Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 318 tema

turiu mytoys 25 proc koda , limitas 1000 euru , galioja iki 13 dienos , gal bus norinciu parinkti ir mane priimti su pora prekiu ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 12, 18:35)
turiu mytoys 25 proc koda , limitas 1000 euru , galioja iki 13 dienos , gal bus norinciu parinkti ir mane priimti su pora prekiu ?

Čia turbūt drabužiams ir batams?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 12, 18:21)
O kam nors vertbaudet jau išsiuntė prekes?

Pirmadienį pirkau be jokių kodų, šiandien gavau UPS sekimo nuorodą, kurioje nurodyta, kad tik šiandien buvo UPS gauta siunta. Numatoma pristatymo data - rytoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 12, 18:35)

turiu ir aš tokį, galiojantį drabužiams ir avalynei, - jei kam reikia, rašykit 4u.gif
Atsakyti
mergytes, kur perkate pirmokams kuprynes?
Atsakyti
Su tuo naujuoju paypal puslapio dizainu nesuprantu kaip pakeist valiutos konvertavima, pazymiu antra varianta, kad pagal mano banka skaiciuotu, vistiek jie padaro pagal paypal konvertavima. galima kur nors visam laikui usistatyt, o ne tik perkant?
Atsakyti
Gal Šiauliuose kas norit jungtis prie Vertbaudet siuntimo išlaidoms pasidalinti?
Atsakyti
Galiu perleisti 25 proc. nuolaidos kodą MyToys. Kaip suprantu, galioja rūbams ir batams. Galioja iki gegužės 13 d. Maksimali suma - 1000 EUR.
Rašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 12, 17:21)
O kam nors vertbaudet jau išsiuntė prekes? Aš vakar prieš pietus pirkau, tai dar pakuojamos ax.gif . Tikiuosi neatšauks. Kartą yra atšaukę, bet kai kažkokiu kodu už pakviestą draugą akcijines prekes už pusę kainos norėjau nusipirkt. Nors pirmą kart perkant praėjo akcijinėms prekėms tas pirmo pirkimo kodukas. Daugiau nebenoriu bandyt, kad visai neužblokuotų biggrin.gif .

šiandien gavau laiska kad issiusta ir ryt jau tureciau gauti, bet pirkau be papildomu kodu smile.gif
Atsakyti
As parinkciau Vertbaudet. Panevezys, jei jau labai reiktu - persiusciau... Naudociau 20% koduka, siuntima dalinciau is prekiu skaiciaus (nes mano tik 1 prekyte)
Atsakyti
Aš šiand užsakiau už kodą kurį gavau kai apsipirko pakviestasis. Bus matyt ar išsiųs. Bet kodą taikė. Ryt reikėtų daryt kitą užsakymą pagal dar vieną turimą kodą. Bet gal palaukt kol šitą išsiųs g.gif
Atsakyti
merginos patarkite kur ieskoti telefonui kokio laikiklio patogaus vaikui kai eina i lauka. Kai buvo ruduo, tai viskas aisku, idedi i striukes kisene, uzdarai ir gerai, o dabar - silta ir tik maikute su sortukais. Kur det? Maciau siandien mergina bego sportuodama, tai pas ja ant rankos buvo kazkoks dirzelis su kisene telefonui, gal kazka panasaus isbandete ir galite patarti kur ieskoti.
Atsakyti