Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 13, 09:32)
labas rytas smile.gif
81,2kg smile.gif  laikausi, neaugu  thumbup.gif

pridaviau krauja genetiniam.. toks vaizdas kad puse puodelio paeme, siurbeles  biggrin.gif


pala, pala, is kur toks svoris blink.gif kodel as galvojau kad tu zemiau 70 sveri biggrin.gif visai man kvankt...

o kam genetiniai? I rizikos grupe papuolat?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 13, 10:37)
pala, pala, is kur toks svoris  blink.gif kodel as galvojau kad tu zemiau 70 sveri biggrin.gif visai man kvankt...

o kam genetiniai? I rizikos grupe papuolat?

juokauji biggrin.gif toks svoris pas mane pries 1,5 metu buvo biggrin.gif

savanoriski. Turejau pusbroli su genetine liga, o ir gimdysiu jau 34.. noriu rami buti
Atsakyti
Anike, jau ateinanti ketvirtadieni islekiam ax.gif grisim tiesiai i darzelio isleistuves doh.gif

Man genetike irgi siule ta genetini kraujo tyrima darytis, kai paklausiau koks jo patikimumas, sako 60 proc doh.gif nu aciu su tokiu patikimumu schmoll.gif
Dar yra kazkoks mandras genetinis, patikimas labai, bet kaina ar ne 700 eur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 13, 10:42)
Anike, jau ateinanti ketvirtadieni islekiam  ax.gif  grisim tiesiai i darzelio isleistuves  doh.gif

Man genetike irgi siule ta genetini kraujo tyrima darytis, kai paklausiau koks jo patikimumas, sako 60 proc  doh.gif  nu aciu su tokiu patikimumu  schmoll.gif
Dar yra kazkoks mandras genetinis, patikimas labai, bet kaina ar ne 700 eur  unsure.gif

724 eur cool.gif
su tais 60% tai eina jie sikt, nervu tampymas..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 13, 09:43)
724 eur  cool.gif
su tais 60% tai eina jie sikt, nervu tampymas..


Na tai ir lyti 100 proc tuo paciu suzinosi thumbup.gif
As tai gailejau pinigu, pagalvojau kiek vaikui galiu uz juos nupirkti blush2.gif Be to, kaip jau sakiau, labai tikejau savo vaiku, kad viskas bus gerai wub.gif net nezinau is kur tas mano tikejimas...
Jauciu duonos rauga sugadinau, nekepiau gal 2 men, o dabar ziuriu, kad nekyla sad.gif kazin ar atitaisysiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 13, 09:57)
Jauciu duonos rauga sugadinau, nekepiau gal 2 men, o dabar ziuriu, kad nekyla sad.gif kazin ar atitaisysiu sad.gif

gamink naują, gi lengvai jis pasidaro
ar tavo koks mandras buvo?

as lyg ir rizikos grupėj dėl genetikos buvau bet mes su gine kažkaip abi labai tikėjom kad viskas ok
bet man echo kas mėnesį darydavo per kiekvieną vizitą, tai kai 13-14 berods savaičių sako ateik raukšlę išmatuosim sprando, matavo matavo, sako taip duodas kad neimanoma pagaut, bet ai ir be matavimų matosi kad viskas ok smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 gegužės 2016 - 10:02
QUOTE(qqte @ 2016 05 13, 10:00)
gamink naują, gi lengvai jis pasidaro
ar tavo koks mandras buvo?



Gal dar pavyks atgaivinti ...
Nemandras gal, jau 4 metus ta pati naudoju biggrin.gif. Pasigamint tai abejoju ar sugebeciau, gal tu savo raugo ir duonos receptukus parasyt gali? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 13, 10:06)
Gal dar pavyks atgaivinti ...
Nemandras gal, jau 4 metus ta pati naudoju biggrin.gif. Pasigamint tai abejoju ar sugebeciau, gal tu savo raugo ir duonos receptukus parasyt gali?  4u.gif

mano pats paprasčiausias, ruginiai miltai ir vanduo

užmaišau tokia tešlą kaip grietinė tirštumo riebi smile.gif pastatau šiltai, kitą dieną pamaitinu, įdėdama dar miltų, vandens, jei netelpa į indą dalį išmetu nu ir taip kasdien vis maitinu maitinu kokias 4-5 dienas smile.gif
proporcijų nepasakysiu nes iš akies kažkaip viską darau

duona
imu 2 stiklines ruginių miltų, raugo kokią pusę stiklinės, pilu vandens šilto kad būtų grietinės tirštumo, pastatau šiltai kokiom 8 val, paskui dedu stiklinę pilno grūdo kvietinių miltų, stiklinę ruginių (prieš tai atsikabinu tos išrūgusios tešlos raugui) dedu salyklo 2 šaukštus, kmynų panašiai (prieš tai salyklą kartu su kmynais užplikau verdančiu vandeniu), cukraus 2 šaukštus, medaus šaukštą (galima šitų ir mažint ar visai nedėt, bet man rūgštu), druskos šaukštą, pilu vandens šilto bet jau tirštesnę tešlą maišau, tokią sunkiai šaukštu išmaišomą, viską minkau, dedu į skardą ir vėl šiltai 3 val, arba kol pakils dvigubai, man paprastai jei kyla tai greičiau, kokios 2 val
ir viskas, kepu smile.gif
duona tokia rūgštesnė gaunasi, nu kaip bočių gal
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 05 13, 10:35)
mano pats paprasčiausias, ruginiai miltai ir vanduo

užmaišau tokia tešlą kaip grietinė tirštumo riebi smile.gif pastatau šiltai, kitą dieną pamaitinu, įdėdama dar miltų, vandens, jei netelpa į indą dalį išmetu nu ir taip kasdien vis maitinu maitinu kokias 4-5 dienas smile.gif
proporcijų nepasakysiu nes iš akies kažkaip viską darau

duona

Dekui, issisaugjau receptuka  4u.gif  bet ar kepsiu, dar nezinau, nes per daug cia man, kaip tam vilkui, ceremonijos  blush2.gif  Mano duona paprastai kepasi: raugas, seklu misinys, cukraus 2 saukstai, druskos 2 sauksteliai, miltu 500 g (miltai pagal tai, kokios duonos norisi, as maisau ruginius su kvietiniais proporcija pagal tamsumo pageidavima), vandens 500g, viska sumaisai praktiskai saukstu, galima ir ranka gal, tesla grietines tirstumo, palieki 12 val iskilt ir kepi  biggrin.gif va cia tai greitai ir be ceremoniju, ir vis tiek sugebejau rauga uzlaikyt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 13 gegužės 2016 - 11:03
nu kai užsimaniau tokio megztuko
https://fancy.com/th...ist_id=37284413
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 13, 08:19)
Graziai ir man. Tik kam jis ta striuke tampe? Man tai krito i akis  schmoll.gif



Tai jau geriau striuke, nei anksciau uz klyno kai tampe.

Labas rytas

-300 gr.
Atsakyti
man be salyklo duona neskanu smile.gif
kažkada neturėjau tai nu..prėska visai ne ta tikra juoda duona
ir MB išbrokyjo smile.gif
be to su salyklu jinai visiškai nepelyja smile.gif
Atsakyti