Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 20, 11:19)
o aš turiu klausimą buhalterėms smile.gif

Tai kaip iš tikro yra su savaitgaliais papuolančiais į atostogas?  Tarkim imi dvi savaites, tai neprivalai paskutinio savaitgalio įtraukti į prašymą?

Neprivalai įtraukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 20, 11:19)
Gaila ane? beee.gif biggrin.gif

Aciu, kas idomiausia atrodau taip pat kaip ir anksciau laugh.gif

aišku gaila...mėtyti smile.gif
reiškia maikė stebuklinga...o jei rimtai tai ir ankščiau gerai atrodei smile.gif

Beje dėl krikštynų- planuoju savaitgalį su foto...tai pirmadieni galit tikėtis ... biggrin.gif
Atsakyti
Jetau, Palėdytė wub.gif wub.gif wub.gif nu koks mielas veidukas... Ir dar juoduliukė...? Lydausi nu... wub.gif

Giliukaš svajokliukaš wub.gif

Runculiukas mamukas wub.gif

Šponkiuk, vieną kartą per metus reikia 14 d., kad būtų, pagal DK, o jau kitą kartą kai imsi dvi savaites, tai gali rašyti 2 prašymus po 5 dienas 4u.gif aišku, jeigu įmonė nediktuoja savo nurodymų unsure.gif nes taip būna LT unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 20 gegužės 2016 - 11:00
Ačiū 4u.gif , viską sudėliojot į savo vietas smile.gif
Atsakyti
Aciu Diinka, aciu visoms. 4u.gif Prisiprasiau pagyru biggrin.gif Vietoj pyrago jomis uzkandau, galiu toliau gyventi thumbup.gif
Atsakyti
Mažutė kaliošiukyje wub.gif
Weronica, įtariu nesijaučia gerai, kad neturi galimybių mums prisiduoti. Kažkaip norėčiau, kad apsireikštų, nes mano fantazija laki poroviminių komplikacijų aspektais unsure.gif
Papildyta:
Va, jau užaugo Ainu salotos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 20, 14:52)
nes mano fantazija laki poroviminių komplikacijų aspektais  unsure.gif

Negąsdink blush2.gif Ortodontas liepė Rut tuos abu protinius išravėti, tada leistų nebenešiot naktimis plokštelės
Atsakyti
Rut bus viskas gerai 4u.gif traukit, ateity bus ramiau gyvent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 20, 14:58)
Rut bus viskas gerai  4u.gif  traukit, ateity bus ramiau gyvent  4u.gif

pioneer.gif

Ainu žolė tai prašmatni, džiunglės beveik thumbup.gif
Atsakyti
Kaip taip greitai užaugo blink.gif
Atsakyti
Ainu wub.gif žvilgsniu užsiaugino žolę biggrin.gif dabar žiūri ir galvoja, ką čia su ja nuveikus smile.gif
Atsakyti
Sagyt, ką aš žinau. doh.gif Imu ekologinių prekių parduotuvėje pirktus kviečius, pamirkau dieną vandeny, sodinu į kambariniams augalams skirtą žemę ir per kokias 3 dienas subujoja man jie va taip. Tikrai tiesiog akyse auga- mes su Ainu žiūrim, o žolė stypsta biggrin.gif vėliau pradeda gelsti, metu lauk, ir vėl viskas iš pradžių smile.gif
Dar orchidėjos, kaktusai ir lauko rododendrai auga įnirtingai pas mane. O visa kita augmenija žūsta netikėta nesmurtine mirtimi. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 gegužės 2016 - 14:20