Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Gal galima placiau apie nemokama sia operacija? Ko reikia norit, kad operuotu nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 20:17)
Gal galima placiau apie nemokama sia operacija? Ko reikia norit, kad operuotu nemokamai?

Reikia šeimos gyd.siuntimo pas pilvo chirurgą, o jis tada apžiūri sitaciją ir siunčia pas plastikos chirurgus. Taip ir užsirašiau į santariškes. Tam kad kompensuotų šią operaciją turi būti rimtos indikacijos. Pas mane buvo stipri bambos išvarža, raumenų diastazė t.y.prasiskyrymas 7 cm ir prie to pačio odos perteklius. Tai man iš kart paskyrė operaciją.
Čia kiekvienu atveju individuliai sprendžia, bet konsultacijai tikrai gali užsirašyti ir nemokamai wink.png
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 07, 21:55)
Jo man daug pribėgo į tuos buteliukus,

Tai va tau ir atsakymas... tik įdomu kodėl tas bėgimas kai kuriais atvejais būna gausesnis unsure30x30.png Paskaičiau tavo surašymus...matyt būčiau traukus ant nemokamos...
O tu valgyti po op gali?
Siaubas kaip mane krečia šaltis blink30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 07 rugpjūčio 2016 - 22:22
Ačiū, reiškia man šansų nėra, nes indikacijų jokių.Tik estetinis vaizdas. Nesvarbu, galiu ir mokamai.

Bet kur eiti? Gal kas Kaune gali rekomenduoti kur kreiptis? Gal kas Kaune operavosi?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 23:22)
Bet kur Gal kas Kaune operavosi?

https://www.grozioch...rgijos-klinika/
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 07, 21:21)
O tu valgyti po op gali?
Siaubas kaip mane krečia šaltis  blink30x30.png

Na apetitas toks pusėtinas, bet aš tuom ir džiaugiuosi smile30x30.png šeip savijauta po op mano tikrai puiki, jokių šalutinių poveikių nebuvo, bet va ir sakau negali taip viskas puikiai sektis man, skysčiai matai gi kaupiasi ir taip nemažai jų...nenoriu bijau nutraukimo procedūros:( aš bailė ant šitų procedūrų. Prisiminus drenų ištraukimą net silpna pasidaro.
O po narkozės manau normalu, kad tau silpna...tas šaltis krečia tai gal negerai, žiūrėk kad temperatūra nepradėtų kilti. O tau diklofenako nepatarė pagerti kokias 5 dienas, nes ji aptvarko tuos uždegiminius požymius?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 23:22)
Ačiū, reiškia man šansų nėra, nes indikacijų jokių.Tik estetinis vaizdas.  Nesvarbu, galiu ir mokamai.

Bet kur eiti? Gal kas Kaune gali rekomenduoti kur kreiptis? Gal kas Kaune operavosi?

Sveikos,

smagu, kad temoje daug naujokių, o va senbuvių beveik nei vienos.... tame tarpe ir aš retokai užsuku. Taip sakant, pasveikau nuo visų operacijų ir tema nebeaktuali smile30x30.png
Aš pirmą operaciją irgi turėjau nemokamą Santariškėse, pas gerb. prof. Vitkų... žiauriai nusivyliau, nes tokį š... man buvo padarę. O po to supratau, kad jo net nebuvo mano operacijoj, paliko mane su rezidentu, kuris po to staigiai išvažiavo į užsienį. Oi kiek čia temų buvau praverkus kruvinom ašarom....... Po savo tokios patirties niekam nerekomenduoju Vitkaus ir išvis Santariškių. Nors forume buvo ne viena, kurios ten operavosi ir viskas buvo čiki piki.
Kaune yra ne tik grožio chirurgija. Yra ir daugiau chirurgų - tai Aštrauskas, Kaikaris, dar keli. Kaikaris konsultuoja ir Kauno klinikose, dalį sumos gali kompensuoti ligonių kasos, bet čia reikia gilintis kokiomis sąlygomis ir pan. Aš antrą kartą tik privačiai operavausi, nes pagal mane nemokamai tik sūris pelėkautuose.
Sėkmės visoms naujai pasigražinusioms, ir dar tik besiruošiančioms. Daktarą rinkitės atsakingai, nes tai jūsų kūnas wink.png
Atsakyti
Sveikos 4u.png

QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 08, 08:17)
...nenoriu bijau nutraukimo procedūros:( aš bailė ant šitų procedūrų. Prisiminus drenų ištraukimą net silpna pasidaro.

...tas šaltis krečia tai gal negerai, žiūrėk kad temperatūra nepradėtų kilti. O tau diklofenako nepatarė pagerti kokias 5  dienas, nes ji aptvarko tuos uždegiminius požymius?

Viskas bus gerai. Pašalins tą menką negerumą ir viskas bus praeityje. Laikykis!
Dėl temp jos man veikiau nėra tiek, kiek reikia...galvoju, ar dėl narkozės ar gal per mažai valgau. Geriu Nimesilį, tokį davė po op nuskausminimui. Bet pagrinde nugaros skausmui mažinti. Dar neišsitiesiu pilnai, greit pavargsta.

QUOTE(Kirisama @ 2016 08 08, 11:15)
... o va senbuvių beveik nei vienos....

Kaune yra ne tik grožio chirurgija. Yra ir daugiau chirurgų - tai Aštrauskas, Kaikaris, dar keli.

