Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 17, 20:06)
nu gal nera tas tyrimas toks slykstus kaip nupasakoja. Pamenu kai krauja pridavinejau, nescia daresi, isgere ta gliukoze sako nu nieko cia tokio baisaus nera smile.gif

Šiandien kaip tik dariausi, tikrai ne baubas

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 17, 19:34)
smile, bet tai kaip idomiai, as paskutinius menesius po 4kg visad priaugdavau ir nieko, jokiu gliukoziu neliepe gert, tik liepe bandeliu maziau valgyt lotuliukas.gif  sakau nevalgau as tu bandeliu, yra skanesnio maisto uz bandeles lotuliukas.gif
nu bet aisku as ir gimdziau pries 6 metus biggrin.gif

kai mano dabar amzius toks, kad rizika padidinta skaitosi, tai matyt visko daugiau liepe biggrin.gif as juk ir pas gine antro lygio lankiausi visa nestuma blush2.gif valgymus ir mano kontroliavo doh.gif
gliukoze tai tikrai ne desertas net saldumynu megejams lotuliukas.gif ner skanu, bet nera jau ir taio baisu kaip kas nors pripasakoja schmoll.gif sunkiau po to issedet nejudant berods dvi val, bet as tam 3 zurnalus nesiausi rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 17, 20:52)
kai mano dabar amzius toks, kad rizika padidinta skaitosi, tai matyt visko daugiau liepe biggrin.gif as juk ir pas gine antro lygio lankiausi visa nestuma  blush2.gif valgymus ir mano kontroliavo  doh.gif
gliukoze tai tikrai ne desertas net saldumynu megejams  lotuliukas.gif  ner skanu, bet nera jau ir taio baisu kaip kas nors pripasakoja  schmoll.gif  sunkiau po to issedet nejudant berods dvi val, bet as tam 3 zurnalus nesiausi  rolleyes.gif

Turėjau 3 ir aš biggrin.gif tai dar kitas nėštukes apdalinau biggrin.gif
Šiaip daug kas keičiasi. Toksoplazmoze pvz-nebeprivaloma..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 17, 20:06)
Turėjau 3 ir aš  biggrin.gif tai dar kitas  nėštukes apdalinau  biggrin.gif 
Šiaip daug kas keičiasi. Toksoplazmoze pvz-nebeprivaloma..

nesidariau nei toksoplazmozes biggrin.gif

kaip noriu est
Atsakyti
toksoplazmoze ir man neprivaloma buvo, bet dariausi, nes kate auginu, nors ir visiskai namine ax.gif
Atsakyti
Su toksoplazmoze man pvz is vis nesamones
tas tyrimas mokamas berods kiek pamenu, o as tikrai zinojau kad imuniteta turiu ir man vistiek liepe ji darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 05 17, 21:39)
Su toksoplazmoze man pvz is vis nesamones
tas tyrimas mokamas berods kiek pamenu, o as tikrai zinojau kad imuniteta turiu ir man vistiek liepe ji darytis  doh.gif

aha, mokamas. man tai juokingai skamba- privalomas biggrin.gif lyg gimdyt neleistu, jei nepasidarysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif jie visi yra tiesiog rekomenduojami labiau, ir jau tos, kurios eina visa nestuma, tai tiesiog ir klauso gydytoju, o tie tai jau megejai pasakyt, kad privaloma biggrin.gif
va ir vaikams dabar skiepai, nu vistiek jie nera privalomi biggrin.gif tiesiog jei neskiepys, tai tik darzelio neturesi galimybes gaut, bet jei iki mokyklos turi kur ta vaika det, tai gali ir neskiepyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 17, 20:48)
aha, mokamas. man tai juokingai skamba- privalomas biggrin.gif  lyg gimdyt neleistu, jei nepasidarysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jie visi yra tiesiog rekomenduojami labiau, ir jau tos, kurios eina visa nestuma, tai tiesiog ir klauso gydytoju, o tie tai jau megejai pasakyt, kad privaloma  biggrin.gif
va ir vaikams dabar skiepai, nu vistiek jie nera privalomi biggrin.gif  tiesiog jei neskiepys, tai tik darzelio neturesi galimybes gaut, bet jei iki mokyklos turi kur ta vaika det, tai gali ir neskiepyt smile.gif

man gydytoja nieko neliepe darytis, sakydavo kam tau tie tyrimai, dziaukis nestumu, o ne ligu ieskok biggrin.gif antra kart pas ja irgi lankysiuosi, jei turesiu bapkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 17, 21:58)
man gydytoja nieko neliepe darytis, sakydavo kam tau tie tyrimai, dziaukis nestumu, o ne ligu ieskok biggrin.gif antra kart pas ja irgi lankysiuosi, jei turesiu bapkiu smile.gif

ta prasme nieko? apart kraujo ir slapimo tyrimu nieko nieko nesidarei?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 17, 20:58)

Ir streptokoko tyrimo neliepe?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 17, 20:59)
ta prasme nieko? apart kraujo ir slapimo tyrimu nieko nieko nesidarei?

pas kardiologa buvau ir okulista, viskas smile.gif pas kardiologa nes tetis hipertonikas, okulista nzn kodel biggrin.gif kraujo tyrima tik 1 karta dariausi, slapimo kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 17, 20:46)
Šiandien kaip tik dariausi, tikrai ne baubas

biggrin.gif

Aš tris ar keturis kartus dariaus nėštumo metu doh.gif

Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri šalinot apgamus su lazeriu? Aš ryt skambinsiu registruotis. Pribrendau. Laikas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieeeska: 17 gegužės 2016 - 21:09