Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

QUOTE(ritinelis1 @ 2019 01 28, 15:10)
Sveikos, po ilgu svarstymu ir paiesku siumetinei kelionei issirinkome Costa Dorada  wub.gif Ispanijoj lankysimes pirma karta, vienas is daug lemianciu faktoriu, ten vykti, tai Portaventura parkas. Gyvensim nuo jo tik ~ 1km spinduliu, planuojame iskart pirkti dvieju dienu bilieta, nes vienai dienai manau tikrai laiko per mazai. Kas buvot, pasidalinkite savo patirtim  ax.gif

Sveiki, mes praeitą vasarą taip pat gyvenome Costa Dorada regione, Vinaros miestelyje. Visa pakrantė labai patiko, apvažinėjome daug aplinkui esančių miestelių Peniscola, Benicarlo, aplankėme laukinės gamtos parką Parc Natural del Delta de l'Ebre ir daug kitų objektų. Taip pat buvome ir Port Aventūroje yahoo.gif Parkas didžiulis, mes buvome tik pačiame atrakcionų parke PortAventūre ir Ferrari Land (nėjome į vandens parką). Net nežinau, kas Jus domina apie parką, klauskite, tada atsakysiu konkrečiai 4u.gif O bendrai apie parką tiek: patarčiau vykti į parką kuo anksčiau, prieš atsidarymą, nes dieną nereali kaitra, eilės tiek prie įėjimo, tiek prie pačių atrakcionų didelės. Nepatarčiau į PortAventūrą eiti su mažais vaikais, nes bus ir jums vargas ir vaikams. Mes buvome su 8 ir 5 metų vaikučiais, tai jų vienų paleisti neina, ant daugelio atrakcionų jų neįleidžia (nors bilietų kaina nesiskiria), vaikai zyzia, pyksta, tenka su jais suptis ant vaikiškų karuselių doh.gif Visai kas kitą buvo mūsų paaugliams, jie davėsi per visas supynes, išbandė ir laisvą kritimą ir Ferrari kalniukus. Į parką neleidžia įsinešti jokio maisto, tik vandens butelyje, taip kad neprisidėkite užkandžių, liepia išmesti arba suvalgyti. Viduje yra daug kavinių, kuriose galima ir atsigerti ir pavalgyti. Šiam kartui tiek, klauskite 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai. Vyksim su 9metu vaiku, kiek abejoju ar imti vienos dienos bilieta ar dvieju, mes nesam atrakcionu fanai, aktualiau ramesnes pramogos. Beje, ar gerai suprantu nusipirkus bilietus paskui visos pramogos nemokamai ( zinoma, isskyrus maistus, suvenyrus ir t.t) ? Kaip kainos pacio parko kavinese? kaip kainos ir pacioje Costa Doradoje? Emem tik pusr ir vakariene, tai dienos metu teks kazkur valgyti. Ar jus nuomavotes masina? Ar vietiniu transportu apvaziavote? Aciu smile.gif viskas aktualu ir idomu.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2019 01 31, 13:08)
Aciu labai. Vyksim su 9metu vaiku, kiek abejoju ar imti vienos dienos bilieta ar dvieju, mes nesam atrakcionu fanai, aktualiau ramesnes pramogos. Beje, ar gerai suprantu nusipirkus bilietus paskui visos pramogos nemokamai ( zinoma, isskyrus maistus, suvenyrus ir t.t) ? Kaip kainos pacio parko kavinese? kaip kainos ir pacioje Costa Doradoje? Emem tik pusr ir vakariene, tai dienos metu teks kazkur valgyti. Ar jus nuomavotes masina? Ar vietiniu transportu apvaziavote? Aciu smile.gif viskas aktualu ir idomu.


