Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 25, 16:44)
didelis kačiukas žiūrėti su garsu  biggrin.gif

Šponkiuk, būsiu vakare 4u.gif nuo 19 val
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2016 05 25, 10:23)
Dėkinga smile.gif
Power of Nature domiuosi būtent dėl to kad šis turi sąliginai nedideį fosforo kiekį, mano inkstininkui tas aktualu. Dauguma gerųjų maistų turi gan aukštą fosfotą, o gydomaja linija tikrai nenoriu nuolat maitinti, jau dabar matau, kad katinas netenka raumenų masės nuo jo (proteinų vos  4%), kas iš principo verčia dar labiau kreatininą kilt. Ne velui jais rekomenduojama max 4men. šerti.
Labai liūdna, kad dauguma gamintojų nepateikia išsamios sudėtinės analizės, tenka su kiekvienu kontaktuoti atskirai ir ne visi atsako.

Gydomuoju maitinu 2 metus, be jokių pertraukų. Maišau sausą su konservu, skaniai lapnoja. smile.gif
Nenoriu duoti negydomojo, nes iškart kils kreatininas.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 25, 16:44)
didelis kačiukas žiūrėti su garsu  biggrin.gif

geras bigsmile.gif labai įdomu buvo žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 05 25, 21:30)
Gydomuoju maitinu 2 metus, be jokių pertraukų. Maišau sausą su konservu, skaniai lapnoja. smile.gif
Nenoriu duoti negydomojo, nes iškart kils kreatininas.
Aš įsivaizduoju, kad jūsiškiui šiek tiek rimtesnės bėdos, koks kreatininas? Stipriai užkilęs?
Ir jis turbūt vyresnis?

Aš prisiskaičiau daug apie gydomasias dietas ir inkstinikus, na šiaip fosforas yra labai reikalingas sveikam katinui, tad atitinkamai ir inkstininkui nuo fosforo nebūvimo pradės lįsti kitos bėdos. Kitas dalykas, kad katinai yra visisški mesėdžiai ir jų organizmui labai reikalingi kokybiški baltymų šaltiniai kaip viso organizmo statomoji medžiaga, gydomojoj dietoj baltymų juokingas kiekis 4%, o naujausi tyrimai sako, jog inkstai ir baltymų kiekis neturi sąsajų, kaip buvo manyta anksčiau, tiesiog lengviausia išėmus baltymą sumažinti fosforą. Paprastai pirmoje ir antroje stadijoje nereikia drastiškai maitinti tik gydomuoju, kitas reikalas kai yra trečia ar ketvirta stadijos.
Dėl to aš ieškau sveiko maisto, bet su mažiausiu fosforo kiekiu. Tiek kad negydomųjų linijų maiste reglamentai nustato min. 0,5%, tad labai sunku rasti įprastą maistą su mažesniu fosforo kiekiu. Paprastai daugumos skaičiai šoka virs 1, tačiau aš radau Weruvą tik su 0.57%, bėda, kad jis amerikiečių gamybos. Power of nature maždaug 0,8%, pirmoje stadijoje manau jis idealus pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 25 gegužės 2016 - 21:09
QUOTE(sagyte @ 2016 05 25, 15:43)

Pieno putoš į konservukų? A mergoš nešupykš? Bijau Tutukaš užpavydėš  rolleyes.gif

Nesupyks, Giliuk, taigi ne ženytis ateisi.
Atsakyti
labas rytas,

QUOTE(Grethenn @ 2016 05 25, 22:08)
Dėl to aš ieškau sveiko maisto, bet su mažiausiu fosforo kiekiu. Tiek kad negydomųjų linijų maiste reglamentai nustato min. 0,5%, tad labai sunku rasti įprastą maistą su mažesniu fosforo kiekiu. Paprastai daugumos skaičiai šoka virs 1, tačiau aš radau Weruvą tik su 0.57%, bėda, kad jis amerikiečių gamybos. Power of nature maždaug 0,8%, pirmoje stadijoje manau jis idealus pasirinkimas.

