Jau dabar 8,5 tūkst. Žingsnių
Nusilaksčiau darbe
pavargau. Galvoju ką čia greit vakarienei sukontruot?
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 16:58)
bet kad nebegau as daug
balandzio men. gavosi apie 35 km, geguzes men begau 4 kartus atstumai tap 5-6 km... dar kaip tycia letai begau, 1 km per 8 min kazkur.. As niekad pries begima nedarau apsilimo, gal del to
Pernai kai begiojau irgi keli buvo pradeje skaudet, tik ne taip baisiai
Tikrai labai noriu begiot ir turiu tiksla Vilniaus maratone 10 km subegt.
Pernai kai begiojau irgi keli buvo pradeje skaudet, tik ne taip baisiai
Tikrai labai noriu begiot ir turiu tiksla Vilniaus maratone 10 km subegt.
Tai kruvis ne nuo greicio priklauso. O be to, jei neklystu begai kas diena. Tai galejo duoti kruvi keliams.
Ir kaip pradedanciajai atstumaia tikrai nera mazi.
Pasakiau sau, kad jokiuose begimuose vasaros laiku daugiau nedalyvausiu. Saves zalojimas.
Isimti darau tik Rygai kitais metais
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 17:01)
apsilimas BUTINAS!!!
As darau tik pries varzybas su visaten eaancia zmoniu mase. Taip laaabai retai kada. Lygiai taip pat ir po begimo. Jokiu tempimo pratimu
QUOTE(Anike* @ 2016 05 16, 17:15)
As sedziu, bet nuotaika irhi nesiskundziu. Tik labai prie zemes traukia.
QUOTE(Anike* @ 2016 05 16, 17:33)
atrodo, maniskiai dar visai neseniai niamniojo
o dabar vyresnysis suvalgo daugiau nei tetis
darbai padaryti, vakarienes dar nesinori, eisiu i vonia paskaityti, pasigrazinti
darbai padaryti, vakarienes dar nesinori, eisiu i vonia paskaityti, pasigrazinti
QUOTE(Anike* @ 2016 05 16, 16:15)
Gausim man rodos mes uz agitavima cheatint
Nota, begau dvi dienas is eiles, norejau bent taip palaikyt sau artima zmogu, kuris tuo metu bego transvulcania ultramaratona
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 17:56)
Nota, begau dvi dienas is eiles, norejau bent taip palaikyt sau artima zmogu, kuris tuo metu bego transvulcania ultramaratona 
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 16, 15:37)
Nusilaksčiau darbe
pavargau. Galvoju ką čia greit vakarienei sukontruot? 
Pas mane 10 tūkstančių,bet be darbo žingsnių
Vakarienei kepu šašlykus orkaitėj
Kavusės išgėriau,akyse šviesiau,o tai jau snaudžiau autobuse
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 16:19)
O kaip tu darai apsilima? kiek laiko mazdaug? jauciu, kad man del to gali buti...
Mums persekanti vizita irgi lips primaitinima pradet, bet as gal iskentesiu kol liks savaite iki 6 men
na nebent po ciut paragaut duosiu 

Mums persekanti vizita irgi lips primaitinima pradet, bet as gal iskentesiu kol liks savaite iki 6 men
https://www.youtube....h?v=wu_VDtRncvM is cia darau kaikuriuos pratimukus (atsirinkau kurie man smagus ) pries begant, o gryzus irgi prasitampau, nzn ar itakojo bet kelio sanario nebeskauda ir slaunu raumenu begant nebetempia, seniau neapsilinedavau, bet vyras pamate pizdi nurase tai db darau
mums sake nuo 6 men., bet as jauciu kad vaikui jau laikas, o ir valgo taip skaniai ir su kokiu noru dideliu. Db menesi pratinsiu prie kruopu, paskui darzoviu jau bus svieziu ivesiu ir darzoves o gale vaisiai.
QUOTE(Anike* @ 2016 05 16, 16:33)
atrodo, maniskiai dar visai neseniai niamniojo
o dabar vyresnysis suvalgo daugiau nei tetis
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 16:56)
as irgi uz cheating, bet as jei pacheatinu sustot nebegaliu
Nu cheatinimas cheatinimui nelygus
kiek skaiciau ir klausiau protingu zmoniu medziagu apykaita teisingiausia judint sveiku maistu tiesiog padidinant kaloringuma viena diena i savaite
jie tai ikrova vadina ir sita ikrova naudinga kad organizmas neimtu taupyt kiekvienos kcal
o tas nesamoniu valgymas tai tikrai paskui sustot sunku o man dar ir virskinimas sutrinka..nu ir vistiek kartais uzedu
Meniu
2 sumustiniai su rukyta palendrica, agurkas
plovas, pomidorai su grietine
tuno salotos
sportas -pilatesas, gerai mus ten siandien pakankino, grizau linkstanciom kojom, drebanciom rankom
Nuluzo mano zingsniamacio laikiklis, dabar kai velkuosi rubus be kiseniu negaliu skaiciuot
kiek skaiciau ir klausiau protingu zmoniu medziagu apykaita teisingiausia judint sveiku maistu tiesiog padidinant kaloringuma viena diena i savaite
jie tai ikrova vadina ir sita ikrova naudinga kad organizmas neimtu taupyt kiekvienos kcal
o tas nesamoniu valgymas tai tikrai paskui sustot sunku o man dar ir virskinimas sutrinka..nu ir vistiek kartais uzedu
Meniu
2 sumustiniai su rukyta palendrica, agurkas
plovas, pomidorai su grietine
tuno salotos
sportas -pilatesas, gerai mus ten siandien pakankino, grizau linkstanciom kojom, drebanciom rankom
Nuluzo mano zingsniamacio laikiklis, dabar kai velkuosi rubus be kiseniu negaliu skaiciuot
Dariau chirvinius blynus su grudeta varske, tai tokie sotus isejo. Antra blyna vos suvalgiau. Desertui- morka
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 17:49)
https://www.youtube....h?v=wu_VDtRncvM is cia darau kaikuriuos pratimukus (atsirinkau kurie man smagus ) pries begant, o gryzus irgi prasitampau, nzn ar itakojo bet kelio sanario nebeskauda ir slaunu raumenu begant nebetempia, seniau neapsilinedavau, bet vyras pamate pizdi nurase tai db darau 
mums sake nuo 6 men., bet as jauciu kad vaikui jau laikas, o ir valgo taip skaniai ir su kokiu noru dideliu. Db menesi pratinsiu prie kruopu, paskui darzoviu jau bus svieziu ivesiu ir darzoves o gale vaisiai.
