Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(RasaZFR @ 2016 07 25, 21:18)
Atostogos Bavarijoje tik po savaites prasideda, o man dar dvi reikia atidirbti, o tada jau "paatostogausiu"  smile.gif

Oho kaip velai, draugo duktereciai is Bremeno rugpjucio 3d. jau nauji mokslo metai prasideda.
Atsakyti
Bavarai ir Baden Württenberg visada paskutiniai atostogauja. Buvo 2 savaites atostogu per Sekmines, o dabar 6 iki rugsejo vidurio. Gales visi bulves ramiai nusikasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 07 28, 11:45)
Gales visi bulves ramiai nusikasti smile.gif

Tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Jolitkai, 4u.gif uz bandyma tema atgaivinti.
Isseko vokietaiciu snekos.
mano mamukas atvyksta uz poros dienu i svecius,pasiims dukra ir i Anglija keliaus,jau ir mane vyras isleido kartu,kaip tycia pries pora dienu anyta susirgo,pagulde i ligonine,gules virs savaites,Is nevilties norisi nagus nusigriauzti.
Dukra beje teises issilaike,kai mes Hagoje poilsiavome.Nesake specialiai kada.Tai dabar ieskom masinos jai.Linkstam prie mini cooper.
Rasa,papasakok kaip kambarius pagrazinsit.kokios sienos spalvos,kokios grindys...

Orkinta,kaip tau sekasi su pilvinuku?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 31 liepos 2016 - 12:49
QUOTE(addicted @ 2016 07 31, 12:44)
Tai dabar ieskom masinos jai.Linkstam prie mini cooper.

Neblogai tokia masina tik issilaikius teises ax.gif

Sestadieni buvo maniskio brolio mergaites krikstynos, tai oj kaip sveikatos nebuvo sekmadieni, visa diena pragulinejau... ax.gif

Siandien sunku dirbti kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 07 31, 13:44)
mano mamukas atvyksta uz poros dienu i svecius,pasiims dukra ir i Anglija keliaus,jau ir mane vyras isleido kartu,kaip tycia pries pora dienu  anyta susirgo,pagulde i ligonine,gules virs savaites,Is nevilties norisi nagus nusigriauzti.
Dukra beje teises issilaike,kai mes Hagoje poilsiavome.Nesake specialiai kada.Tai dabar ieskom masinos jai.Linkstam prie mini cooper.

Addicted 4u.gif
Saunuole tavo panele, nori jau savarankiskai tvarkytis savo reikalus! Imsit naudota automobili ar nauja? Pas mus aplink Berlyna nusipirkt naudota geros bukles autombili tai kazkoks kosmaras doh.gif nors gal minetas modelis nera prie tu itin graibstomu, gal nebus taip sunku, bet pasirinkimas greiciausiai ju irgi ne toks didelis.

Praejusia savaite ir pas mane buvo sveciu is Lietuvos, dar vieni draugai buvo uzsuke. Dabar megaujuosi ju atveztu sakociu rolleyes.gif
Atsakyti
Zinoma naudota mini.Siandien vakare su tevo masina vazinejo,neramu buvo,kad laimingai griztu namo.

As rytoj skanausiu sakociu.
Atsakyti
Zinokit Deichmann parduotuvese gera akcija. Perkant nukainuotus barus, antrai nukainuotu batu porai taikoma dar 50 proc. Mazajai gan palankiai nupirkau vienus Elefanten batukus rudeniui, bet kitus issirinko ne is nukainuotu, tad mums akcija nepavyko, o daugiau ziuret nebuvo noro smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaites!!!
Uzsukau susipazinti:))) Vokietijoj gyvenu jau metus, taip kad skaitosi dar zalia:))) Mokausi kalbos, baigiau sprachkursus, islaikiau ekzaminus B1 ir dabar jau menesiukas kaip dirbu...kirpeja grozio salone
Pries atvaziavus cia pragivenau su vaikuciais trys metus Anglijoi. Turiu trys vaikus, du sunus (20m ir 16m) ir dukryte (5m) Vyresnysis jau savarankiskai gyvena, dirba Hamburge, o as su mazesniais gyvenam Baden Wuttenburg zemeje prie pat Prancuzijos...
Butu malonu jai priimtumet i savo draugiska kompanija:)))
Atsakyti
Priimsim, jei nepabegsi smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 08 rugpjūčio 2016 - 11:17
Sveikos,

Mes grizom is atostogu, buvom visos merginos LT, tetis pasiliko dirbt smile30x30.png Orai labai geri pasitaike, laikas labai greit praleke smile30x30.png
Seniai cia berasiau, ziuriu ir temele atsigavo siek tiek smile30x30.png
Atsakyti
As dar Lt,grozio procedurom lepinuos biggrin30x30.png sestadieni skrendu atgal,pirmadieni i darba smile30x30.png oras tai nelepina..
Minio ar vabalo ir as noriu,bet nieks nenuperka. Nupirko bmw,sako vazinesi,man tai ji karve,pedala paspaudi ir skrieja..ninini..noriu mazos,fainos biggrin30x30.png
Atsakyti