Tikrai, lb pasigendu merginų su patirtimi...bet savaime suprantama, kad praėjus šį etapą, jis tampa neaktualus 4u.png
V.K. - grozio chirurgijoje dirba, bet ten ir daugiau yra gyd. Aš dar negaliu turėti galutinės nuomonės, bet kol kas neturiu jokių priekaištų šio profesionalo darbui - tskant esu patenkinta, kartodama kito gyd nesirinkčiau...taigi visai pritariu Pink anksčiau išsakytai nuomonei biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 08 rugpjūčio 2016 - 11:14
Labas. Svarbu, kad tik musu pilvukai grazetu. smile30x30.png Dziugu paziurejus i foto albumeli, kaip graziai viskas sugija ir atrodo. smile30x30.png Pavydu net. smile30x30.png Na nieko sulauksiu ir as savo operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 07, 22:26)
Shagrifa kaip gydeisi nuo to kosulio? Man gal antibų reik...reiks skambintis ryte į kliniką.

Po ranka visada turejau halls pastiliu. Tai kai tik pajausdavau, kad pareina kosulys iskart pastile i burna ir kosulys praeidavo.
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 08, 15:16)
Labas. Svarbu, kad tik musu pilvukai grazetu. smile30x30.png Dziugu paziurejus i foto albumeli, kaip graziai viskas sugija ir atrodo. smile30x30.png Pavydu net. smile30x30.png Na nieko sulauksiu ir as savo operacijos.

Butinai sulauksi, Ciunia wink.png

Diaina, op kaina apie 2000-2200 euru. Kaune populiariausi Kaikaris, Maslauskas, Astrauskas.
Jei blogai jautiesi del pilvo, zinoma darykis op. Nors tavo pilvas tikrai nera baisus.

Alioo, kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 08 rugpjūčio 2016 - 19:49
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 08, 18:49)
Po ranka visada turejau halls pastiliu. Tai kai tik pajausdavau, kad pareina kosulys iskart pastile i burna ir kosulys praeidavo.

Butinai sulauksi, Ciunia wink.png

Diaina, op kaina apie 2000-2200 euru. Kaune populiariausi Kaikaris, Maslauskas, Astrauskas.
Jei blogai jautiesi del pilvo, zinoma darykis op. Nors tavo pilvas tikrai nera baisus.

Alioo, kaip tu?

Labutis,as Kaip ir nieko .vaikstau dar susilenkus bet jau labai mazai,nieko neskauda kartais pamaudzia ir tiek.tik energijos trukumas labai greit pavargstu.niekur ir nevaziuoju kolkas po namus pavaikstau.sakykit Kas datetes op gr.ch Ar gavote kokius israsus? As su jais visiskai nesusikalbu...isasymo diena niekas man nei paaiskino nei pasake kaip toliau elgtis.gydytojas tik pasake nueisit i registratura jums paduos israsa ir viska paaiskins..na ka nuejau as i registratura man pasake nera israso atsiusim el pastu..pasiule nusipirkt rinkinuka kuriame vaistai kremai ir t.t. Buvo labai daug zmoniu na nepradesiu as registratores klausineti ka ir kaip man daryt gan asmeniskas reikalas Kad imciau prie svetimu zmoniu aptarineti..visi jau ten buvo busy busy zmoniu daug..tad pasiemusi maiseli iskeliavau.isejusi jiems iskart parasiau el pastu Kad man surasytu Ka galima ir ko negalima daryti.gavau atsakyma Kad maudytis galite po 3-4 dienu.tik tiek...pas mane buvo suklijuoti pleistrai aplink krutine maudydamasi as juos nusiplesiau.po laiko sugalvojau paklausti Ar galejau,nes Jei i dusa galima logiska Kad jie ir taip atsoks..gavau atsakyma Kad tuos pleistrus reikia nesioti 3sav..patikekit Kaip susinervinau...jug gi prasiau issamaus paaiskinimo kaip elgtis po op.parase kad atvykciau pirmadieni pas juos uzklijuoti atgal nes pati taip nesugebesiu (as is klaipedos) kagi siandien pirmadienis skambinu I gr.ch. pasiklausti kokiu laiku atvykti ir uzsiminus Kad bendravau el.pastu man vos nenumete ragelio paaiskindami Jei el.pastu bendravot rasykite ten ir tokiau! Bet as greit pertraukiau ir susakiau savo situacija Kad nerimauju del tu pleistru tai man pasake gal ju ir nebereikia..sako negaliu jums pasakyti nei taip nei ne,paklausiu tuoj daktaro ir jums atskambinsiu.zinot vis dar laukiu skambucio biggrin30x30.png na man labai nepatiko bendravimas su tom registratorem ir tonas kalbejimo nemandagus.. Zodziu pasijauciau tikrai Kaip fabrike atejau sutvarke ir eik lauk..beje priminus apie israsa kuri zadejo man atsiust pareiske kad jie siaip ju neisraso..palikau nesupratusi viena pasake atsius kita kai skambinau sako neisraso:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alioo: 08 rugpjūčio 2016 - 20:15
QUOTE(Alioo @ 2016 08 08, 22:13)
As su jais visiskai nesusikalbu...

Labai keista skaityt. Dar negirdėjau tokių atsiliepimų apie G. Ch. Aš ir išrašą gavau, ir viską normaliai paaiškino ką toliau daryt. Priminsiu, kad dariausi Klp. Apie krūtinę nieko negaliu pasakyt, o pilvą reik desinfekuoti ir klijuoti pleistrais. Pleistrų nebeklijavau po maždaug 2 sav. po operacijos.
Atsakyti