Daugelis atrakcionų nuo 140 cm ūgio, jie turi tokią lazdą su matuokliu ir pagal ją matuoja vaikus, jei bent kiek trūksta iki 140 cm - neįleidžia ir kriukis, tada vaikai rėkia, pyksta, tėvai aiškinasi, prašo, bet su ūgiu ten labai griežtai. Jei nusiperki dienos bilietą DIDŽIOJI dauguma atrakcionų nemokami, bep pvz. garsusis siaubo kambarys dar papildomai apmokęstintas. Eilės sezono metu kilometrinės, prie vieno atrakciono reikia laukti po 45-60 min. Visame parke yra interaktyvios lentos su atrakcionų pavadinimais ir laiku, kiek reiks laukti eilėje min. (pvz. atrakcionas Gorila 20 min.), galima pagal tai orientuotis kur eiti. Parkas didžiulis, per dieną apeiti - be šansų. Dabar tiksliai nepamenu, kiek kainuoja valgis parko viduje, bet su 10-15 eur. žmogui (kukliai) galima išsiversti. Svarbiausia pasiimti VANDENS, nes karšta be proto, svilina. Parke yra geriamojo vandens kolonėlės, bet vanduo ne koks, chlorke paduoda, bet mes gėrėme - nenumirėme smile.gif
Mes buvome su savo mašina, todėl ir aplakstėme tiek daug, pagrinde valgį pirkome supermarketuose ir namie gamindavomės, bet teko ir kavinėse ne kartą valgyti. Karštas patiekalas apie 10 eur, alus visur apie 1,3 eur, prie alaus visada atneša užkandžių, ledai irgi tokia pati kaina, kaip ir Vilniaus gatvėse - rutuliukas - 1 euras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniažolė: 31 sausio 2019 - 13:17
Aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif Oho, kokios eiles, zinojau, kad taip bus, bet vistiek laiko gaila biggrin.gif mano dukra zema, tai panasu mums daug atrakcionu atkris.
Kaip pirkote bilietus, gal internetu ar vietoje? Gal dar kazka rekomenduoti galit kur nuvykti salia, kur labiausiai jums pasirode verta?
Atsakyti
Mes bilietus pirkome vietoje, ten daug kasų, viskas aiškiai išdėstyta. Dar pasisakysiu: jei jau būsite PortAventūroje BŪTINAI išbūkite iki parko uždarymo, t,y. iki 24 val. nes tuo metu prie pagrindinio įėjimo, kur ežeras/prūdas, žodžiu vandens telkinys prasideda atsisveikinimo šuo su vandens drakonais, įvairiais skaidančiais supermenais, plaukiojončiomis gondolomis ir fejerverkų šou. Man, tikriausiai, tas uždarymas paliko didžiausią įspūdį clap.gif žinoma patiko ir amerikietiški kalneliai ir laisvas kritimas ir įvairūs atrakcionai su vandeniu, kur peršlampi iki siūlo galo.

Apink Solau miestely ypatingai nevažinėjone, neekskursavome, mus labiau Barselona traukė, šilta jūra ir baseinas kieme 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums, info labai naudinga. Taip, stengsimes isbuti iki vakaro, maciau youtube ta sou vakarini, tikrai labai ispudingai atrodo. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2019 01 23, 16:29)
Buvome Ljoret de Mare  smile.gif . Labai patiko tiek viešbutis, kuriame buvome apsistoję, tiek miestelis. Džiaugiamės, kad pasirinkome šį miestelį. Kiek teko pravažiuoti šalia esančius, tai mūsų mums buvo pats mieliausias ir kosmopolitiškiausias.
Dar likome sužavėti Tossa de Mar. Būtinai jį aplankykite. Nepatingėkite kalnu lipti link pilies. Ten tokie vaizdeliai atsiveria, kad net kvapą užgniaužia wub.gif , o siauros viduramžių gatvytės  tiesiog sužavi wub.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kuriame viešbutyje buvote apsistoję?
Kaip smagu kad jums ten taip patiko bigsmile.gif Skaičiau apie Tossa de Mar, aplankysime bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 03 vasario 2019 - 00:12
QUOTE(ritinelis1 @ 2019 02 01, 15:34)
Aciu labai uz issamu atsakyma  4u.gif  Oho, kokios eiles, zinojau, kad taip bus, bet vistiek laiko gaila  biggrin.gif  mano dukra zema, tai panasu mums daug atrakcionu atkris.
Kaip pirkote bilietus, gal internetu ar vietoje? Gal dar kazka rekomenduoti galit kur nuvykti salia, kur labiausiai jums pasirode verta?

mes irgi planuojame varyti į tą parką, bet imsim vienai dienai bilietus, tikiuos užteks vaikams.. blink.gif
Atsakyti

Sveikos Ispanijos myletojos :)  Balandzio pradzioj vykstam I Malaga. Turiu bilietus I Alhambra, tad iskilo klausimas , kaip nuo Granados autobusu stoties iki jos nukakti ? Ar yra viesasis transportas I ten ? Susiziurejau jau laikus I Granada is Malagos su autobusu. Bet nerandu kaip nuvykt iki Alhambros jau ten. Zinau, yra galimybe auti nuoma, siaip visada nuomojames masina, bet si karta svarstau ir viesojo transporto galimybe, nes vykstam be vaiku. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canary*: 26 vasario 2019 - 12:02

Pati paklausiau, pati atsakysiu 😀 radau panarsius gerai ir ikeliu nuoroda kitom, gal kas ieskos taip pat ir bus gana naudinga info :) 

http://www.lovegrana...alhambra-buses/

Atsakyti

Buvom su drauge Malagoj pailsėt praėjusiais metais palikę vaikus pas mama. Apsistojom Arcos de Montemar per https://www.novatura...liones/ispanijatai toks labai vidutiniškas viešbutis, neįpatingai kažkuom įstabus, viskas praėjo kaip ir be nepatogumų. Buvo kad pamiršo rankšluosčius ar dar koks niekelis, bet šiaip rekomenduoju. BET šiemet jau imsime ir mažuosius, tai nežinau, laukiu patarimų nes pirmą kart keliausim visi kartu taip toli. Kur geriausia vykt jei nori ir pailsėt ir tuo pačiu, kad vaikams nebūtų labai nuobodu? Šiemet galvojame apie Malagą su kelialapiu iš čia https://www.sofatrav...ones-i-ispanija tai jei turit kokių atsiliepimų, laukiam.

Atsakyti

Arba šiaip, kokios geros vietos, šalys kelionėms su vaikais?

Atsakyti