Sagyt, mažiukai buvo ne šnypštukai, bet tokie privengiantys ir pasibaidantys. Dabar jau pasitinka iškeltom uodegikėm ir ropščiasi ant kelių

Labas rytas!
Erendiros lovos priklausiniai
Giliukas romantiško žvilgsnio
Vingio parko neparadinė kita- Žvėryninė upės pusė, kur nėr riedutininkų, vežimėlių, riedlenčių, dviračių ir žmonių labai nedaug tesutiksi, o paupys jaukus pasivaikščiojimams.

Erendiros lovos priklausiniai

Giliukas romantiško žvilgsnio

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 20, 06:01)
Kur jūs tokios laukinės gamtos radot ?
Vingio parko neparadinė kita- Žvėryninė upės pusė, kur nėr riedutininkų, vežimėlių, riedlenčių, dviračių ir žmonių labai nedaug tesutiksi, o paupys jaukus pasivaikščiojimams.

nu Runciukas tai pavaro.. man tai reiks pradžioje vonioje laikyt pilkiukus, bo mano "super mielos" katytės tikrai nesičiunčys su jais
Runciu didesnė mama, nei mano tris moteriškaites sudėjus.
Magnun, kur tu tokius maikonus randi?

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 20, 09:17)
New Yorker'yje sumedžiojau (Oze, Panoramoj ir centre prieš centrinį paštą magazinai yr)

Pelėdytė

QUOTE(Magnuna @ 2016 05 20, 09:34)
New Yorker'yje sumedžiojau (Oze, Panoramoj ir centre prieš centrinį paštą magazinai yr)
Pelėdytė

Pelėdytė

ačiū, žinosiu kur užsukti

Laba
Labai smagus merginų ir šunelių pasivaikščiojimas
Maikutė labai fainulka
katinais aš nesimėtysiu, nebijok Busy, bet atrodai gerai
Erendira oi koks smagus rytas, o Runcelis man p. Šponkų jaunystėj primena, jis man Blusą nuo 2 sav. užaugino....ji net nenorėjo bendraut su žmonėm...
O maniškiai jau ir mamkiniai mane puola ir kariasi kelnėm į viršų, ryte-5 val, tai siaubo filmas 9 alkani kukuliai (mažai pas mamkapieno) , rėkia ir puola, o pas mane gi tik vienas veikiantis "papas"
, tas pats grįžus po darbo ..Beje mano mažiausias sparčiai augina svorį jau 280,
(buvo 220) ir pirmas visom keturiom į lėkštę su konservais 
Įdomu Weronika gyva?...kažko nesirodo
Labai smagus merginų ir šunelių pasivaikščiojimas

Maikutė labai fainulka

Erendira oi koks smagus rytas, o Runcelis man p. Šponkų jaunystėj primena, jis man Blusą nuo 2 sav. užaugino....ji net nenorėjo bendraut su žmonėm...
O maniškiai jau ir mamkiniai mane puola ir kariasi kelnėm į viršų, ryte-5 val, tai siaubo filmas 9 alkani kukuliai (mažai pas mamkapieno) , rėkia ir puola, o pas mane gi tik vienas veikiantis "papas"

Įdomu Weronika gyva?...kažko nesirodo

Laba,
Aist,
nu, tikrai kačių temoj Mumis šuo
Weronica, a gyva?
Aist,

Weronica, a gyva?
QUOTE(diinka @ 2016 05 20, 09:59)

Gaila ane?

Aciu, kas idomiausia atrodau taip pat kaip ir anksciau

Weronica vargsiuke, muset zado vis dar netekusi

As vel Kivukos pasiilgau

Peleduke

Kazi kaip ten Vetros atostogos prasidejo.
o aš turiu klausimą buhalterėms
Tai kaip iš tikro yra su savaitgaliais papuolančiais į atostogas? Tarkim imi dvi savaites, tai neprivalai paskutinio savaitgalio įtraukti į prašymą?

Tai kaip iš tikro yra su savaitgaliais papuolančiais į atostogas? Tarkim imi dvi savaites, tai neprivalai paskutinio savaitgalio įtraukti į prašymą?
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 20, 10:19)
o aš turiu klausimą buhalterėms

Neprivalai aisku

QUOTE(busycat @ 2016 05 20, 10:19)
Aciu, kas idomiausia atrodau taip pat kaip ir anksciau
Musėt maikiukas stebuklingas ne kitaip

Jo Weronica pradingo su visu dančiu

Vėtriukas turbūt jau pliažinasi

Aš savaitgalio neįtraukiu į atostogas