Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(zundyte @ 2016 05 26, 08:25)
Weronica,man pusseserė iš Klaipėdos atsiuntė ,ji ten dirba..Kaune tuo metu kai buvau neturėjo didesnės išmieros blush2.gif..jei nori galiu kitą savaitę užeiti į tą parduotuvę-kitą savaitę kasdien akropolyje busiu,nes ten mašiną statau dirbdama...šią savaitę aš kursuose mirksiukas.gif

Ačiū Zundyte, užeisiu pati, Gabi visokių skuduriukų reikia tai savaitgalį gal prisiruošiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai ačiū už sveikinimus thumbup.gif (tik mano gimtadienis rytoj, tai galima bus pakartot, man patiko bigsmile.gif _
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 gegužės 2016 - 08:31
Aš ir galvojau kodėl man FB nemeta jokio priminimo biggrin.gif bet gi Magnuna sveikina ir aš iš paskos biggrin.gif
Atsakyti
Tai kas gi skundžiasi, kuo daugiau sveikinimų, tuo geriau rolleyes.gif

Na, prisiduodu:

Šponkiau, kycia lankėsi tualete, viskas thumbup.gif , ryte įdėjom valgyt, perpiet patikrinsiu.

Su mazgėm tokia situacija - vakare ėdė jau visos, bet vistiek Kamanė gavo sustiprintą kursą žolelių (organizmui stiprinti ir žarnynui). Bet... Ryte nebeėdė Bitė. Ir paviduriuoja. Įtariu, dėl to, kad vakar iš smagumo lindo prie Runciaus maisto (nors ir jautriam virškinimui skirto, bet ne tokiam mažam pilviukui). Gavo į kuprą skysčių su gliukoze, konservų iš švirkšto, smectos ir žolelių. Perpeit kartosim viską, išskyrus skysčius....
Gal jau riektų, kad baigtųsi tas sergančios katytės tvermės dėsnis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 gegužės 2016 - 08:45
Erendira, smagu, kad bent maniškė kol kas nekelia didelių rūpesčių 4u.gif padidinot narvo saugumą? smile.gif

Blyn gaila mažiuliukų, tokie gražus pūkuoti kukuliukai ax.gif , pavydėkit, kurios nebuvot ir nematėt tongue.gif
Ai beje saviškius kukulius pašukavau, kas nubyrėjo papurškiau vandeniu, jokio dryžių ar taškiukų nesigavo, tai turbūt nepurkšiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 26, 09:58)
Erendira, smagu, kad bent maniškė kol kas nekelia didelių rūpesčių  4u.gif  padidinot narvo saugumą? smile.gif

Blyn gaila mažiuliukų, tokie gražus pūkuoti kukuliukai  ax.gif  , pavydėkit, kurios nebuvot ir nematėt tongue.gif
Ai beje saviškius kukulius pašukavau, kas nubyrėjo papurškiau vandeniu, jokio dryžių ar taškiukų nesigavo, tai turbūt nepurkšiu  g.gif

tai nepurkšk, kam jiems dar tos chemijos

aha, narvo saugumą padidinom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 gegužės 2016 - 09:03
QUOTE(žydrynė @ 2016 05 26, 07:44)
šituo maistu anksčiau prekiavo vienas veislynas,gal ir dabar jie turi,reiktų pasiskambint mirksiukas.gif 
va,radau
http://www.padauzaca...power-of-nature
parašykit ,man irgi įdomu mirksiukas.gif
Oj kaip ačiū!!! na jei info nepasikeitus turbūt turi, nusiunčiau jiems užklausą, jei ką - paskambinsiu. Pranešiu kai sužinosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 26 gegužės 2016 - 09:16
Merginos, kurios rovėtės protinius, ar tiesa, kad tris dienas jokio sporto?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2016 05 26, 10:16)
Oj kaip ačiū!!! na jei info nepasikeitus turbūt turi, nusiunčiau jiems užklausą, jei ką - paskambinsiu. Pranešiu kai sužinosiu smile.gif

Aš iš ten imdavau, paskui iš Vokietijos užsisakydavau - turėjau galimybę.
Atsakyti
Erendira - och, kadangi komandiruotėje sėdžiu be FB tai surizikavau iš atminties blush2.gif tai ir rytoj pasveikinsiu ax.gif
Šponkuti - po protinių rovimo tau nelabai ir norėsis sporto 4u.gif o šiaip tai minimum savaitę ramybės periodas ypač jeigu viršutiniai protiniai ar sudėtingesnis atvejis plius dar ir antibiotikus vali paskirti sugerti. Žodžiu ne juokai čia 4u.gif
Atsakyti
Man rovė visus 4 vienu metu, bet aš kai nelabai draugė su sportu tai nieko nežinau... Šiaip jaučiaus puikiai, nieko neskaudėjo, jokių vaistų nereikėjo, bet šiaip logiškai mastant krūvis turbūt nelabai patartinas. Aš susilaikyčiau smile.gif
Atsakyti
Raus ne man, o vyrui.. o priplanuota visko šiam savaitgaliui doh.gif
Atsakyti