Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Oneiga @ 2016 06 15, 22:08)
Pas mane šiandien -700g,bet neištvėriau ir prarijau duonos sučesnaku riekę.Ryt išvažiuoju ir parsivešiu nemenką pliusą pirmadienį,jaučia širdis lotuliukas.gif Iki pirmadienio visoms ir gerų minusiukų.Nors galėtumėt labai toli nepalikt manęs biggrin.gif

Toks pavydetinas minusas ir taip mastai apie riebu pliusa nono.gif Bandyk gint tokias mintis kuo toliau mirksiukas.gif Tikiu,kad rasi gardesiu is negriesno saraso.

O as po greipfruto veju mintis vyliokles lauk,taip man ir snibzda ,kad gal sudytos lasisos uzkask...jau pradejau mastyt,kad gal pora kiausiniu dar issikept g.gif O gal vistik geriu arbatos ir i lova begu pasislept nuo visokiu pagundu biggrin.gif
Taip noriu greiciau perlipti per 70 rolleyes.gif Mano naujasis tikslas atsirades thumbup.gif
Atsakyti
ai,as tai va katik dar pupeliu skardine suvartojau...nu negaliu kaip paskutiniu metu man jos patinka blush2.gif taigi,papildomos 350 kaloriju 9 vakaro...nieko gero,tikiuosi neprisidirbau,ryt pamatysiu.nu bet kirminas nuramintas,geriau pupeles nei ledai biggrin.gif
Atsakyti
o manes netraukkia ant grieku , ipratau tusciu skrandziu eit miegot. suvartojau vakariene,greifrukta su kiausais ir ramu. nu ka ryt geru minusu biggrin.gif
Papildyta:
Mute, matei rytojaus meniu ? doh.gif doh.gif doh.gif ka pietums galvoji gamintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 15, 23:32)
o manes netraukkia ant grieku , ipratau tusciu skrandziu eit miegot. suvartojau vakariene,greifrukta su kiausais ir ramu. nu ka ryt geru minusu  biggrin.gif
Papildyta:
Mute, matei rytojaus meniu ? doh.gif  doh.gif  doh.gif  ka pietums galvoji gamintis? g.gif
Ketvirtadienis

Pietūs: 2 virti kiaušiniai, bet koks baltas sūris, virtos daržovės.
Vakarienė: 2 virti kiaušiniai.

Issiverdu kiausinius kaip iprastai,apverdu pomidorus ir suraitau su mocarela-misraine susimakaluosiu,o jei dar noresis issivirsiu kalafioro.
Kitas variantas saltibarsciai-riebus kefyras vietoj surio,nors as ir sio neatsisakyciau biggrin.gif Va tik be bulvyciu liudniau,bet variantas thumbup.gif
Vakarienei arba omletas ,arba virti kiausiniai XL dydzio,t.y.4vnt lotuliukas.gif
O gal stebuklas ivyks ir nesinores XL,tada tenkinsiuos esamais M tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 15, 23:12)
ai,as tai va katik dar pupeliu skardine suvartojau...nu negaliu kaip paskutiniu metu man jos patinka blush2.gif  taigi,papildomos 350 kaloriju 9 vakaro...nieko gero,tikiuosi neprisidirbau,ryt pamatysiu.nu bet kirminas nuramintas,geriau pupeles nei ledai biggrin.gif

O as ;ploksciasis persikelis,toks nedidelis ir pora braskiu,ai dar pomidoras.

Pupytes traukia,pupyte pavirsi biggrin.gif
As trecioje savaiteje svesiu-bus ir pupytes ir persikai su abrikosais,braskes,visokios darzoves thumbup.gif oi kaip laukiu tu pirmuju 3 dienu wub.gif
Atsakyti
Ziedlapiux,va del ko tave beria,kiausai,per daug baltymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 15, 20:36)
geros keliones 4u.gif

Ačiū smile.gif
Papildyta:
[quote=Mutė,2016 06 15, 20:47]
Toks pavydetinas minusas ir taip mastai apie riebu pliusa nono.gif Bandyk gint tokias mintis kuo toliau mirksiukas.gif Tikiu,kad rasi gardesiu is negriesno saraso.

Aš nenoriu taip mąstyt,bet tas vidinis balsas vis išlenda ir sako,kad vėl apsirysiu biggrin.gif Kol jūs per visas savaites pereisit,aš vis pirmoj būsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Oneiga,2016 06 16, 00:32]
Ačiū smile.gif
Papildyta:
[quote=Mutė,2016 06 15, 20:47]

Aš nenoriu taip mąstyt,bet tas vidinis balsas vis išlenda ir sako,kad vėl apsirysiu biggrin.gif Kol jūs per visas savaites pereisit,aš vis pirmoj būsiu lotuliukas.gif
[/quote]
Neuzsiprogramuok,pabos tiek ilgai ta pirma savaite.Negi nevylioja trecioje savaiteje pertrauka nuo kiausiniu,valgymas be jokiu normavimu vaisiu,darzoviu,juk dabar sezonas,kasdien vis ivairesnis pasirinkimas mirksiukas.gif
Na tiek jau to,dar viena karta pakartosi ir pakaks lotuliukas.gif Pasismagink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 15, 22:19)
Ziedlapiux,va del ko tave beria,kiausai,per daug baltymu rolleyes.gif

Kazin.ketvirta savate ant kiausu. o tik neseniai isbere veida. doh.gif

Mute sakai ryt saltibarsciai? g.gif bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:

Pagalvojau kad per savo dietos istorija kazin ar buvau pasiekus 3 savaite bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 15 birželio 2016 - 23:10
labas rytas, -200

vakar nuodeme padariau, gimtadienio torto neatsisakiau, nes ziauuuuriai skanus ir sviezias buvo wub.gif

QUOTE(Mutė @ 2016 06 15, 22:12)

Issiverdu kiausinius kaip iprastai,apverdu pomidorus ir suraitau su mocarela-misraine susimakaluosiu,o jei dar noresis issivirsiu kalafioro.

mmmm kaip skaniai nuskambejo, reiks mocarelos varyt pirkt wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif -500g 71,4kg smile.gif
Dar 4 dienos ir gallll iki 70 daeisiu g.gif

QUOTE(as** @ 2016 06 16, 08:44)
labas rytas, -200

vakar nuodeme padariau, gimtadienio torto neatsisakiau, nes ziauuuuriai skanus ir sviezias buvo  wub.gif
mmmm kaip skaniai nuskambejo, reiks mocarelos varyt pirkt wub.gif

Tai gal tortukas koks surio ?Pasiseke ir torto buvo ir uz tai nieko nebuvo biggrin.gif

O tai taip pat 2 savaite?
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 16, 01:09)
Kazin.ketvirta savate ant kiausu. o tik neseniai isbere veida. doh.gif 

Mute sakai ryt saltibarsciai? g.gif  bigsmile.gif  ax.gif
Papildyta:

Pagalvojau kad per savo dietos istorija kazin ar buvau pasiekus 3 savaite bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Pabert gali nuo daugelio priezasciu.Mane kaip tik nuo kiausiniu nebeberia,bet va jei kokie

ledai,sokoladiniai saldainiai kur chemijos pilna tai jau lauks siurprizu ant veido...o dar nuo stresavoimo mane paberia.

Ne,misraine makalosiu,o saltibarsciai kaip variantas ka dar galima tokio ivairesnio pasigamint. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 birželio 2016 - 07:18
Rytas 4u.gif pupeles nieko gero vakare,+300 gr... blush2.gif
Atsakyti
labas, nulis doh.gif
Atsakyti