Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Keliaujančių į Turkiją sąrašas:

tuti1 -  05.05 - Alva Donna Word Palace 5*
wizardry  - 05.18-  Saphir hotel
armeda - 05.18 - KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1
DO&RU - 05.18 - KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1
ointriga    - 05.19 -  Avena resort & spa
gute73    - 05.19 -  Gural Premier Tekirova
Safaris! - 05.20-Saphir resort& spa 5*
obrikyte    -05.21 Saphir hotel
Gloom      - 05.21 -  DELPHIN DELUXE RESORT
Donnabona - 05.25 - GURAL PRIEMER BELEK
Jūja          - 05.31-  GRAND PRESTIGE HOTEL 5 *

Adrytės mama - 06.02 -Beach Club Doganay
Zitvil        -06.08- Starlight convention center thalasso & spa
Magdalena*** - 06.08 - Hotel Akka Antedon
Mazule - 06.09- Long beach resort spa
Indula      - 06.12 -  Saphir hotel
vasarė      - 06.15 -  Pegasos Royal (iš Varšuvos)
Neili          - 06.18 - Crystal Aura Beach Resort & Spa 5 (Kemeras)
marselina - 06.21 -  RIXOS Premium Tekirova 5*
Tusinukas-06.21-RIXOS PREMIUM BELEK
Mulate    -06.22- RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*
girte          -06.25-    Utopia World

Lingė          -07.09 -  Saphir hotel
oaze 2        -07.11-  Lyra Resort & Spa 5
Astulyteee - 07.14 - Lale apart hotel
antrakartmamyte - 07.19 -Utopia World
Dykuma5  - 08.04-  Ambassador Hotel kemer
silver 27 - 08.11 - MARTI MYRA HOTEL
Indare        - 08.17 - Saphir hotel

*Kameja*  - 09.03 - Azura Deluxe Resort & Spa
*curly*        - 09.07 - Saphir hotel
Zylute1      - 09.21-  Marmaris resort and spa 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 05 gegužės 2016 - 21:31
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 05 05, 20:52)
Kažkas rašė,kad dabar,kai perdarė sedynes,yra vietų su papildoma vieta kojoms,kuriose gali ir vaikai sedėti. Jei gerai supratau...o jei taip nėra,tai teks aukotis ir sedėti paprastose vietose.
P.S -sukurkit kasnors temutę 4u.gif

QUOTE(Smurka @ 2016 05 05, 21:14)
Bent jau ankstesnių metų patirtis sako, kad šeimos, skrendančios su vaikais iki 2 m. negali rezervuotis vietų

tai man ir yra idomu ar galima registruotis su kudikiais i tokias vietas ir ar apskritai visos vietos mokamos seimai, na tarkim, i pirma eile tikrai neleidzia su vaikais registruotis, bet i antra, trecia, ketvirta? ir jei as imu sau, vyrui ir vyresniam vaikui vietas mokamose eilese, ar iseina moketi tik tevams, ar automatiskai visos vietos mokamos eileje?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nors į Lietuvą grįžom jau sekmadienį, bet tik dabar prisiruošiau prisėsti atsiliepimo rašyt.
Balandžio 19 - gegužės 01 d. buvom Rixos Premium Tekirova. Oras pasitaikė labai geras (apie 26-30), vanduo irgi pakankamai šiltas, kad galėtume padoriai maudytis (apie 20-22). Pasitaikė tik viena lietinga diena, bet 12 nakvynių kelionės tikrai nesugadino smile.gif

Bendrai - viešbutis afigenas. Labai patogiai išdėstyti restoranai, kavinės, klubas ir pan. Iki vandens kalnelių tenka paeiti truputį toliau, bet viskas normos ribose.

- Maistas labai skanus, nors pasirinkimas galėtų būti ir platesnis. Buvom ne sezono metu, gal vėliau bus daugiau.
- Tikrai galima rinktis iš galybės gėrimų. Mano skoniui kokteiliai nelabai vykę, bet kiti nesiskundė. Nemažas alaus pasirinkimas. Pliaže šaldytuvai su vandeniu, airanu, gazuotais gėrimais, alumi, ledais.
- Gyvenome standartiniame kambaryje. Viskas kaip ir normaliai, juk ten tik miegot eidavome. Bet šiek tiek mažokai vietos daiktams susidėti. Be to, kaip tokio lygio viešbutyje, tai standartiniai kambariai gana paprasti. Tvarkomi kasdien, dėl švaros tikrai nesiskundėm.
- A la carte. Buvom nemokamame Itališkame restorame. Labai rekomenduočiau, maistas tikrai labai skanus. Taip pat buvome mokamuose meksikietiškame ir žuvies. Meksikietiškas labai patiko, labai skanus maistas, puikus aptarnavimas. Žuvies buvo pats prasčiausias. Gal dėl to, kad dar ne sezonas. Bet pasirinkimo nedaug, maistas gana sausas.
-Renginiai. Pačioje pradžioje renginiai vakarais nevykdavo, teko truputį panuobodžiauti, bet vėliau viešbutis užsipildė, viskas pasitaisė smile.gif
-Animacija. Įvertinčiau aukščiausiu balu. Nelenda į akis, bet rodo dėmesį. Jeigu norisi bendrauti, kartu praleidžia tikrai nemažai laiko. Mums llabai pasisekė, nes susipažinome su beveik visais animatoriais, kurie mums palaikydavo kompaniją vakarais. Grįžčiau atgal vien dėl jų smile.gif
-Kalneliai dar ne visi veikė, bet tikrai nepraleidome progos jais pasinaudoti. Jei mano vaikystės laikais mane į tokius būtų kas įleidę rolleyes.gif

