Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

74,00kg,-800g smile.gif Ir vakar sprandines dyyyydelis kepsnys keptas taukuose tongue.gif Nebebijau as jau riebalu,jie netukina manes kaip bulkutes ir saldumynai ax.gif
Dovilepp smagu,kad atsiradai 4u.gif
as**,as Tave aplenkiau thumbup.gif pakolkas tongue.gif
Ziedlapiux,mano griekas mazesnis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 25, 11:04)
isivaizduoju koks smagus jausmas  wub.gif as svajoju priekyje 6 pamatyt

kai is sita grupe pries pora metu atejau, sveriau 73kg turbut. bet po bisky buvau nukracius iki 53kg.apsileidau ir vel gryzau nes vasara ant nosies laukiaa kelione biggrin.gif

QUOTE(Mutė @ 2016 05 25, 11:51)
74,00kg,-800g smile.gif Ir vakar sprandines dyyyydelis kepsnys keptas taukuose tongue.gif Nebebijau as jau riebalu,jie netukina manes kaip bulkutes ir saldumynai ax.gif
Dovilepp smagu,kad atsiradai 4u.gif
as**,as Tave aplenkiau thumbup.gif pakolkas tongue.gif
Ziedlapiux,mano griekas mazesnis buvo mirksiukas.gif

nu ***** mano 2 sausainiiu ziedai tik desertui vakar buvo doh.gif tongue.gif

kapoju dabar bulka su suriu itariu per riebiu doh.gif deserto jau nenoresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 25, 07:24)
dovile, sveika pargrizus  4u.gif o kiek kartu per sav eini i ta masaza? niu tikrai idomu kokie bus rezulatai

Einu po 3k i savaite

QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 25, 07:33)
labas rytas  4u.gif

Dovilepp 4u.gif  4u.gif jei atjungtu neta namie, tai tureciau telefone  biggrin.gif o jei savaite ir ten ir ten tai neisivaizduoju ka daryciau  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Is principo nesijungiau telefone. Pirmas 2d keista buvo. O paskui be problemu 😀
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 25, 15:29)

kapoju dabar bulka su suriu  itariu per riebiu  doh.gif deserto jau nenoresiu  biggrin.gif

nebijok riebalu,matai kaip gerai jie tirpsta kai papildomu uzvalgai biggrin.gif As taip pat surio varskes su kmynais ir skrudinto batono 1 rieke(budavo pora issirasydavau)suvalgiau ,kava balinta uzgeriau,o tada pomidoru pasidesertinau tongue.gif gaila ,kad tik vienas belikes buvo,reikia apsirupinti jais,dabar cia mano issigelbejimas nuo griekeliu.

Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 05 25, 15:38)
Is principo nesijungiau telefone. Pirmas 2d keista buvo. O paskui be problemu 😀

Jauciu kiek laisvo laiko atsirade buvo biggrin.gif
Atsakyti
ka merginos vakarieniausit? ax.gif

as orkaitej folijoj kepu krutinele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 25, 19:25)
ka merginos vakarieniausit? ax.gif

as orkaitej folijoj kepu krutinele  ax.gif

Pas mane vakarykscio kepsnio likutis+kalakuto slaunies gabaliokas kepimo maiselyje keptas. essen.gif
Pas Tave siandien visiskai negriesna dienele gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 25, 17:37)
Pas mane vakarykscio kepsnio likutis+kalakuto slaunies gabaliokas kepimo maiselyje keptas. essen.gif
Pas Tave siandien visiskai negriesna dienele gaunasi g.gif

o neuzteks kalakuto dar reik ir kepsnio? biggrin.gif

suvartojau krutinele su zirniukais. bisky gal mazoka bet pietus buvo paturbinti biggrin.gif vyras po darbo alkanas gryzta reik ir jam palikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 25 gegužės 2016 - 18:06
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 25, 20:03)
o neuzteks kalakuto dar reik ir kepsnio?  biggrin.gif

suvartojau krutinele su zirniukais. bisky gal mazoka bet pietus buvo paturbinti  biggrin.gif vyras po darbo alkanas gryzta reik ir jam palikt  biggrin.gif

Kepsnio likutis nuo vyro buvo likes,negi geras daiktas gules biggrin.gif O dabar kalakuto kartu su vyru pakramtysiu tongue.gif ,as juk be salotu,vien mesyte valgau....pomidoru neber,tarpuose ju uzkrimsdavau.
Abzora as ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. -600g
verda kiausinukas. Laukia arbata ☺

Ryt nuodemingas vakaras bus. Isleistuves dukros is darzelio. Bus mini pasisedejimas su uzkandziais ir tortu 😀 reiks stengtis per daug neprisiragaut ☺

QUOTE(Mutė @ 2016 05 25, 15:12)

Jauciu kiek laisvo laiko atsirade buvo biggrin.gif

Bet is tikruju. Laiko daugiau atsirado. Ir produktyviau ji isnaudojau ☺
Atsakyti
labaas rytas 4u.gif kiausai verda, svarstykles nuly rodo verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif -200g.vel sugrizau prie 73,8,dabar reikia nesusidirbti it perzengti si uzburta skaiciu biggrin.gif Siandien vaisiai,o po ju buna grazus minusiukas...

Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 05 26, 09:26)
Labas rytas. -600g
verda kiausinukas. Laukia arbata ☺

Ryt nuodemingas vakaras bus. Isleistuves dukros is darzelio. Bus mini pasisedejimas su uzkandziais ir tortu 😀 reiks stengtis per daug neprisiragaut ☺

Tai tik vienas kiausinukas pusryciams?
Sekmes rytoj atsilaikant,gal rasi surio torta biggrin.gifo dar geriau mesytes tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 26, 09:34)
labaas rytas  4u.gif kiausai verda, svarstykles nuly rodo  verysad.gif  biggrin.gif

Ir kuom nusipelnei nulio,greitai prisipazink ka draugziamo uz zando usikisai biggrin.gif

------
Pietums pusantro apelsino(dideli labai),dabar kava balinta.
Vakarienei sprandines dyyydelis kepsnys su pomidorais.
Atsakyti