Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Mutė @ 2016 05 22, 14:58)
Uzjauciu del katinelio,bet vis dar nepaleidziu vilties ,kad atsiras.O gal kas priglaude ir gyvena sau katukas ramiausiai rolleyes.gif Zinai su tais katinais kaip buna,einu sau vienas kur noriu ir viskas smile.gif Laikykis tos minties drinks_cheers.gif
Tu jo nepalaidojai,jis tik ispedino Tave palikes  mirksiukas.gif
Pailsek,atsigauk,gal kada ir mus aplankyk drinks_cheers.gif As cia uzsibusiu ilgai doh.gif Vakar apsiprekint bandziau doh.gif  blush2.gif STORA BAISIAUSIAI !!!!!!!!jau taip per saviverte smoge doh.gif siandien net anti issikepiau nusiraminimui lotuliukas.gif

Gryzo vakar katinelis! wub.gif
jei Saviverte smoge tai rimtai startuosim. thumbup.gif

Ryt bus startuojanciu? mirksiukas.gif
Labas vakarelis!
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 22, 20:55)
Gryzo vakar katinelis! wub.gif
jei Saviverte smoge tai rimtai startuosim.  thumbup.gif

Ryt bus startuojanciu? mirksiukas.gif
Labas vakarelis!

Tikrai labas vakarelis,kokios geros naujienos bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif
Dakota turbut is tos laimes svencia arba pukuota kaili,,skalbia'' biggrin.gif
Jo ,ryt didysis startas drinks_cheers.gif Startuosiu showoff.gif
Atsakyti
Sveikos

kaip dziugu kad katuka grizo wub.gif wub.gif oi dakota, dabar laikyk nepaleisk savo isdykelio wub.gif biggrin.gif

jo, merginos, vel naujas rimtas startas, po savaitgalio 75,4. jau tiek kelias dienas netvarkingai valgant ir dabar vel sugrizus i dietos remus oi svoriukas turetu krist. Beje ar bandet kas dieta 5:2? man tai sunkiausios yra dietos be meniu, o dar jei kalorijas skaiciuot tai isvis kapec biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! Gero starto startuojancioms! mirksiukas.gif
Startuoju 61.6. Tikslas -5kg. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 23 gegužės 2016 - 08:51
QUOTE(as** @ 2016 05 23, 09:33)
Sveikos

jo, merginos, vel naujas rimtas startas, po savaitgalio 75,4. jau tiek kelias dienas netvarkingai valgant ir dabar vel sugrizus i dietos remus oi svoriukas turetu krist. Beje ar bandet kas dieta 5:2? man tai sunkiausios yra dietos be meniu, o dar jei kalorijas skaiciuot tai isvis kapec biggrin.gif

blush2.gif vel mane aplenkei blush2.gif 76kg Apsirgaudar ,kazkaip persalt sugebejau doh.gif Bet nepasiduosiu,ner laiko sirgt tongue.gif
O tos dietos norom nenorom esu laikiusi,t.y.visa savaite isilaikau,o savaitgali edu-va ir gaunasi5:2 lotuliukas.gif Faktas ,kad ji man netinka schmoll.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 23, 10:48)
Labas rytas! Gero starto startuojancioms!  mirksiukas.gif
Startuoju 61.6. Tikslas -5kg. blush2.gif

kokia Tu vistik lengvute rolleyes.gif Kad man greiciau tokius skaiciukus pamatyt ax.gif
Startuojam labai rimtai nusiteikusios drinks_cheers.gif man reikia i naujaja suknia ilyst ir nesigasdint,nes dabar tai tragedija kazkokia-parodija is saves padariau ja nusipirkus doh.gif
Kavos balintos isgeriau,dabar eisiu kiausiniu virt ,apelsino lupt.
Sekmes mums ir ,kad tirptumem lengvai be jokiu trigdziu drinks_cheers.gif
Papildyta:
as cia dabar sukiausia ir storiausia swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 23, 09:09)

kokia Tu vistik lengvute  rolleyes.gif  Kad man greiciau tokius skaiciukus pamatyt ax.gif
Startuojam  labai rimtai nusiteikusios drinks_cheers.gif man reikia i naujaja suknia ilyst ir nesigasdint,nes dabar tai tragedija kazkokia-parodija is saves padariau ja nusipirkus doh.gif
Kavos balintos isgeriau,dabar eisiu kiausiniu virt ,apelsino lupt.
Sekmes mums ir ,kad tirptumem lengvai be jokiu trigdziu drinks_cheers.gif
Papildyta:
as cia dabar sukiausia ir storiausia    swoon.gif

as ir noreciau tokiu skaiciu aip pas Ziedlapiux wub.gif

kas per sukne? as tai sau grieztai draudziu ka pirkt naujo, o taip noretusi, kokiu graziu vasarisku kelniu ar bliuskuciu, nu bet kur ten tie grazus rubai su mano aplavumais jau nebus tokie grazus, tai gal pakentesiu kol tie 5 kg nuriedes, o poto dar ketinu i masazu kursa nueit, kad dar labiau isminkytu mane ir sujudintu ta svori bigsmile.gif

kaip dovileipp seksa limfodrenaziniai masazai? gaila neuzsuka jau kuris laikas, idomu kokie rezultatai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 23, 13:27)
as ir noreciau tokiu skaiciu aip pas Ziedlapiux  wub.gif

