Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Smagus pasibuvimas wub.gif

Magnun kaip jautiesi?

Aš irgi vakarojau

user posted image

Zundyt, spjauk tu į visa tai, tikrai, nepagavojau, ir įrašiau sumą, o jie negalvoja, kad tokios sumos cia yra norma unsure.gif Tikrai pamoka bus didžiulė
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 02, 11:41)
Dantenu ligas, kariesa stipru, kalicivirusa, gal but mechanini pazeidima, pasiutlige irgi reiskiasi seilejimusi, reikia tiesiog paziureti burnon pirmiausia, o po to ieskot kitu ligu

Magnun,. imk balioneli 4u.gif negavai dar siuntinio? baisu, kad nebutu kaip Zundytei  doh.gif

Seilėjasi, nes bijo. Kai ramus, viskas jam gerai.
Nieko jam nėra. Su dantim.
Iššukuotas numyluotas, gydomom ausim, pašertas, pakasytas.

Jis nebus hierarchijos vadas, pasirodo, tol, kol aš neturėsiu kito katino... biggrin.gif
Nene, jau tikrai ne... Daugiau ne. verysad.gif

Kaip gražiai atrodot. Šauniai pasivaikščiojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 birželio 2016 - 23:18
Ačiū merginoms už bendrą Čijos pavedžiojimą, neišsenkančius plepesių klodus, pozityvius palinkėjimus mėlynei ir draugiškas šypsenas. 4u.gif Vaikščiojom gal 2 valandas, bet toks jausmas, kad nespėjau su visom pakalbėt rolleyes.gif Namie išmaudžiau šunę, pati po dušu palindau, salotas iš "vakarienės prenumeratos" su vaikais pasiruošėm, pažiūrėjom filmą, trumpam su vyru ir Čija prieš miegą išėjom pasivaikščioti- pasikalbėti, galų gale- lovoje. Labanakt. 4u.gif
Busy, kaip man jaukiai tie žibintai atrodo 4u.gif
p.s. O begemotukas, pasirodo, itin distrofiškas pasitaikė rolleyes.gif
p.p.s. Nuotraukoje einantys du vyrukai- tai aš ir Leonas bigsmile.gif
Atsakyti
Albertą pamiršocia beee.gif

Begemotas konkretus melagis, aš jį pažįstu senai biggrin.gif Neveltui naglas, ilgas, ryžas snukis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 birželio 2016 - 23:50
Vakar vakare pabėgo Giliukas, peršoko pas kaimynus atsigulė į supama krėsla ir sau suposi, dar išvertes bambą doh.gif Šaukiu neina, tada kažkas iš kaimynų išlindo, tai peršoko pas kitus o ten pomidorų galybė vazonuose, tai tas prigule tarp tų pomidorų, man stresas galvoju išlaužys jis juos, aišku gulėti jam pasirodė nuobodu tai užėjo į vidų nes durys praviros , sėdžiu laukiu kada mano katiną kaimynai pastebės ir išbėga kaimynas su triusikais smile.gif o pro jį Gilius praskuodžia atšoka atgal pas mus smile.gif

Atsakyti
Oi kokia faina foto susitikimo wub.gif thumbup.gif Kitu pristatineti nereikia, isskyrus - ilga ryza....na Jus supratot biggrin.gif bigsmile.gif Apus, malonu susipazinti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Magnuna, Tavo alijosius tikras geris. Zinai, kai mes buvome Graikijoje, Luknele labai stipriai nudege nugara. Ir saugojomes su kremais ir nelindom labai i saule vidurdieni, ale vistiek pakliuvo mergina. Tepem nusile su visokiais pantenoliais. Niekaip negijo. O skausmas vaikui blink.gif Drabuzis prisiglaudzia ir jau beda. Ir vienoj parduotuvej pirkom papuosaliukus, tai ta pardaveja pamacius vaiko nugara sako - alijosiaus jums reikia. Nubego i kiema, nurove alijosiaus saka, sako tepkit, kuo dazniau. Nudziuvo ir vel tepkit. Nepatikejom, bet akivaizdu, per para uztrauke visiskai zaizda. Nuo tada as labai myliu alijosius wub.gif

