QUOTE(Colomba @ 2016 05 25, 21:30)
Gydomuoju maitinu 2 metus, be jokių pertraukų. Maišau sausą su konservu, skaniai lapnoja.
Nenoriu duoti negydomojo, nes iškart kils kreatininas.
Aš įsivaizduoju, kad jūsiškiui šiek tiek rimtesnės bėdos, koks kreatininas? Stipriai užkilęs?
Ir jis turbūt vyresnis?
Aš prisiskaičiau daug apie gydomasias dietas ir inkstinikus, na šiaip fosforas yra labai reikalingas sveikam katinui, tad atitinkamai ir inkstininkui nuo fosforo nebūvimo pradės lįsti kitos bėdos. Kitas dalykas, kad katinai yra visisški mesėdžiai ir jų organizmui labai reikalingi kokybiški baltymų šaltiniai kaip viso organizmo statomoji medžiaga, gydomojoj dietoj baltymų juokingas kiekis 4%, o naujausi tyrimai sako, jog inkstai ir baltymų kiekis neturi sąsajų, kaip buvo manyta anksčiau, tiesiog lengviausia išėmus baltymą sumažinti fosforą. Paprastai pirmoje ir antroje stadijoje nereikia drastiškai maitinti tik gydomuoju, kitas reikalas kai yra trečia ar ketvirta stadijos.
Dėl to aš ieškau sveiko maisto, bet su mažiausiu fosforo kiekiu. Tiek kad negydomųjų linijų maiste reglamentai nustato min. 0,5%, tad labai sunku rasti įprastą maistą su mažesniu fosforo kiekiu. Paprastai daugumos skaičiai šoka virs 1, tačiau aš radau Weruvą tik su 0.57%, bėda, kad jis amerikiečių gamybos. Power of nature maždaug 0,8%, pirmoje stadijoje manau jis idealus pasirinkimas.