliai neapsisprendžiam..atrodo nu ok, atsinaujinam.. kas tie keli šimtai..bet kai tie keli šimtai ir šen ir ten.. (kapitalinį darom.) tai susidaro doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 23, 10:19)
g.gif na taip.. kiek neramu ri man dėl to doh.gif  aš ir sakau..kad gal nereiks ten lįsti.. bet vat vyrą įtikint sunku doh.gif  nu taip..ten mūsų didžioji dalis vamzdyno ir t.t.t  g.gif  aš tai būčiau už plyteles.. g.gif  bet.. doh.gif  nežianu..vonia normali.. galima keist į naują.. tai tik spalvą gražią gausim g.gif  arba restauruot šitą..reliai neapsisprendžiam..atrodo nu ok, atsinaujinam.. kas tie keli šimtai..bet kai tie keli šimtai ir šen ir ten.. (kapitalinį darom.) tai susidaro doh.gif  verysad.gif

Patikėkit, žinau, ką reiškia tas žodis remontas doh.gif patys tam ruošiamės ir tam tikrų dalykų kainos priverčia akis iššokt ant kaktos. Šiaip jeigu darot santechniką naujai (vamzdynai nauji ir pan, tikrai neturėtų būt bėdų. Svarbu teisingai padaryti. Pvz po vonia nebent sifonas gali po kiek laiko pradėt kimštis ir reiktų pravalyt. Kas ten daugiau nutikt galėtų, nzn. Svarbiausia nedėti pigiausių dalių, o rinktis kokybiškus gaminius.
Atsakyti
Nu as galvoju pas tevus gyvenau daug metu su vonia, paskui bute kelis metus su vonia, tada kitam bute su dusu, bet po duso padeklu gi irgi santechnikam prie kurios neprieisi..... tfu tfu tfu nezinau, bet niekad neteko listi ir ten kazko remontuot..... g.gif

O be to jei labai baisu, taigi visad galima padaryt apdedant plytelemis priejima.

mes irgi zadam apdeti plytelemis naujoje vonioje, man kazkaip tops plastikines sieneles nelabai patinka, tokie barskaliukai blush2.gif
Atsakyti
Nu žinokit, man porąkart teko lįsti po vonia. Kai skalbiankė padarė potvynį, ir norėjau staigiau viską iššluostyt, pakol to nepastebėjo apatinis kaimynas, o jis pas mus isterikavotas biggrin.gif

Kita vertus, jei skalbiankė nauja, o kaimynas ramus arba tokio nėra............... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 23, 11:45)
Nu žinokit, man porąkart teko lįsti po vonia. Kai skalbiankė padarė potvynį, ir norėjau staigiau viską iššluostyt, pakol to nepastebėjo apatinis kaimynas, o jis pas mus isterikavotas biggrin.gif

Kita vertus, jei skalbiankė nauja, o kaimynas ramus arba tokio nėra............... biggrin.gif

biggrin.gif
skalbiankė bus nenauja, kaimynas kolkas ramus, nes remonto pas save dar nedaręs biggrin.gif bet.. gal įtikinsiu vyrą plytelių reikalui pasiryžt, bet įstatyt revizines dureles.. vis gražiau nei plastikas.. g.gif bet tik mūsų atveju plastikas prastokai atrodo.. yra gražių plastikų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 23, 12:45)

Arba turtas apdraustas civilinės atsakomybės draudimu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 23, 13:58)
biggrin.gif
skalbiankė bus nenauja, kaimynas kolkas ramus, nes remonto pas save dar nedaręs biggrin.gif  bet.. gal įtikinsiu vyrą plytelių reikalui pasiryžt, bet įstatyt revizines dureles.. vis gražiau nei plastikas.. g.gif  bet tik mūsų atveju plastikas prastokai atrodo.. yra gražių plastikų wub.gif

Darėmės bute remontą prieš 2 metus. Pas mus taip pat yra ta sena špižinė vonia, tik pas mus ji balta, man nekilo minčių mesti ją lauk, nes man ji patinka, atrodo dar visai gerai ir kam man tie rūpesčiai su jos išnešimu, o vėliau rūpesčiai su kokios akrilinės priežiūra, nes bijosi kuo aštresniu pašveisti, kad nesubraižytum. Uždengėm vonios priekį plytelėmis, palikome apačioje šiokią tokią angą priėjimui prie vamzdžių, bet nėr ten ko landžiot biggrin.gif per 2m nelindom ir tikiu, kad nelįsim visai kol gyvensim bute biggrin.gif
Pasikeiskit vamzdyną remonto metu, kad galėtumėt gyventi ramia galva ir pamirškit, kad išvis ten kažkas po ta vonia yra biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus dabar irgi špižinė, bet man ji nepatinka, nes yra ganėtinai negili. O kadangi truputį vonia prasiplės, tai ir per trumpa gausis. Sakiau reiks gal skelbimą pradėjus darbus duot, gal kas norės tokios į kokį sodą ar kur biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 23, 11:58)
biggrin.gif
skalbiankė bus nenauja, kaimynas kolkas ramus, nes remonto pas save dar nedaręs biggrin.gif  bet.. gal įtikinsiu vyrą plytelių reikalui pasiryžt, bet įstatyt revizines dureles.. vis gražiau nei plastikas.. g.gif  bet tik mūsų atveju plastikas prastokai atrodo.. yra gražių plastikų wub.gif

mes dabartinėj vonioj padarėm gimso sienelę, kuria apklijavom sienų plytelėm. Ir padarėm dureles priėjimui prie vamzdžių. Vaizdas mane tikrai tenkina. Pasinaudojom tom durelėm gal kokį 1 kartą
Atsakyti