Busiaus relaksas thumbup.gif

Man sustojo skrandis nuo vakar, tiksliau skausmas didelis skrandzio, nieko apart avizines koses negaliu valgyt. Vaistai nepadeda (nospa, fermentai skrandziui, nuskausminamieji), tai syryt ant tuscio skrandzio geriau alieju - varnalesos maisyta su saltalankiais. Nes net nebzinau kaip sau padet. Siandien dar jauciu, kad skrandis "isvirkscias" O sustreikavo jis man nuo nervu. 3 vaikucius emem is buvusios globejos. Labai jautrus reikalas. Vidum lyg ir visai nesinervuoju, ir juokauju, ir dirbt galiu, ale skrandis suskaudo g.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 03, 07:37)
išbėga kaimynas su triusikais smile.gif o pro jį Gilius praskuodžia atšoka atgal pas mus smile.gif

lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif
Giliukas pabėgėlis bigsmile.gif taigi stengėsi dėl mamkos, gražiausius kaimynus su triūsikais laukan išvarė mamkai pasigrožėt ( antras lygis bus, kai visai nuogus prie tvoros surikiuos) lotuliukas.gif tongue.gif
Vėtriuk, sveik, saugok save, savaitgalis ant nosies, pasiilsėk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Susitikimo foto wub.gif kokios visos gražios, net pavydas suėmė cool.gif biggrin.gif

Busy irgi koks jaukus vakarojimas wub.gif

Giliuko pokštai thumbup.gif

Vėtra, perduok skrandžiui linkėjimus kuo greičiau pasveikt mirksiukas.gif aš tai tavo darbo negalėčiau dirbt, paskutiniu metu esu baisiai jautri viskam kas susiję su vaikų bėdom smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mano atostogai dar tęsiasi, bet jau rieda į pabaigą. 4u.gif
Smagus mergaičių pasivaikščiojimas. Apus, o tu ta pirmoji, su akinukais? blush2.gif Tris panas pažystu gyvai, va dvi nematytos, dar ir kita su beisbolke.

Magnučiuk sveik greičiau 4u.gif

Vėtriuk, console.gif Žinau realiai, kaip atrodo skrandžio skausmai.
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 06 03, 08:17)
Labryt  4u.gif
Giliukas pabėgėlis  bigsmile.gif taigi stengėsi dėl mamkos, gražiausius kaimynus su triūsikais laukan išvarė mamkai pasigrožėt ( antras lygis bus, kai visai nuogus prie tvoros surikiuos)  lotuliukas.gif  tongue.gif

Kad tavo žodžiai Dievui į ausį lotuliukas.gif

Daugiau nepasitikesiu juom ir sedes su grandine prirakintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 02, 23:48)
Begemotas konkretus melagis, aš jį pažįstu senai  biggrin.gif Neveltui naglas, ilgas, ryžas snukis  biggrin.gif

tai va, kad ne schmoll.gif pagal aprangą pagalvojau, kad gal apus, pažiūrėjau į veidą, nei ryžas, nei naglas ir pravariau pro šoną doh.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 03, 05:43)
. Nepatikejom, bet akivaizdu, per para uztrauke visiskai zaizda. Nuo tada as labai myliu alijosius wub.gif

O man patirtis kita.. Nudegus veidą patepiau alijošiumi.. kitą ryta atsikėliau sutinusi blink.gif Dabar vengiu jo

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 03, 06:31)
Apus, o tu ta pirmoji, su akinukais? blush2.gif Tris panas pažystu gyvai, va dvi nematytos, dar ir kita su beisbolke.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su ta kepure tai aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 birželio 2016 - 07:50
[quote=Lisitėja2,2016 06 03, 07:31]
Labas rytas 4u.gif Mano atostogai dar tęsiasi, bet jau rieda į pabaigą. 4u.gif
Smagus mergaičių pasivaikščiojimas. Apus, o tu ta pirmoji, su akinukais? blush2.gif Tris panas pažystu gyvai, va dvi nematytos, dar ir kita su beisbolke
pioneer.gif jap, begemotuks biggrin.gif
Atsakyti