Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 22:27)
Pradzioj visos lasteles buna "copy-paste", tik veliau pradeda skirtis ir atlikti skirtingas funkcijas. Paprastai PGD ima 1-2 lasteles.
Man rodos, Murke turi nemazai info apie PGD ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Linulyte console.gif stiprybes jums!
Atsakyti
Panos pasakykit, ar 500 euru uzteks 23 dienom pragyvenimui? Daugiausiai laiko gyvensiu viena. Ir kiek mazdaug merginom su geru rezervu Amh kainavo vaistai, kuriu reikejo stimuliacijai?
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 15, 11:43)
Panos pasakykit, ar 500 euru uzteks 23 dienom pragyvenimui? Daugiausiai laiko gyvensiu viena. Ir kiek mazdaug merginom su geru rezervu Amh kainavo vaistai, kuriu reikejo stimuliacijai?

Del islaidu tiksliai nepasakysiu, bet jei valgysit namie ir vazinesit viesu transportu, turetumet sutilpti, bet geriau truputi rezervo tureti ax.gif Ir oro uosto pervezimus is anksto uzsisakyti. Man isodinimas buvo sestadieni, parasiau po to Medinai del pervezimo i oro uosta pirmadieni, tai kadangi buvo savaitgalis, nesuorganizavo mums to pervezimo.

Na mano AMH negeras biggrin.gif Bet stimuliavo nedidelem dozem, po 150, 8 dienas. Reikejo 3ju svirkstuku po 230tl (is viso 690tl). 5 vnt. Cetrotide kainavo 330try. Ovitrelle 70tl. Dar Zitrotek ciklo pradzioj apie 8tl. Folbiol is anksciau turejau. O po punkcijos reikejo nusipirkti Prednol, Rulid, Parol ir dezute Crinone. Uz viska gavosi apie 250tl (bet man rodos, i ta kaina iejo ir vienas Cetrotide unsure.gif )
Po isodinimo uzsipirkau vaistu issivezimui. 12 Crinone ir 10 Progestan, gavosi 1080tl.

Vyrui antibiotikus turit? ax.gif Kada kylat i Stambula? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 15, 11:43)

Pragyvenimui uzteks, jei neitraukiat nuomos- ir gaminsit valgyti. Maistas parduotuvese pigiau nei pas mus- mesa brangi,isskyrus vistiena.
Dar visokie lankyti objektai, tai kazkiek reikia ir tam. Viesasis transportas nebrangu, tik butinai reikia korteles.

Del vaistu- mano amh beveik 1,5, stimuliavo po 225, tai grubiai as buvau primetus, jog su procedura ir vaistais ir 3men crinone, mazdaug 3000eur gaunasi.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Bandysim i viska tilpti. Bilieta turiu 25 geguzes.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 05 15, 15:44)
grubiai as buvau primetus, jog su procedura ir vaistais ir 3men crinone, mazdaug 3000eur gaunasi.

Plius dar saldymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 15, 17:36)
Plius dar saldymas ax.gif

Jo, pamirsau saldyma doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas siuo metu vartojate imonuglobulina? Dovanoju likusi man (galioja dar si menesi)

Papildyta:
Balandzio 8d. mums gime poryte. Gyvename tikrai neliudnai:) Visoms kuo didziausios sekmes ir tikejimo kelyje savo stebuklu link!!!
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 21:18)
Sveikos, gal kas siuo metu vartojate imonuglobulina? Dovanoju likusi man (galioja dar si menesi)

Papildyta:
Balandzio 8d. mums gime poryte. Gyvename tikrai neliudnai:) Visoms kuo didziausios sekmes ir tikejimo kelyje savo stebuklu link!!!

sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif aukit stiprūs ir sveiki wub.gif wub.gif wub.gif

RNeringa , Lorde, kaip jus mergytės wub.gif wub.gif kumščiai suspausti už jus wub.gif wub.gif bet jus tą ir pačios žinot wub.gif wub.gif
slapukėms ir dideliausios sėkmės thumbup.gif thumbup.gif

noriuleliukų startas jau visai čia pat wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 15, 13:52)
Del islaidu tiksliai nepasakysiu, bet jei valgysit namie ir vazinesit viesu transportu, turetumet sutilpti, bet geriau truputi rezervo tureti ax.gif Ir oro uosto pervezimus is anksto uzsisakyti. Man isodinimas buvo sestadieni, parasiau po to Medinai del pervezimo i oro uosta pirmadieni, tai kadangi buvo savaitgalis, nesuorganizavo mums to pervezimo.

