Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 20:18)
Balandzio 8d. mums gime poryte. Gyvename tikrai neliudnai:) Visoms kuo didziausios sekmes ir tikejimo kelyje savo stebuklu link!!!

Kreta, sveikinimai didžiausi 4u.gif aukit stipručiai ir sveikučiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 19:18)
Sveikos,
Balandzio 8d. mums gime poryte. Gyvename tikrai neliudnai:) Visoms kuo didziausios sekmes ir tikejimo kelyje savo stebuklu link!!!

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 20:58)
Jau Semra skambino ir jos žodžiais bandyti po 3 mėn nes galimybė užauginti tinkančius sodinimui  yra tikrai.  Patarė nauja bandyma.

Linulyte, buvo labai sunku patikėti šio bandymo pabaiga... toks jausmas lyg man visa tai būtų nutikę... Bet atrodo, kad stengiesi laikytis, o svarbiausia- kad pasitiki daktarais ir vertini jų darbą teigiamai. Tuomet manau ir kitą kartą bandyti lengviau. Linkiu gero susikaupimo ir naujo starto. Ir dėkui labai, kad dalinaisi patirtimi viso kelio metu 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,na naujienos po vizito.Gleivine super taip semra pasake,o foliu sake daug net skaiciais neminejo.Kitas vizitas treciadieni ir vel semra pati ziures.Greiciausiai punkcija penktadieni kazka minejo.Nu lauksim treciadienio.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 05 16, 10:51)
Sveikos merginos,na naujienos po vizito.Gleivine super taip semra pasake,o foliu sake daug net skaiciais neminejo.Kitas vizitas treciadieni ir vel semra pati ziures.Greiciausiai punkcija penktadieni kazka minejo.Nu lauksim treciadienio.

thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Lauksim žinių toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 16 gegužės 2016 - 11:18
Mergaitės, gal kuri dabar Memorial vaistinej vaistų pirkot mokėdamos grynais?
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorde @ 2016 05 16, 11:51)

Super! Laikom kumščius toliau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Puikios naujienos thumbup.gif Gerai, kai pati prof. Semra apziuri, ane? Ramiau kazkaip smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif na kol kas viskas einasi tikrai gerai, taip ir toliau !!! drinks_cheers.gif

Merginos, reikia jūsų išminties ir patirties. Kadangi man pačiai nebuvo aktualu, tai kažkaip labai nefiksavau info dėl vyrukų turto pagerinimo blush2.gif mano viena pažįstama turi bėdelių su vyro turtu, todėl noriu pasiteirauti jūsų, ką patartumėt pavartoti? kas jusų atveju davė rezultatų?
Žinau, kad buvo begale diskutuota, bet juk viskas vardant gero tikslo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 05 16, 09:14)
Linulyte, buvo labai sunku patikėti šio bandymo pabaiga... toks jausmas lyg man visa tai būtų nutikę... Bet atrodo, kad stengiesi laikytis, o svarbiausia- kad pasitiki daktarais ir vertini jų darbą teigiamai. Tuomet manau ir kitą kartą bandyti lengviau. Linkiu gero susikaupimo ir naujo starto. Ir dėkui labai, kad dalinaisi patirtimi viso kelio metu 4u.gif  4u.gif

Ačiū labai wub.gif wub.gif wub.gif Tam ir esame čia kad dalintumėmės savo istorijomis kokios jos bebūtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 21:18)

Didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif. Pati nuostabiausia gyvenimo dovana wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 05 15, 22:04)

RNeringa , Lorde, kaip jus mergytės  wub.gif  wub.gif kumščiai suspausti už jus  wub.gif  wub.gif bet jus tą ir pačios žinot  wub.gif  wub.gif

Aš ir jau po apžiūros, bet pas mane optimizmas žemiau nulio verysad.gif verysad.gif. Šįkart iš 6 folių telikę 4, bet ir tie netolygiai auga verysad.gif.
Prof. Semra sakė, kad po praeitos mūsų patirties būtinai reikia daryti pgd. Rytoj vėl į kliniką. Tik nesuprantu kodėl.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 16, 13:13)
Aš ir jau po apžiūros, bet pas mane optimizmas žemiau nulio verysad.gif  verysad.gif. Šįkart iš 6 folių telikę 4, bet ir tie netolygiai auga verysad.gif.
Prof. Semra sakė, kad po praeitos mūsų patirties būtinai reikia daryti pgd. Rytoj vėl į kliniką. Tik nesuprantu kodėl.

verysad.gif liudna, kai ir taip nedidelis skaiciukas dar sumazeja. Bet gal like stiprus bus wub.gif O koks skirtumas tarp didziausiu ir maziausiu? Kaip estradiolis? Ar keis Gonalio doze? Ka del punkcijos sake? As pries Ovitrelle 3 dienas is eiles ejau i klinika ax.gif
Atsakyti
linulyte, taip liūdna verysad.gif ....tokia tikra buvau, kad viskas bus ok...bet nenuleiskit rankų 4u.gif 4u.gif

kreta - sveikinimai didžiausi, aukit didučiai ir sveikučiai smile.gif daug pienuko ir ramių naktų 4u.gif wub.gif

QUOTE(Lorde @ 2016 05 16, 10:51)

Na superinės naujienos thumbup.gif gal kur ir rašėt, o koks jūsų amh blush2.gif ?

QUOTE(rneringa @ 2016 05 16, 12:13)
Aš ir jau po apžiūros, bet pas mane optimizmas žemiau nulio verysad.gif  verysad.gif. Šįkart iš 6 folių telikę 4, bet ir tie netolygiai auga verysad.gif.

rneringa, įsivaizduoju .... kiekvienas foliukas - aukso vertės. O ketvertukas "apsilygins", tikėk jais wub.gif 4u.gif
Atsakyti