Šiaip, kai tik atvažiavome, viešbutyje buvo kas antras lietuvis smile.gif Susipažinome su labai nemažai fainų žmonių.

Minusai.
Panašu, kad viešbutis nespėja susitvarkyti su mase žmonių. Gal sezono metu situacija pasitaisys. Bet pvz pietų/vakarienės metu būdavo sunku surasti laisvą staliuką, o jei ir rasdavom, trūkdavo įrankų ir pan. Plius virtuvė nespėdavo papildyti maisto.

PS šiuo metu ten doleris prilyginamas eurui, todėl gal geriau išeina atsiskaitinėti doleriais.

Norisi tiek daug parašyti, bet visko neįmanoma apibūdinti smile.gif Jeigu kas nors domina, klauskit čia arba PM smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intes: 05 gegužės 2016 - 21:53
Smurka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tęsinys
https://www.facebook...637646183054988
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2016 05 05, 22:48)
Sveikos smile.gif

Nors į Lietuvą grįžom jau sekmadienį, bet tik dabar prisiruošiau prisėsti atsiliepimo rašyt.
Balandžio 19 - gegužės 01 d. buvom Rixos Premium Tekirova. Oras pasitaikė labai geras (apie 26-30), vanduo irgi pakankamai šiltas, kad galėtume padoriai maudytis (apie 20-22). Pasitaikė tik viena lietinga diena, bet 12 nakvynių kelionės tikrai nesugadino smile.gif
...

good.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 05 05, 22:46)
tai man ir yra idomu ar galima registruotis su kudikiais i tokias vietas ir ar apskritai visos vietos mokamos seimai, na tarkim, i pirma eile tikrai neleidzia su vaikais registruotis, bet i antra, trecia, ketvirta? ir jei as imu sau, vyrui ir vyresniam vaikui vietas mokamose eilese, ar iseina moketi tik tevams, ar automatiskai visos vietos mokamos eileje?

Is small planet puslapio:
 Keleiviai, skrendantys su kūdikiais, gali sėdėti tik šiose vietose: nuo 2 iki 10 eilės (imtinai) A, B, E, F vietose bei nuo 21
iki 25 eilės (imtinai) A, B, E, F vietose. Laikantis saugos reikalavimų, keleiviams, skrendantiems su kūdikiu, sėdėti prie
avarinio išėjimo esančiose vietose ar prie praėjimo lėktuve – negalima.
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2016 05 05, 20:16)
man tai ,kad noriu kojoms daugiau vietos  thumbup.gif
nenoriu nieko izeist, bet pernai kai skridom, uz nugaros vaikas sedejo, tai jis man ant galvos bande lipt  lotuliukas.gif dauze i sedine su kojom, zodziu buvo kosmariukas,  mirksiukas.gif tai siemet yra galimybe to isvengt  thumbup.gif

todel as ir vengiu priekio kur bazuojasi vaikai, nes uztenka vienos seimos, kurios poziuris vaikas lektuve- visu keliaiviu dziaugstas ir sakes... chaosas, visi vaikai nori laipiot, nes kitas laipo ir pan.
Mes vis 'draugu' susirandam ateina pas mus atsiseda ir ziuri filmukus pas mus, nors musu vaikai max 30 min ir luzta, tai svetimus dabojam, o tevai net neiesko, nors kitam lektuvo gale sedi doh.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 05 05, 20:23)
Mane  tai irgi nervuoja tokie dalykai doh.gif  pernai taip pat vaikas už nugaros,per sėdynių viršų ropštėsi pas mus....na ,aš suprantu,kad vaikams nuobodu, et aš juk saviškius sugebu "užimti",kad nešokinėtų,o kitiems-dzin. Svarbujiems nervų negadina doh.gif 

drinks_cheers.gif
o as baisiau uz viska nekenciu besilankstanciu kedziu, nu ***** ir taip tos vietos ne prudai, o dar skridau 31 sav nescia ir su 1.4 men vaiku ant keliu, o kazkokia damute prigulti nusprende, tai visa likusi skrydi burbejo, nes iremus kelius skridau, kad tik nenusileistu, nes tikrai fiziskai buvo neimanoma ax.gif