Na mano AMH negeras biggrin.gif Bet stimuliavo nedidelem dozem, po 150, 8 dienas. Reikejo 3ju svirkstuku po 230tl (is viso 690tl). 5 vnt. Cetrotide kainavo 330try. Ovitrelle 70tl.  Dar Zitrotek ciklo pradzioj apie 8tl. Folbiol is anksciau turejau. O po punkcijos reikejo nusipirkti Prednol, Rulid, Parol ir dezute Crinone. Uz viska gavosi apie 250tl (bet man rodos, i ta kaina iejo ir vienas Cetrotide unsure.gif )
Po isodinimo uzsipirkau vaistu issivezimui. 12 Crinone ir 10 Progestan, gavosi 1080tl.

Vyrui antibiotikus turit? ax.gif Kada kylat i Stambula? bigsmile.gif

čia kainos grynais ar su kortele ? ar nebėra skirtumo kaip atsiskaitoma?
mergytės gal galite kainas patikslinti , biški atsinaujintume, kokios kainos vaistų kaip gonalis , cetrotide, ovitrelis , clexineir pan, o gal ir kainos kaip hsg ar kitų procedūrų skiriasi . jei ka rašykite atsinaujinsime pirmam puslapy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 05 15, 22:04)
čia kainos grynais ar su kortele ? ar nebėra skirtumo kaip atsiskaitoma?

Neminejo, kad butu skirtumas. Viska skaiciavo nezinodami, kaip atsiskaitysiu. Atsiskaitinejau kortele. Dauguma vaistu pirkau Idil vaistinej, tik Cetrotide 3 vnt. sekmadieni kazkokiam uzkampyje, tai buvo po 70tl, kai siaip Idil po 60. Ir issivezimui vaistus pirkau vaistinej netoli apsistojimo vietos. Kainas daug didesnes sake, uz Crinone gal po 90tl, po to iki 80tl nuleido, galiausiai nusiderejom po 70tl, o Progestan po 18tl ax.gif
Idil vaistinej kovo gale Gonal po 230tl, Cetrotide po 60tl, Ovitrelle 70tl, Crinone 70tl.
Papildyta:
QUOTE(kreta2015 @ 2016 05 15, 21:18)

Sveikinimai bigsmile.gif wub.gif Poryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 16, 06:03)
Neminejo, kad butu skirtumas. Viska skaiciavo nezinodami, kaip atsiskaitysiu. Atsiskaitinejau kortele. Dauguma vaistu pirkau Idil vaistinej, tik Cetrotide 3 vnt. sekmadieni kazkokiam uzkampyje, tai buvo po 70tl, kai siaip Idil po 60. Ir issivezimui vaistus pirkau vaistinej netoli apsistojimo vietos. Kainas daug didesnes sake, uz Crinone gal po 90tl, po to iki 80tl nuleido, galiausiai nusiderejom po 70tl, o Progestan po 18tl ax.gif
Idil vaistinej kovo gale Gonal po 230tl, Cetrotide po 60tl, Ovitrelle 70tl, Crinone 70tl.
Papildyta:

Sveikinimai bigsmile.gif  wub.gif Poryte wub.gif

Labai Ačiū. matau pabrango..
Man labai įdomu dar kas grynais. Gal iš dabar esančių? as rašysiu tik prie Memorial kur yra vaistinė kainos. Nes visam mieste sunku surašyti.
Atsakyti