Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 16, 15:47)
prisidedu prie kompanijos tu, kur be nuotaikos  4u.gif

g.gif o tai tau kas?
Atsakyti
Piku dama, o kur tavo nuotaika?
Spaliuke, bet tai kokia nesamone toks pliusas... As nei nuo maisto, nei nuo skyscius negaliu isivaizduot, kad per 3 dienas gali prisikaupt tiek blink.gif
Nota, as tai planuoju ir toliau lieknet smile.gif tik sia sav oras slegia mane sad.gif dar tos atostogos siek tiek is ritmo musa, tai dabar jau nesistengiu mest, noriu islaikyt ir jei priaugai, tai minimalist priaugt. Cheat dienos reikalingos isjudinimui medziagu apykaitos. Tai VA, pailsesiu siek tiek nuo merino ir grisiu su naujom jegom smile.gif
Ant kilimelio sportuoju, nenuolaidziauju sau, begiot vis dar nebegu, nes kelia jaucias, kartais stipriau, kartais silpniau. Atrodo, kad gal ir galeciau, bet stabdau save, nes po to busvtik blogiau. Reikia leist nurimt Tam keliui ir galvot, ka negerai darau...
Vaziuosit siandien depiliacijai, o treciadieni naujas kirpimas laukia biggrin.gif tikiuos nenusivilsiu, nes as tokia ganetinai konservatyvi, nezinau kaip seksis priprast. Nezinau kaip ten mane nuzarins...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 16, 16:11)
g.gif  o tai tau kas?

ne mano diena.
nervina hormonai, nervinu pati save savo elgesiu
nesijauciu grazi.
Ai, praeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 16, 16:27)
ne mano diena.
nervina hormonai, nervinu pati save savo elgesiu
nesijauciu grazi.
Ai, praeis.  smile.gif

Kazka reik daryt. Po darbo varyk i parduotuve, ka nors grazaus nusipirk. Palepink save.

Smile, kelenui tiesiog per didelis kruvis unsure.gif
Atsakyti
Labas,
Mano nuotaika puiki tongue.gif Pailsėjau per savaitgalį,tai su naujom jėgom thumbup.gif
Lekiu jau namo,kaip kavos nooooriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 16, 15:33)
Smile, kelenui tiesiog per didelis kruvis  unsure.gif

bet kad nebegau as daug unsure.gif balandzio men. gavosi apie 35 km, geguzes men begau 4 kartus atstumai tap 5-6 km... dar kaip tycia letai begau, 1 km per 8 min kazkur.. As niekad pries begima nedarau apsilimo, gal del to g.gif
Pernai kai begiojau irgi keli buvo pradeje skaudet, tik ne taip baisiai sad.gif
Tikrai labai noriu begiot ir turiu tiksla Vilniaus maratone 10 km subegt, va zurnala skaitau ir dabar We Run, bet tas kelis kaip nervina, tai ne tas zodis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 16, 15:42)
Labas,
Mano nuotaika puiki  tongue.gif  Pailsėjau per savaitgalį,tai su naujom jėgom  thumbup.gif
Lekiu jau namo,kaip kavos nooooriu  bigsmile.gif

Nors viena zmogus puikios nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 15:58)
bet kad nebegau as daug  unsure.gif  balandzio men. gavosi apie 35 km, geguzes men begau 4 kartus atstumai tap 5-6 km... dar kaip tycia letai begau, 1 km per 8 min kazkur.. As niekad pries begima nedarau apsilimo, gal del to  g.gif
Pernai kai begiojau irgi keli buvo pradeje skaudet, tik ne taip baisiai sad.gif
Tikrai labai noriu begiot ir turiu tiksla Vilniaus maratone 10 km subegt, va zurnala skaitau ir dabar We Run, bet tas kelis kaip nervina, tai ne tas zodis  verysad.gif
Papildyta:
Nors viena zmogus puikios nuotaikos  thumbup.gif

apsilimas BUTINAS!!!
musu kleckas jau ragauja grikiu kosyte ��
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 15:58)

Nors viena zmogus puikios nuotaikos  thumbup.gif

ir mano nuotaika puiki visai biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 16:01)

ir kaip jam?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 16, 15:42)
Labas,
Mano nuotaika puiki  tongue.gif  Pailsėjau per savaitgalį,tai su naujom jėgom  thumbup.gif
Lekiu jau namo,kaip kavos nooooriu  bigsmile.gif

QUOTE(qqte @ 2016 05 16, 16:06)
ir mano nuotaika puiki visai  biggrin.gif
ir kaip jam?

Tos, kurios nesedi namuose, tai ir nuotaika puiki smile.gif

pritariu smile at del cheat dienu, tikrai isjudina medziagu apykaita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 16:01)
apsilimas BUTINAS!!!

O kaip tu darai apsilima? kiek laiko mazdaug? jauciu, kad man del to gali buti...
Mums persekanti vizita irgi lips primaitinima pradet, bet as gal iskentesiu kol liks savaite iki 6 men blush2.gif na nebent po ciut paragaut duosiu biggrin.gif

ir mano nuotaika puiki visai  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
ir kaip jam?

labai skaniai niamnioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 16:19)
labai skaniai niamnioja  thumbup.gif

atrodo, maniskiai dar visai neseniai niamniojo smile.gif o dabar vyresnysis suvalgo daugiau nei tetis smile.gif

darbai padaryti, vakarienes dar nesinori, eisiu i vonia paskaityti, pasigrazinti smile.gif
Atsakyti