greit bega laikas
Aciu uz nuoroda, paziurejau, reiks ir man butinai apsilima pradet daryt
Tai zinma, kad mama geriausiai jaucia, ko reikia jos maziukui
As vaisius naturaliai ivedinesiu, kai jie atsiras- ir obuolio paskaptuosiu, ir uogyciu kokiu. Tik va zemuogiu ir braskiu dar neduosiu, nes bijau, kad gali alergizuot../
QUOTE(qqte @ 2016 05 16, 18:06)
Nu cheatinimas cheatinimui nelygus
Na as nepuolu nesamoniu valgyt atrodo. Pabandysiu prisimint vakar cheating meniu:
2 nedideliai sumustiniai (juoda duona, sviestas, fermentinis suris)
naturalaus jogurto su chia apie 180 g
dar 2 sumustiniai tokie pat
glaistytas surelis, ledu du saukstai, 5 guminukai su anyzium (juos nurasau pms'ui)
2 kalakutienos kotletai su svieziu svogunu laisku, ridikeliu ir salotu lapu salotomis su grietine
nemaza sauja riesutu razinu misinio
per visa diena buvo apie 2,5-3 kg obuoliu
Siandien:
jogurto apie 120 g su chia
varskes apie 150 g su nepilnu saukstu grietines ir saukstu nemazu kriausiu-brukniu uogienes
kelios riekes obuoliu surio naminio, 4 juosteles is rimi tokios pintos duoneles su grudais (buvo dar siltos, tai labai skaniai suvalgiau)
glaistytas surelis su kava
kalakutienos kotletas su svogunu laisku, ridikeliu ir salotu salotomis su grietine
lekste virtu varsketuku su grietine
kelios razinos is razinu riesutu misinio
tarpuose buvo apie 1,5 kg obuoliu
QUOTE(Anike* @ 2016 05 16, 18:20)
Dariau chirvinius blynus su grudeta varske, tai tokie sotus isejo. Antra blyna vos suvalgiau. Desertui- morka 
as tai paprastai kepu blynus, pridedu grudetos varskes, paprastos varskes ir vadinu juos varskiniais blynais, sotus, tad ir maziau susivalgo
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 21:33)
Na as nepuolu nesamoniu valgyt atrodo. Pabandysiu prisimint vakar cheating meniu:
glaistytas surelis, ledu du saukstai, 5 guminukai su anyzium (juos nurasau pms'ui)
2 kalakutienos kotletai su svieziu svogunu laisku, ridikeliu ir salotu lapu salotomis su grietine
Siandien:
varskes apie 150 g su nepilnu saukstu grietines ir saukstu nemazu kriausiu-brukniu uogienes
kelios riekes obuoliu surio naminio, 4 juosteles is rimi tokios pintos duoneles su grudais (buvo dar siltos, tai labai skaniai suvalgiau)
kalakutienos kotletas su svogunu laisku, ridikeliu ir salotu salotomis su grietine
as tai paprastai kepu blynus, pridedu grudetos varskes, paprastos varskes ir vadinu juos varskiniais blynais, sotus, tad ir maziau susivalgo
Siandien:
Man vakarykste diena daug grazesne nei si.
Grietine
Ir ispudingas kiekis obuoliu
QUOTE(smile_at @ 2016 05 16, 20:33)
Tai zinma, kad mama geriausiai jaucia, ko reikia jos maziukui
As vaisius naturaliai ivedinesiu, kai jie atsiras- ir obuolio paskaptuosiu, ir uogyciu kokiu. Tik va zemuogiu ir braskiu dar neduosiu, nes bijau, kad gali alergizuot../
musiskis irgi nekudulis, bet as nenoriu senu darzoviu duot, tai nuo kosiu pradejau, o po menesio mociute jau bus svieziu darzoviu priauginus
buvau begiot, tuoj grysiu i pradini savo nubegamu atstumu taska
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 16, 22:02)
buvau begiot, tuoj grysiu i pradini savo nubegamu atstumu taska
nesuprantu kas darosi sona skauda, galva svaigsta .... ziauriai savim nusivyliau
Juk kuri laika nebegai. Sonas kaudejo, gal per greitai begai.
Sunku turetu buti, jdi kiekviena karta suklupus savim nusivili... Stok ir pirmyn!