1)kas per sukne? as tai sau grieztai draudziu ka pirkt naujo, o taip noretusi, kokiu graziu vasarisku kelniu ar bliuskuciu, nu bet kur ten tie grazus rubai su mano aplavumais jau nebus tokie grazus, tai gal pakentesiu kol tie 5 kg  nuriedes, o poto dar ketinu i masazu kursa nueit, kad dar labiau isminkytu mane ir sujudintu ta svori  bigsmile.gif

2)
kaip dovileipp    seksa    limfodrenaziniai masazai? gaila neuzsuka jau kuris laikas, idomu kokie rezultatai  ax.gif

1)Ieskojau vasarines tamsios sukneles,tokia nebloga pagal modeli ir sudeti...ta juoda spalva kabinoje geriau suslepe mano netobulumus,bet namie dienos sviesoje pamaciusi vaizdeli susinervinau kaip as ja nusipirkau...matyt pavargus be sveikatos buvau...zodziu dabar sulankstyta laukia kada as busiu tapsiu tinkama ja vilketi cool.gif
2)jei limfodrenaziniai masazai siuo budu daromi tai tikrai geri thumbup.gif lotuliukas.gif Oi nuotaika pakelei biggrin.gif
Atsakyti
Kaip dienele praejo?
As pietums emiau 2,5 apelsino,vakarienei turejau anties likuti,teko pribaigt blush2.gif vos ne griekas rolleyes.gif Idomu paciai kaip cia rytoj svarstykles pasielgs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 23, 18:15)
Kaip dienele praejo?
As pietums emiau 2,5 apelsino,vakarienei turejau anties likuti,teko pribaigt blush2.gif vos ne griekas  rolleyes.gif Idomu paciai kaip cia rytoj svarstykles pasielgs tongue.gif

neblogai sakyciau, pusryciais kaip priklauso, pietums nektarinai, pavakariems kava su 2sausainiais, vakarienej slaunele kepta suvalgiau be skuros, bet dar mastau ar antra griebt biggrin.gif vandens negeriau, bet spraito ikalliau blush2.gif leksiu dirbt i ledaine, o ten pagundu daaaaaauggggg! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 23, 20:21)
neblogai sakyciau, pusryciais kaip priklauso, pietums nektarinai, pavakariems kava su 2sausainiais, vakarienej slaunele kepta suvalgiau be skuros, bet dar mastau ar antra griebt  biggrin.gif  vandens negeriau, bet spraito ikalliau  blush2.gif  leksiu dirbt i ledaine, o ten pagundu daaaaaauggggg! doh.gif

Griebk ir antra ir trecia,kad ledai nesugundytu mirksiukas.gif Oi vieteleje dirbi,tikras kantrybes isbandymas man butu blink.gif Ledai ir bulkutes ,jei ju nebutu buciau liekna liekna rolleyes.gif
Dar pastebejau sausainius ir spraito-as tada nenusidejau su antiena biggrin.gif o jau tokia kalta jauciausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 23 gegužės 2016 - 18:40
QUOTE(Mutė @ 2016 05 23, 18:39)
Griebk ir antra ir trecia,kad ledai nesugundytu mirksiukas.gif Oi vieteleje dirbi,tikras kantrybes isbandymas man butu blink.gif Ledai ir bulkutes  ,jei ju nebutu buciau liekna liekna rolleyes.gif
Dar pastebejau sausainius ir spraito-as tada nenusidejau su antiena biggrin.gif o jau tokia kalta jauciausi lotuliukas.gif

Atlaikysiu nepirmas kartas biggrin.gif tongue.gif
Nusipirkau pirmakart No pyrago nacionalinio,akcija buvo, tai neatsilaikiau neparagavus. blush2.gif

Ar skani antis buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 23, 22:56)
Atlaikysiu nepirmas kartas  biggrin.gif  tongue.gif
Nusipirkau pirmakart No pyrago nacionalinio,akcija buvo, tai neatsilaikiau neparagavus. blush2.gif

Ar skani antis buvo? mirksiukas.gif

Riebi ta antis buvo... ax.gif ryt pamatysim kieno griekas didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 23 gegužės 2016 - 21:06