Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 318 tema

QUOTE(darlia25 @ 2016 05 12, 15:49)

bandykite per kita narsykle  mirksiukas.gif

Nepadejo. kaip nervina, tiek laiko reik gaisti.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 05 12, 16:44)
Gal kas pagelbetu kas pasipirkinejat vertbaudet. kaip panaikinti ta bandyta koda. Ejau per rekomendacijos nuoroda, prisiregistravau ir nepritaiko pirmojo pirkimo kodo.

Gal nelabai suprantu, bet laukelis įvesti kodui yra? Bandykit įvesti kitą kodą, tada ankstesnis turėtų "nusimušti".
O šiaip, įtariu, Vertbaudet dabar vėl panaikino galimybę panaudot pirmo apsipirkimo nuolaidą, kol vyks sale'as. Baigsis išpardavimai, ir vėl gražins tuos kodus. Pamenu, praeitą asarą jau taip buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Laukelis yra, kai ivedi, jis raso neatpazistamas. Tai greiciausiai taip ir bus, kad panaikino. Viena nare rase, kad vakar dar veike, sian nebepritaiko.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 05 12, 16:10)
Chmm.. deliojaus kasika neprisiregistravus, suvedziau koda 20% ir narsiau. Dabar kai gavau pakvietima ir sugalvojau pirktis su pirmo pirkimo kodu, jo nepritaiko sad.gif  siulo 20% koda ir viskas.

o nebandet per chrome narsykle atsidaryti "new incongnito window" ir tada per kvietimo email'a prisijungti g.gif
Atsakyti

Gal būtų norinčiųjų jungtis prie sportsdirect.com sportsdirect.com Klaipėdoje arba persiunčiu Lpexpress. Užsakyti norėčiau penktad apie 14 val.
Rašykite: spalvotax@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 05 12, 16:12)
Gal nelabai suprantu, bet laukelis įvesti kodui yra? Bandykit įvesti kitą kodą, tada ankstesnis turėtų "nusimušti".
O šiaip, įtariu, Vertbaudet dabar vėl panaikino galimybę panaudot pirmo apsipirkimo nuolaidą, kol vyks sale'as. Baigsis išpardavimai, ir vėl gražins tuos kodus. Pamenu, praeitą asarą jau taip buvo rolleyes.gif

Kaip gaila tada... unsure.gif Man irgi neveikia. Bet aš jokio kito kodo nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 05 12, 16:15)
o nebandet per chrome narsykle atsidaryti "new incongnito window" ir tada per kvietimo email'a prisijungti  g.gif

Ka tik pabandziau incognito, per kita narsykle, per telefa. Nieko. Reiskias vertbaudetas nebeduoda panaudot to kodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 gegužės 2016 - 16:34
QUOTE(por-for @ 2016 05 12, 17:24)
Kaip gaila tada...  unsure.gif  Man irgi neveikia. Bet aš jokio kito kodo nebandžiau.

Gaila, bet galima ir juos suprast... 4u.gif Jei kainoms su 50% nuolaida pritaikai dar pirmo pirkimo kodą, tai išvis susimoki kapeikas. O realiai rūbai tikrai nuostabios kokybės (ir šiaip mano skonį labai atitinka), tai ir tiesiog su 50% nuolaida arba atskirai tik su pirmo pirkimo kodu gaunasi labai normalios kainos. Lietuvoje parduotuvėse už tokias kainas tokios kokybės ir estetikos rūbų bent jau aš nerandu ax.gif
Atsakyti
kas per pirmo pirkimo kodas? cia tas 15-30?
Atsakyti
Su nedideliu krepseliu dar priimciau viena mergina prie VERTBAUDET. Pirksiu su 20% nuolaidos kodu.
Su seb banku. Villnius. Persiusciau, jei ne itin skubu.
siuskite tvarkinga krepselio kopija senseshopping eta gmail taskas com
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2016 05 12, 17:00)
kas per pirmo pirkimo kodas? cia tas 15-30?

0036 gavau per rekomenduota laiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 gegužės 2016 - 17:06
O kam nors vertbaudet jau išsiuntė prekes? Aš vakar prieš pietus pirkau, tai dar pakuojamos ax.gif . Tikiuosi neatšauks. Kartą yra atšaukę, bet kai kažkokiu kodu už pakviestą draugą akcijines prekes už pusę kainos norėjau nusipirkt. Nors pirmą kart perkant praėjo akcijinėms prekėms tas pirmo pirkimo kodukas. Daugiau nebenoriu bandyt, kad visai neužblokuotų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 12, 17:21)
O kam nors vertbaudet jau išsiuntė prekes? Aš vakar prieš pietus pirkau, tai dar pakuojamos ax.gif . Tikiuosi neatšauks. Kartą yra atšaukę, bet kai kažkokiu kodu už pakviestą draugą akcijines prekes už pusę kainos norėjau nusipirkt. Nors pirmą kart perkant praėjo akcijinėms prekėms tas pirmo pirkimo kodukas. Daugiau nebenoriu bandyt, kad visai neužblokuotų biggrin.gif .

Aš užsakinėjau vakar apie 17h, irgi dar pakuojama.. Pirkau sale prekes su 15 eur pirmo pirkimo nuolaida, tai nenustebčiau, kad atšauktų biggrin.gif Bet užsakymas dar kabo paskyroj.
Atsakyti