Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Alioo @ 2016 08 05, 17:37)
Sveikute, o jau esi issitiesusi?kada mazdaug galima tiestis?

Taip issitiesus, bet jauciu dar tempima, tai kartais namie dar pora cm susilenkiu. O tiestis man sake reikia nuo pat operacijos padarymo ir kai po 3 dienu atejau perrisimui sako tieskites tieskites, nebijokit, tai kiek galejau atsilenkis ir vaiksciodavau smile.gif
Atsakyti
Mano randas tai labai zemai, Samsanavicius sake, kad kuo daugiau odos laisvos, tuo zemiau randa galima daryti, kadangi pas mane tos odos nebuvo, tai ispejo, kad gali tekti daryti vertikalu pjuvi nedideli, bet operacijos metu paaiskejo, kad ziauriai elastinga, gera oda, tai datempe. P.s. Pries operacija ispiese, bet uzsimoviau kelnaites ir suabejojau ar ne per aukstai, tada paprasiau isilgint ir pazemint kiek eina, tai perpiese antra karta. Vakar buvau pas gine, tai jinai uzmate mano pilva, pasakiau, kad dar tik bus du menesiai sia savaite, tai sake, kad per savo gyvenima daug pilvuku po pilvo plastikos mate, tai sake maniskis antras, kuri toki grazu mato. As ir pati labai labai patenkinta, tik tinimas dar didelis ir siandien ypatingai, nes karsta. Imesciau foto, bet per part.lt su iphonu niekaip neiseina nukopint nuorodos, o pc tingiu jau jungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 03, 10:26)
O tas miegojimas ant nugaros, tai kažkas baisaus.

Mums leido iškart ant šono, šianakt taip ir miegojau. Sakė jei nėr tempimo, nepatogumo galit gulėt. Aš nieko panašaus nejaučiu, tai miegu be baimės.

Beje, labas rytas 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 04, 15:06)
Gali buti, kad nebereiks nuskausminamųjų. Aš namuose nebegėriau, nereikėjo man

O antibiotikus dar gėrėt, ar tik tiek kiek klinikoje sudavė?

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 05, 15:24)
Pas mane labai daug striju, gyd sake, kad oda neelastinga. Per daug nupjauti irgi negalima. As manau, kad tikrai gyjimas bus paprastesnis, nes nebelies raumenu.

Tai ir gerai, geriau mažiau ir patvarkyti, nei per daug 4u.gif

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 05, 17:35)
. As jau skaiciuoju 17 diena po operacijos smile.gif jau kaip ir visai normali jauciuosi, bet yra bet.. Man atrodo, kad man vel strijos atsiranda, nes kurios buvo po gimdymo tai visas ,,nupjove" o dabar lyg vel pradejo rodytis... Taip nenoriu  g.gif  verysad.gif gal sakau cia kam idomu kaip atrodziau pries operacija ir po? Galeciau cia nuotraukas ikelt.

O čia taip gali būti? blink.gif Rodykis Mikiukas55 unsure.gif

emz geras, nepagalvojau kad taip galima. Aš nežinau ar pas mane inkaro nėra, bet taip džiaugiausi, kad atsisveikinau su 30 metų lydėjusių giliu randu, kad visą kitą pamiršau biggrin.gif Toks gražus man mano pilvas pasirodė ax.gif Tynimas gali du mėnesius laikytis, būtent kaip pas tave toks, po to pilvelis bus plokščias.

Alioo jeigu nėra tempimo tiestis reik iškart ir po truputį. Vakar nemažai klinikoje judėjau, tai buvau gerokai išsitiesusi jau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man šiandien 10 d.po op. Skausmas yra kai liečiu pilvą ypač vakare po visos dienos smile.gif šeip jau vaikštau išsitiesus tik į vakarą vėl susilenkiu šiek tiek doh.gif matyt man raumenys po visos dienos pavargsta doh.gif man atrodo kad tinimas virš pjūvio yra padidėjęs blink.gif išėjus iš ligoninės lyg ir mažesnis buvo g.gif
O šeip didžiausia bėda tai korsetas doh.gif nežinau kaip jums mergaitės, bet aš jį dabar noriu šveisti lauk... jis kaip ir geras, ir pagal dydį, bet taip spaudžia trina kirkšnis, kad siaubas doh.gif jos pas mane dabar paraudusios išbertos nuo to trinimo, nežinau kaip dar tiek laiko jį išnešioti reikės blink.gif
Gal kam panašiai yra? Ar čia tik man? unsure.gif korsetas beja Marena
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 06, 10:40)
...man atrodo kad tinimas virš pjūvio yra padidėjęs blink.gif išėjus iš ligoninės lyg ir mažesnis buvo g.gif 
O šeip didžiausia bėda tai korsetas doh.gif