šituo maistu anksčiau prekiavo vienas veislynas,gal ir dabar jie turi,reiktų pasiskambint mirksiukas.gif
va,radau
http://www.padauzaca...power-of-nature
parašykit ,man irgi įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 26 gegužės 2016 - 05:46
Labas rytas 4u.gif
Erendira - sveikinimai gimimo dienos proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu giedrios nuotaikos
user posted image
Kad visi užsimezgę sumanymai
user posted image
Sparčiai stiebtųsi link jų įvykdymo
user posted image
Ir galiausiai pradžiugintų rezultatais
user posted image
O kai viskas jau įvykdyta ir pasibaigė, dar ilgai išliktų smagūs prisiminimai
user posted image
Linkiu kad gyvenimo spygliukai būtų švelnūs ir nedurtų
user posted image
Kad visuomet suptų draugai tarp kurių galėtum būti savimi
user posted image
Ir kad gerų ir gražių dalykų būtų daug daug
user posted image

Neatsispyrriau pagundai ir aš parašyti sveikinimą Aist stiliumi tuo labiau kad savaitgalį sode nuotraukos pačios sušoko į telefoną ax.gif
Atsakyti
Prisidedu prie tokių gražių sveikinimų Erendirai happybday.gif

QUOTE(Grethenn @ 2016 05 25, 22:08)
Aš prisiskaičiau daug apie gydomasias dietas ir inkstinikus, na šiaip fosforas yra labai reikalingas sveikam katinui, tad atitinkamai ir inkstininkui nuo fosforo nebūvimo pradės lįsti kitos bėdos. Kitas dalykas, kad katinai yra visisški mesėdžiai ir jų organizmui labai reikalingi kokybiški baltymų šaltiniai kaip viso organizmo statomoji medžiaga, gydomojoj dietoj baltymų juokingas kiekis 4%, o naujausi tyrimai sako, jog inkstai ir baltymų kiekis neturi sąsajų,[B] kaip buvo manyta anksčiau, tiesiog lengviausia išėmus baltymą sumažinti fosforą. Paprastai pirmoje ir antroje stadijoje nereikia drastiškai maitinti tik gydomuoju, kitas reikalas kai yra trečia ar ketvirta stadijos.
.

o dėl šito tai pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif ir aš taip manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 26 gegužės 2016 - 05:52
Erendira,
Geriausi dalykai visados yra šalia:
kvėpavimas , šviesa Tavo akyse, gėlės po tavo kojomis , kasdienės pareigos , kelias į tiesą , kuris prasideda tiesiai prieš Tave . Neraškyk žvaigždžių danguje , bet dirbk kaip dirbusi paprastus darbus ir būk tikra ,kad įprastos pareigos ir kasdienė duona yra saldžiausi dalykai gyvenime ./Robertas Luisas Stivensonas /

user posted image

Azu,šiandien tavo varlytė atkeliavo mirksiukas.gif ,labai fainutė , tikrai patiks Viktorijai wub.gif

Ir aš jau turiu maikutę , įlindau, tai svarbiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 gegužės 2016 - 06:41
Erendira sveikinu! Aš ir prisidedu prie Magnunos sveikinimo 4u.gif
Atsakyti
Zundyte, akropoly pirkai? daug dar ten jų? as vis patingiu užvažiuot rolleyes.gif

Apie Viktoriją vis FB paskaitau, labai skaudu kad tokiam mažam žmogeliukui tiek visko reikia išgyvent unsure.gif

Prisidedu prie sveikinimo Erendirai, Magnuna labai gražiai ir vaizdžiai tau visko prilinkėjo, tai kad visi šios dienos palinkėjimai ir išsipildytų smile.gif

Labas rytas
Atsakyti
Weronica,man pusseserė iš Klaipėdos atsiuntė ,ji ten dirba..Kaune tuo metu kai buvau neturėjo didesnės išmieros blush2.gif..jei nori galiu kitą savaitę užeiti į tą parduotuvę-kitą savaitę kasdien akropolyje busiu,nes ten mašiną statau dirbdama...šią savaitę aš kursuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 gegužės 2016 - 07:27