Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erode)
Lašini gentamiciną?

Aha. Mažajam baigė traiškanot, bet dar porą dienų palašinsiu, o su didžiuoju vargstam, gan smarkiai traiškanoja.. O dar ir pačiaudo abu, tai su konservais engistolio duodu.
Atsakyti
Oi miargai, prisiziurejau groziu, sirdis sala wub.gif wub.gif wub.gif

Sponkiaus melynieji kokie grazus wub.gif
Sponkuti, o Tavo Bugi ir Zugi ar dar kartu, ar jau viena? Klausiu, nes kazkada rasei, kad viena is ju musasi, ir Tau sunku labai?

Mumis su apdovanojimais jau koks isdidus wub.gif Kazi kiek jis supranta, kad cia jo apdovanojimai?

Nupirkau maziams maza tuneliuka thumbup.gif Rekomenduoju. Tikrai labai geras. Turejau toki trisaki. Tai ir vietos labai daug uzimdavo ir mazai naudodavos katukai
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 28, 12:03)

Sponkiaus melynieji kokie grazus wub.gif
Sponkuti, o Tavo Bugi ir Zugi ar dar kartu, ar jau viena? Klausiu, nes kazkada rasei, kad viena is ju musasi, ir Tau sunku labai

Visos pas mane. Bugi aprimo, kai hierarchijos aukščiausią laiptelį užleido Hipei. Dabar didelis ir durnas valdžioje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 28, 13:25)
Visos pas mane. Bugi aprimo,  kai hierarchijos aukščiausią laiptelį užleido Hipei.  Dabar didelis ir durnas valdžioje biggrin.gif

Va, pas mus hierarchinė kova tebevyksta ir dabar negaliu pasakyti, kas valdžioj, Nika ar Tašė.

Busy, kas pas jus valdžioje?

Magnunos tai rainoji uodega valdo, o pas Erendirą?
Diinka?
Atsakyti
Buvome šiandien Litexpo "Vyno dienose". Kaip ir kasmet, važiavome taxi. Degustavome įvairius vynus. Ragaujant stengiausi nuryti po labai nedidelį gurkšnelį, kartais tiesiog išspjaudavau. Išeinant alkotesteriais prekiaujančios firmos atstovas pasiūlė pasitikrinti. Aparatas rimtas, pasak vyriškio, alkoholio koncentraciją išpučiamame ore rodo beveik be paklaidos, kaip kraujyje. Prieš pučiant, vyrui spėjimo būdu įvertinau savo būseną: smagi nuotaika, norisi bendrauti, vestibuliarinis aparatas sutrikęs tik nežymiai (ant siauro buomo kregždutės nepadaryčiau, bet netikėtai sviestą kamuolį tikrai pagaučiau), smegenys vis dar filtruoja, ką sakyti, drąsos daugiau nei įprastai, kuklumo mažiau nei įprastai. Galutinė mano išvada prieš pučiant- prie vairo nesėsčiau, nes "esu ant ribos". Pripučiau 0.45. Ką gi, panašu, kad gan realiai vertinu savo organizmo būseną. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 gegužės 2016 - 16:44
QUOTE(Aist @ 2016 05 28, 17:25)
Buvome šiandien Litexpo "Vyno dienose". Kaip ir kasmet, važiavome taxi. Degustavome įvairius vynus. Ragaujant stengiausi nuryti po labai nedidelį gurkšnelį, kartais tiesiog išspjaudavau. Išeinant alkotesteriais prekiaujančios firmos atstovas pasiūlė pasitikrinti. Aparatas rimtas, pasak vyriškio, alkoholio koncentraciją išpučiamame ore rodo beveik be paklaidos, kaip kraujyje. Prieš pučiant, vyrui spėjimo būdu įvertinau savo būseną: smagi nuotaika, norisi bendrauti, vestibuliarinis aparatas sutrikęs tik nežymiai (ant siauro buomo kregždutės nepadaryčiau, bet netikėtai sviestą kamuolį tikrai pagaučiau), smegenys vis dar filtruoja, ką sakyti, drąsos daugiau nei įprastai, kuklumo mažiau nei įprastai. Galutinė mano išvada prieš pučiant- prie vairo nesėsčiau, nes "esu ant ribos". Pripučiau 0.45. Ką gi, panašu, kad gan realiai vertinu savo organizmo būseną.  biggrin.gif

Tu šaunuolė, Aist.

Gundausi... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Karalius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 gegužės 2016 - 17:06
Erode, ar tikrai nori ketvirtos? g.gif užteks jėgų visoms sužiūrėt? smile.gif
Atsakyti
Atlėkiau į Panoramą, nes svečių netrukus parskris. Ech, automobilių stovėjimo aikštelė puikiai iliustruoja, kad prasideda VASARA! thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Rytas labas, ką visos veikiat, kad tokia tyla nuo vakar? mūsų savaitgalio programa: penktadienis -irklentės, šeštadienis - vandenlentės, šiandien irklentės ir tenisas. kojytes jau šiandien jaučiu, tai rytoj įdomu kas bus biggrin.gif

Mano didysis kukulis Tukas moka gulėt kaip Grikis smile.gif Mažasis dar neturi prilipusio vardo, bandom vadinti Vigis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 gegužės 2016 - 07:53
Labas rytas,

Mano planas tinginiauti. Vakar buvau išvykusi į kurortinį miestą pas draugę, nu pasakiška vieta... Pasivaikščiojom po miestą, senamiesti, užlipom į kalną pažiūrėti panoraminio vaizdo, užsukom į akvariumą, glostėm plekšnes per nugaras, kurios išnerdavo oro įkvėpti hihihi.gif

Šiandien, tiesgio noriu tingėti ir liūdėti. Nes užpuolė mane plato fazė (besiliekninančios žino kas tai yra) biggrin.gif

Erode, pas mus šefas yra Kiara, taip kaip vyriausia. Bet Olis kaimo gražuolis, be skrupulų jos karūna lanksto į kairę ir į dešinę, taip atimdama Kiarai amą, net po keletą kartų per dieną biggrin.gif

Kiarai 5 metai, Oliui 6 mėnesiai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 gegužės 2016 - 08:25
Aist fb viska matei wink.gif
A ko miegat visos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 05 29, 08:07)
Aist fb viska matei wink.gif
A ko miegat visos? biggrin.gif

hmm kiba eiti į fb draugius prašytis, kad ir aš kažką pamatyčiau? biggrin.gif
Atsakyti