Tynimas normalu. Pagelbėtų limfodrenažiniai (tikrieji 😊) mazažai, manau. Kad mažiau tintų reik dažniau pozas/ veiklas keisti. Taip mums rekomendavo. 10-15 min pasėdi, eini pavaikštai, paguli ir t.t.
Dėl korseto nežinau, man dar nedaug dienų. Bet per dieną 2 val galima būti be jo. Gal tau pagelbėtų... O gal užtektų per klynuką atsisegti - kaip suprantu, užsegamas pas tave.
Pas ką dareisi? Kaip pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 06, 09:01)
Tynimas normalu. Pagelbėtų limfodrenažiniai (tikrieji 😊) mazažai, manau. Kad mažiau tintų reik dažniau pozas/ veiklas keisti. Taip mums rekomendavo. 10-15 min pasėdi, eini pavaikštai, paguli ir t.t.
Dėl korseto nežinau, man dar nedaug dienų. Bet per dieną 2 val galima būti be jo. Gal tau pagelbėtų... O gal užtektų per klynuką atsisegti - kaip suprantu, užsegamas pas tave.
Pas ką dareisi? Kaip pasisekė?

Tai per klyniuką nakčiai visada atsisegu, tai palaima gėris tada biggrin.gif o be korseto tai man labai nejauku, kol po dušo atlieku visas procedūras tai labai nekonfortiškai jaučiuosi...visgi su juo saugiau biggrin.gif
Operavausi Santariškėse pas Vitkų. Op pavyko puikiai, esu labai viskuo patenkinta, rezultatas kaip suprantu tikrai geras, tik dar sunu kažką spręsti, manau dar anksti. Man siuvo raumenis7 cm tarpas buvo doh.gif bambos išvaržą tvarkė ir odos perteklių šalino. Esu labai patenkita thumbup.gif kai žiūriu į save ir nebematau šešto mėnesio dydžio nėštuminio pilvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 06, )
Esu labai patenkita thumbup.gif kai žiūriu į save ir nebematau šešto mėnesio dydžio nėštuminio pilvo thumbup.gif

Smagu skaityti thumbup.gif Aš ir saviškiu džiaugiuosi, tik man toks jausmas, kad skrandį išėmė biggrin.gif O tu geriau pasinaudok kelias dieneles tom dviem valandom, pagulėk tuo metu, bet leisk pakvėpuoti/sugyti sudirgusiai odai. Gal kokiu tepalu tuo metu vertėtų pasitepti, bet čia suniu ką patarti. Gal su gydytoju, kad ir savo šeimos, pasitark 4u.gif Bet kažką daryk. Gal galima pasikeisti korsetą. Tikrai nesąmonė kentėti, aš ieškočiau išeičių 4u.gif Parašyk mums kaip tau sekasi, gal kam pravers tavo patirtis ir veiksmai rolleyes.gif

Mergaitės, aš namie....jėgyyyyytė thumbup.gif
Atsakyti
Siandien man 6 diena po op.pilvo oda vis dar nejautri.jauciu tik sonus ir ties skrandzio vieta.ar kam taip yra? Pas mane nejautri ir visa krutine keista g.gif turetu buti nejautru ten kur pjuviai bet ne visa krutine tai del to nerimauju..
Atsakyti
Alioo, tik impl ar ir krūt pakėlimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 06, 13:51)
Alioo, tik impl ar ir krūt pakėlimas buvo?

Tik inplantai .
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 06, 15:52)
Tik inplantai .

Tai ir pjūvis nedidelis turėtų būti, bet matyt tiek tau užteko. Viskas metų bėgyje susitvakys, kai kurios vietos greit, kitos lėčiau, bet tikrai atsitatys - po metų ieškosi per kur įdėjo biggrin.gif 4u.gif

O aš neišvengiau čiaudulio unsure.gif ...eina sau - lyg ant pilvo krūvą karštų lygintuvų kas būtų užmetęs... tikiuosi nieks neplyšo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 06 rugpjūčio 2016 - 16:26
QUOTE(Hilari @ 2016 08 06, 15:25)
Tai ir pjūvis nedidelis turėtų būti, bet matyt tiek tau užteko. Viskas metų bėgyje susitvakys, kai kurios vietos greit, kitos lėčiau, bet tikrai atsitatys - po metų ieškosi per kur įdėjo  biggrin.gif  4u.gif

O aš neišvengiau čiaudulio  unsure.gif ...eina sau - lyg ant pilvo krūvą karštų lygintuvų kas būtų užmetęs... tikiuosi nieks neplyšo  verysad.gif

Pjuvio vieta tai jauciu. Oi zinok pazystamas jausmas tik mane ne ciaudulys o juokas lotuliukas.gif taip nudegina visa pilva..Kai bandau susilaikyt dar labiau neiseina lotuliukas.gif Kai juokiuos bandau dar su rankom suspaust visa pilva, kazkiek lengviau bet tas deginimas veliau...
Atsakyti