Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 29, 09:50)
hmm kiba eiti į fb draugius prašytis, kad ir aš kažką pamatyčiau? biggrin.gif

Šponkiau ten tik suknia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 05 29, 10:15)
Šponkiau ten tik suknia biggrin.gif

Rodyk suknią čia.
Greitai.

Labas rytas. 4u.gif
Paskambinau... Imsiu Karalių. Nesukiokit. Žinau.

Pas mus hierarchija šiandien Tašės. Nika bėga ir jai kanda į užpakalį... Jezusmarija... Vaizdas. Tašė atsisuka, pasipučia - tai jau iš meškos į tokį rutulį pasidaro panaši.
Įspraudžia Niką į kampuką. Ir duoda. Bet klaikiai... Parverčia. Abiem priekinėm. Nika rėkia, gula, bet Tašė metodiškai duoda.
Pabaiga, kai Nika ištrūksta, nes Tašė lėtoka.
Atsakyti
Erode, manai kad Karalius namuose tvarką padarys, sutvarkys bobinčių lotuliukas.gif
Atsakyti
Erode, jei manai, kad susitvarkysi su hierarchija drinks_cheers.gif

Karalius gražus katas. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Puikus sekmadienis thumbup.gif išleidau savo tėvus, parskridusius iš atostogų Maljorkoje namo, jaunėlis su klase išlėkė į fotostudiją, likę vyrai laiptus ir mašinas plauna, sėdžiu terasoje ant supynių su Ainu ir Čija šalia, toks trapus laimės jausmas su manim. biggrin.gif
Apus, mačiau, man labai skoninga suknelė padirodė, tau tiko 4u.gif o ar geras vakarėlis buvo?
Erode, šaunu. Esi protinga/atsakinga/subrendusi moteris, susitvarkysi 4u.gif lauksiu Karaliaus nuotykių atpasakojimų iš jūsų fronto biggrin.gif
Kiara su Oliu sėdynes suglaudę wub.gif Kiaros tokia moteriška kolbos tipo figūrėlė, o Olis ištįsęs paauglys. Gražūs labai abu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 29 gegužės 2016 - 13:27
Aist, mane irgi dažnai aplanko tas trapus laimės jausmas thumbup.gif

Parodysiu pietus, gal kam pasirodys skanu 4u.gif biggrin.gif ir paseks tuo pačiu

user posted image
Atsakyti
Busy, man pasirodėl laaabai skanu. thumbup.gif nors ką tik patys šaltibarščių su keptom bulvytėm ir šernienos troškinį su daržovių salotom prisikirtom. biggrin.gif eisim su Čija į miškelį pasivaikščiot, kad maistas susikratytų nors kiek.
FB paskaičiau demotyvaciją ir man labai patiko:
"Žmonės dažnai prisigalvoja sau problemų, kodėl jie neprisigalvoja sau laimės... " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 29, 15:24)

"Žmonės dažnai prisigalvoja sau problemų, kodėl jie neprisigalvoja sau laimės... "  mirksiukas.gif

thumbup.gif tiksliai
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 29, 15:06)

Parodysiu pietus, gal kam pasirodys skanu 4u.gif  biggrin.gif ir paseks tuo pačiu

o kur pietūs unsure.gif kažkaip nepavalgyčiau aš nuo tiek schmoll.gif
Atsakyti
Čia ir yra pietūs 4u.gif Pavalgytum, jei valgytum kas tris valandas drinks_cheers.gif
Atsakyti
nelabai sugebėčiau tokio maitinimosi rėžimą laikyti.. ypač savaitgaliais ax.gif o pagal viską reiktų.. Vien nesugebu vandens rėžimo susitvarkyti (pastoviai dehidratavusi, iš to manau mano visos problemos ir yra) tai kur aš ten prisiversiu maisto grafiką susidėliot.. kai dar laaabai daug kas man neskanu arba stoja skrandis.. is to ką įdėjai jamčiau agurką ir pomidorą tik biggrin.gif
Atsakyti
Jei turėtum tikslą, sugebėtum 4u.gif Sunku sugalvoti sau meniu dienai, tikrai! Turi subalansuoti viską. Man šiuo atveju paprasčiau, keliuosi anskti, pasigaminu tiek skirtingo maisto, kiek suvalgysiu per dieną, susidedu į dėžutes ir išsivežu į darbą. Mano pavyzdžiu jau pasekė viena kolegė. O vandenį galiu patarti, išgerk visą reikalingą kiekį iki pietų 4u.gif Ir neliks jokių sunkumų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 gegužės 2016 - 17:07