QUOTE(Dykuma5 @ 2016 05 05, 20:23)
O jūs tikra, kad vaikas nesėdės už jūsų biggrin.gif

Kadangi, lietuviai taupo kur nereikia, tai labai tiketina, kad tos vietos bus isimtinai vyru ir peraugusiu paaugliu lotuliukas.gif nes moterys neblogai jauciasi ir standarte, tai su mazais vaikais pasedes atskirai nuo vyro 3 val, gi prisibus dar visas atostogas g.gif

QUOTE(Gloom @ 2016 05 05, 20:26)
o jei tiesiog nemokamos, tai vėliau galima nuvykti?

nelabai supratau, bet jei jus norit nemoket uz vietas turit du variantus: 1. rezervuoti vietas internetu (standartines vietas )2. registruotis oro uoste.
Jei tikrai gyvybiskai svarbu visai seimai sededi salia, i oro uosta teks vaziuoti 2-2.5 val iki skrydzio arba registruotis internetu.

QUOTE(*Mulate* @ 2016 05 05, 21:45)
kurios jau turejot arba turesit si menesi patirties del tu mokamu vietu lektuve, prasau pasidalinkite, jei reikia 3 vietu seimai, bet erdvesnes vietas pvz perku tik dvi, tai vaiko neregistruos salia, ar vistiek reikes moketi ir pirkti ta trecia vieta?

mano supratimu, jie turi tiksla uz n vietu skaiciu surinkti n suma pinigu, ar sedes vaikas ir uzims mokama vieta ar 2 metru vyrukas, jiems neturetu rupeti. seimos drauge ir nemokamai gali sedeti standartinese vietose, arba sedeti vip vietose uz jas susimokant.

QUOTE(Smurka @ 2016 05 05, 22:14)
Bent jau ankstesnių metų patirtis sako, kad šeimos, skrendančios su vaikais iki 2 m. negali rezervuotis vietų

2011 metai sekmingai uzsiregistravau su 1.4 men vaiku, viskas praejo sklandziai nors irgi buvau girzejus, kad neleidzia.

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 05 05, 22:18)
Na,su vaiku iki 2m,viskas aišku. Jie gi neturi atskirų vietų lėktuve...

esme ne vietoje, vienoje 3ju vietu puseilej yra imontuotos 4 deguonies kaukes, jei vienoje puseileje sedes du vaikai iki 2 metu, neuzimant atskiros vietos, tiesioj neuzteks deguonies kaukiu nelaimes atveju. todel seimos keliaujancios su dviem vaikais iki dvieju metu negali sedeti, na gali ber per takeli.
Atsakyti
Taip iseina,kad galima su kudikiais registruotis. Ir net i vietas,kur daugiau erdves 3,4 eilese smile.gif labai patogu su vaikais,daugiau vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 05 05, 23:25)

esme ne vietoje, vienoje 3ju vietu puseilej yra imontuotos 4 deguonies kaukes, jei vienoje puseileje sedes du vaikai iki 2 metu, neuzimant atskiros vietos, tiesioj neuzteks deguonies kaukiu nelaimes atveju.  todel seimos keliaujancios su dviem vaikais iki dvieju metu negali sedeti, na gali ber per takeli.

Butent drinks_cheers.gif skridome su kudikiais dvyniais ir vyras negalejo sedeti salia, skyre vietas uz nugaros
Atsakyti
Nepamenu,, ar ointriga rase, kad club insula neatsidaro ar kazkas kitas?
O kada buvo isvykimas, kad neatsidaro?
Man bent jau atrode,kad club insula geresnis nei insula resort.
Atsakyti
Labas rytas, kol mano draugė siaučia po parduotuves, kirpyklą ir tt renkasi, puošiasi aš nė nepradėjau žiūrinėtis ką į kelionę pasiimti, ką ten apie kirpyklas ax.gif tik kur nuvykti, ką aplankyti vis žiūrinėju ax.gif
Manau kad tik Smurka žinos kaip viešuoju transportu aplankyti Upper Dude( tas kur aukščiau žemėlapyje, mažesnis bet po juo yra ola) ir Kursunlu krioklius. Ir nuo vieno iki kito yra susisiekimas nesiekiant Antalijos?
Gal galit įmesti viešojo transporto žemėlapį ar puslapio nuorodą. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 05 06, 09:51)
kirpyklą ir tt renkasi, puošiasi aš nė nepradėjau žiūrinėtis ką į kelionę pasiimti, ką ten apie kirpyklas

O aš kaip tik sakiau grįžusi eisiu dažytis plaukučių, nes bijau, kad Turkijos saulutė man juos nuryžins g.gif
Atsakyti