QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 21:18)
Sveikos, gal kas siuo metu vartojate imonuglobulina? Dovanoju likusi man (galioja dar si menesi)
Papildyta:
Balandzio 8d. mums gime poryte. Gyvename tikrai neliudnai:) Visoms kuo didziausios sekmes ir tikejimo kelyje savo stebuklu link!!!
sveikinimai

aukit stiprūs ir sveiki
RNeringa , Lorde, kaip jus mergytės

kumščiai suspausti už jus

bet jus tą ir pačios žinot
slapukėms ir dideliausios sėkmės
noriuleliukų startas jau visai čia pat
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 15, 13:52)
Del islaidu tiksliai nepasakysiu, bet jei valgysit namie ir vazinesit viesu transportu, turetumet sutilpti, bet geriau truputi rezervo tureti

Ir oro uosto pervezimus is anksto uzsisakyti. Man isodinimas buvo sestadieni, parasiau po to Medinai del pervezimo i oro uosta pirmadieni, tai kadangi buvo savaitgalis, nesuorganizavo mums to pervezimo.
Na mano AMH negeras

Bet stimuliavo nedidelem dozem, po 150, 8 dienas. Reikejo 3ju svirkstuku po 230tl (is viso 690tl). 5 vnt. Cetrotide kainavo 330try. Ovitrelle 70tl. Dar Zitrotek ciklo pradzioj apie 8tl. Folbiol is anksciau turejau. O po punkcijos reikejo nusipirkti Prednol, Rulid, Parol ir dezute Crinone. Uz viska gavosi apie 250tl (bet man rodos, i ta kaina iejo ir vienas Cetrotide

)
Po isodinimo uzsipirkau vaistu issivezimui. 12 Crinone ir 10 Progestan, gavosi 1080tl.
Vyrui antibiotikus turit?

Kada kylat i Stambula?
čia kainos grynais ar su kortele ? ar nebėra skirtumo kaip atsiskaitoma?
mergytės gal galite kainas patikslinti , biški atsinaujintume, kokios kainos vaistų kaip gonalis , cetrotide, ovitrelis , clexineir pan, o gal ir kainos kaip hsg ar kitų procedūrų skiriasi . jei ka rašykite atsinaujinsime pirmam puslapy
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney