Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Tybuka @ 2016 08 08, 11:16)
Priimsim, jei nepabegsi smile30x30.png

smile30x30.png))
Atsakyti
Kokios įdomios šypsenos lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 08 16, 12:26)
Kokios įdomios šypsenos  lotuliukas30x30.png

Man tai baisokos
Atsakyti
Na ka, dar visos vasarojat? As jau dirbu smile30x30.png Menuo JAV praejo kaip savaite, laaabai patiko. Yosemite parke net du kartus matem meska, karta zygyje is toli, tai visas dainas garsiai isdainavom, kad meska zinotu, jog ir mes jos teritorijoje esam smile30x30.png. O dar karta nakti kempinge pro palapine praselino (miegojom tik su tinkleliu nuo uodu, tai net kvepuoti buvau nustojusi happy.png ) Ispudis nerealus! Dar Yosemite sutikom lusi, Big Sur stebejome juru dramblius, delfinus, banginius... Dramblai kaitinosi sauleje, o delfinai ir banginiai atplaukia visai netoli kranto... Didysis Kanjonas - kazkas zodziais nenupasakojama, nuo liepos iki rugsejo ten daznai stipriai zaibuoja ir mes tuos zaibus mateme. Nerealu! Supranti koks mazas zmogeliukas sioje zemeje tu esi... Nuvaziavom viso 8500km, nuo Kanados iki Meksikos sienu, bet nei pavargom, nei kelione prailgo. Ispudinga, ivairiaspalve salis, amerikieciai be galo mandagus, kulturingi, paslaugus (visi mano girdeti neigiami stereotipai apie amerikiecius suzlugo smile30x30.png ). Palapine mums labai pasiteisino, miegi po atviru dangum, o kempingu kainos juokingos. Ai, dar Santa Barbaroje bio parduotuveje sutikome George Clooney. Kaip Fata Morgana smile30x30.png Visiskai atsipalaidaves, jei ne mano diedas, tai net nebuciau atkreipusi demesi, nors net kelis kartus pro mus praejo.
Tikriausiai dar ilgai svaigsiu. Tikuosi, kad gyvenime dar karteli pavyks ten nuvykti.

O SM sypsenos tai tikrai siaubingos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 19 rugpjūčio 2016 - 13:11
Pippa, na ir saunios atostogos!
Atsakyti
Pippa,ne karta pagalvojau kaip tavo atostogos praejo.Ispudinga 4u.png

Pas mus kaip tik MB draugas su zmona is Meksikos sveciuose.2 metus nematem.Jis jau pusantru metu Karibuose dirba ir kviecia i svecius,kol dar puse metu ten bus.

Va mamuka islydejom namucio.Vasara praejo nerealiai greitai.Buvom Liuksemburge paskutine isvyka ir vel prasides rimtas gyvenimas,kam 1 klase,kam 13-ta.

Atsakyti
Pippa, o kiek mazdaug jums apsiejo ta kelione?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 08 23, 07:33)
Pippa, o kiek mazdaug jums apsiejo ta kelione?

Jolitka, mazdaug 7000euru su viskuom visiems, iskaiciuojant ir vaiku 'atostoginius'. Is ju 2500euru oro uostu mokesciai (mes skridome uz mylias verslo klase, o verslo klases mokesciai tokie 'pagerinti'. Beja, didelio ispudzio ta verslo klase man nepadare, aisku, smagu, daug vietos, stiuardeses aplink tave sokineja (ko as baisiai nemegstu smile30x30.png ) , bet man asmeniskai jau geriau 2 kartus ekonomine, nei karta verslo smile30x30.png )+ 900euru masinos nuoma +1000euru motelis/butas San Franciske ir LA (abiejuose po 3 nakvynes, brangus miestai, bet SF nakvojome centre, o LA - Venice Beach), tad visa kita tikrai nedaug kainavo ir tikrai labai neskaiciavome. Kempingai kainuoja mazdaug 20-25dolerius/nakciai, pakeles moteliai - vidutiniskai 70-90doleriu nakciai (rezervavau tik su gerais atsiliepimais). Nacionaliniu parku pasas 'America the Beautiful' - 80doleriu/visiems ir gali vaziuoti i kokius tik nori ir kiek nori, galioja visus metus. Pvz i Joshua Tree parka neplanavom, bet kadangi turejom ta pasa ir pro sali vaziavom, tai ir uzsukom kelioms valandoms, patiko! Nuvaziavom per menesi viso apie 8500km, nuo Sietlo iki San Diego, aplankem viso 7 valstijas, bet man Kalifornija pati paciausia.... Labiausiai nusivyliau Las Vegu, karta pamaciau, bet daugiau nevaziuociau.

Addicted, tai vaziuok kol kviecia. As rimtai. Jei tik pinigu nereiktu skaiciuoti, as vel skrisciau i JAV. Labiausiai pasiilgau Yosemite ir Big Sur.... Ir to zmoniu mandagumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 23 rugpjūčio 2016 - 16:35
sveikos! 100 metu be siu metu biggrin30x30.png
Pippa va cia tai atostogos wub30x30.png
as tai pabuvau 3sav Lietuvoj, vyra buvau palikus dirbt. tiesa pries kelione i LT turejau mama su sunenu sveciuose. tai truputi paatostogavom Vokietijos pietuose. prie alpiu. buvo nerealiai faina, grazu. mama tai alpo nuo vaizdu. padariau LT 160 nuotrauku. tai sake kas diena permeta, pasiziuri, kad prisiminimus atgaivint smile30x30.png o siaip kaip ir jokiu daugiau atostogu. kur cia atostogausi, kai tiek pirkiniu nusimato, o ir mokesciai aisku nelaukia. atakuoja. kuo daugiau dirbi tuo daugiau atiduodi. kur teisybe??? biggrin30x30.png

Addicted, pilvinukas gyvena gerai. muistosi, soka. visi aplink sako, kad pilvas labai mazas. na dar turiu 13sav laiko. sakau uzaugs. bet siaip juokiasi visi, sake ten kaciukas viduj, o ne leliukas.
pradedu dairytis i vezimus ir suprantu, kad kaip tyngiu ji rinktis... kosmaras kazkoks. viska zinau ko reik, kaip pastatysiu, nu bet su vezimu katastrofa.
siandien bent kuprine vaikui pagaliau isrinkau. buvom pardej, issimatavom. jokio as ten per daug skirtumo nepastebejau, bet mes ne visu firmu ir formu ir matavomes. kelias uzdejau. vaikas pasake, kuri jam patogiausia, graziausia. as paziurejau, kas man buvo aktualu ir... namie per online radau ja 70e pigiau blink30x30.png nuo 200e pardeje, iki 130e online... buciau pardej paemus, tai namie nagus nusigrauzciau. dar aisku nepabaiga. reikia priemones visas supirkt.

dar facebooke tai gyriausi savo darzo gerybemis. pasistaciau 10 stiklainiu agurku (buciau zymiai daugiau, jei nebuciau sezono metu i LT isskridus). aisku pomidorus valgem, morkas, salotas, ridikelius. o dabar kaifuoju visokiom zolelem uzsiimdama. dziovinu, saldau ir t.t. zodziu ukininkai bigsmile.png
Atsakyti
Mes planuojam su drauge i Amsterdamą, bet dar tiek ilgai laukti iki to rolleyes.png
Atsakyti
Laba vakara smile30x30.png
gal priimsit dar viena Vokietijos mamulka i kompanija? smile30x30.png

Atsakyti
Pippa, kokie jus saunuoliai! Na, tiesiog baltas pavydas smile30x30.png Viliuosi, kad ir mes kada isvyksim i panasia kelione echhhh....
Pas mus siemet labai itempta vasara, tai ka planavom kazin ar jau ivykdysim. Apskritai labai daug visokiu klaustuku atsirado. Vienu metu kazkokia net depresija buvo apemusi, bet dabar bandau kiek ramiau i viska reaguot, nes sveikatos tai nenusipirksi. O be to, juk reik megautis gyvenimu, kad ir kaip jis bepasisuktu.

Ar yra cia sodininkiu, gal patartumet ka daryt. Rozese isiveise voratinkline erkute, kokias priemones naudoti? Paskaiciau internete, tai rekomenduoja akaricidais purksti, bet kazin kokios cia vokiskos priemones tiktu?

Orkinta, pilnai suprantu tave del vezimuko. Man irgi buvo sudetinga issirinkti, o juk as pries tai tuo klausimu absoliuciai zalia buvau. Dabar galvoju, kad jau taip nesiparinciau, bet kas gali zinot kaip cia butu smile30x30.png

Bertolli priimam visas, tik ne visos pasilieka. Trumpai prisistatyk is kur ir ka veiki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 24 rugpjūčio 2016 - 21:33