Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Ačiū, mielosios už pasivaikščiojimą 4u.gif Buvot man atgaiva po 2 svaičių nervų dėl mažiukių sveikatos 4u.gif Savo ruožtu viliuosi, kad sultis už mėlynę gėrėm sąžiningai ir mėlynė smagiai vežios Aist

Aist, man labai patiko Čija rolleyes.gif Net pamaniau, kad ilgiuosi šuns blush2.gif

O su begemotais, paskysiu jums, kokia tai mistika. Bet jaučisuosi geriau, nes, pasirodo, ne aš viena jų pasigedau hihihi.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 03, 07:31)
dar ir kita su beisbolke.

Jei, ką, tu pas ją svečiuose buvai mirksiukas.gif biggrin.gif

Vėtra, laikykitės abu su skrandžiu 4u.gif o nenori linų sėmenų kisieliuko pamėgint - man labai gerai "apveldavo" sopantį skrandį

Mazgės mano rėksnios ir ėdrios, jau pabandžiau ir sausiuko pasiūlyt, nes Bitė apiplėšinėjo Runcelį. Kamanė, aišku, apkasė. Paskui pamatė, kad kitos dvi ėda irgi paskabė. O ten tai charakteris bus katės. Įtariu, dabar jau semiasi iš kačių kosmoso kuo išmoningiausių keiksmažodžių, kad galėtų paaiškinti neišmanėliams bekailiams beuodegiams kuo reikia šerti katytę biggrin.gif
Atsakyti
Labu ryt 4u.gif
Busy - ačiū 4u.gif pabudau ir jaučiu kaip sukilo nenugalimas noras namus susitvarkyti - tikras ženklas, kad jau atsigavau biggrin.gif tik dar krenkščiu kaip prasirūkęs senis ir kalbu seksualiai prikimusiu baritonu unsure.gif Leonai, Albertai - ar priimsit į savo gretas Jeronimą tongue.gif
Ir ačiū, mergytės, už sviekatos linkėjimus 4u.gif 4u.gif - kai tiek nuostabių žmonių gero linki, tikrai veikia thumbup.gif
Vėtriuk - greito atsigavimo tavo skrandžiui 4u.gif 4u.gif iš pagalbininkų skrandžiui dr žinau Almagelį 4u.gif tokis skystis, nelabai skanus, bet sako padeda - vaistinėje pasiklausk. Dar galima linų sėmenų kisieliaus pagerti - neskanybė tokia, bet sutepa skandžio gleivinę ir labai palengvina šituos nemalonumus 4u.gif aš užpildavau iš vakaro užvirintu vandeniu linų sėmenis o ryte išgerdavau 4u.gif
Sagyte - na ir šposininkas tas Giliukas biggrin.gif
Kingui - 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greičiau nusiramintų ir apsiprastų 4u.gif
Grikis rekomenduoja - puiki vieta miegoti tvankiomis vasaros naktimis smile.gif
user posted image
Vėsu ir gera - būtinai išbandykit
user posted image
Pati Grikio rekomendacija dar nepasinaudojau, bet kas turit vonią pabandykit tongue.gif

Papildyta:
Va matau ir Erendira tą patį dėl linų sėmenų kisieliuko parašė 4u.gif
Ir džiugu, kad mažylės atsigauna ir lesioja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kokie smagūs jūsų pasivaikščiojimai smile.gif neatrenku šiaip kuri yra kuri smile.gif
tik berods Apus ta pati pati pirma arčiausiai smile.gif nes anksčiau spėjau nužiūrėti su gražia suknia smile.gif
ir berniukų žiūriu turėjot smile.gif smagu esmėj... smile.gif

o čia iš mūsų p.Snaigės pakvėpavimų balkone. Einam jau be pavadėlio, bet vienos neleidžiam. Stebim akylai ką daro.... nes kai pradeda akimis kregždes medžioti tai tikiu kad ir išskristi kada gali kartu su jomis smile.gif bet užtai kai išgirsta kad tos balkono durys daromos- iš bet kokio kampelio atlėks smile.gif kaip sakome- nerandam katės tai padarinėkit tas duris ir iš karto prisistatys smile.gif

ramybė, vakaras smile.gif

user posted image

ojej žiūrėkit kaimynė naują kadrą įsitaisė

user posted image

nu rimtai ir neblogą....

user posted image

esmėj nuotaika sugadinta - o kuo aš prastesnė ... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 birželio 2016 - 09:28
Vėtriuk, jei leisi, patarsiu.
Nusipirk Malox suspensiją vaistinėj ir prieš valgį būtinai pusvalandį ją susiurbk.
Būtinas vandens atgėrimas. 30 ml/kg kūno masės. Pasidaugink iš svorio, žinosi, kiek gerti. Taip, daug gerdama skiedi skrandžio rūgštį ir skrandukui geriau.

Tada 40 mg Omeprazolio tuščiam skrandžiui prieš pusryčius su 0,5 l vandens.
Tada valgai kas 3 val. po nedaug. Nedaug - yra 250 ml. Fiziologinis skrandžio tūris, kad nepertemptum. Tinka tyrsriubės - tos sriubos, kur skystos permaltos.

Vakare 300 mg Ranitidino (Raniberl) ar kitos firmos, bet Malox prieš kiekvieną pagrindinį dienos maistą.
Šiaip dienos racioną patarčiau dalinti į 5-6 valgymus ir kas 3 val. Taip užtikrinama skrandžio rūgšties surišimas.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 03, 09:44)

Nedaug - yra 250 ml. Fiziologinis skrandžio tūris, kad nepertemptum.

man sake 350 ml mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 03, 10:54)
man sake 350 ml mastau.gif

Tai kaip dabar jaustis? biggrin.gif
Papildyta:
Bet tai kaip baisu, kai pagalvoji, kiek viso per vieną kartą žmomė susikemša į tokį mažą kišeniuką doh.gif
Atsakyti
Nu kaip jaustis, BLOGAI biggrin.gif Bet as gramais sveriu, tai tikiuosi itelpu i tuos 250 ml
Atsakyti
Erendira, gal jau pilnai atsigaus mažylės ir galės keliauti į naujas šeimas 4u.gif Čija labai labai faina, tobulas šuo blush2.gif Aišku ir Mumis labai čiotkas, bet jis dar nebrendyla smile.gif
V-rinė kokia nuotaikinga Snaigės istorija biggrin.gif Ale ko panai kadro greičiau jau princo neįtaisai, kad net nuotaika susigadino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 03, 10:44)
Vėtriuk, jei leisi, patarsiu.
Nusipirk Malox suspensiją vaistinėj ir prieš valgį būtinai pusvalandį ją susiurbk.
Būtinas vandens atgėrimas. 30 ml/kg kūno masės. Pasidaugink iš svorio, žinosi, kiek gerti. Taip, daug gerdama skiedi skrandžio rūgštį ir skrandukui geriau.

Tada 40 mg Omeprazolio tuščiam skrandžiui prieš pusryčius su 0,5 l vandens.
Tada valgai kas 3 val. po nedaug. Nedaug - yra 250 ml. Fiziologinis skrandžio tūris, kad nepertemptum. Tinka tyrsriubės - tos sriubos, kur skystos permaltos.

Vakare 300 mg Ranitidino (Raniberl) ar kitos firmos, bet Malox prieš kiekvieną pagrindinį dienos maistą.
Šiaip dienos racioną patarčiau dalinti į 5-6 valgymus ir kas 3 val. Taip užtikrinama skrandžio rūgšties surišimas.

O čia už ką tokia kankynė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 06 03, 11:28)
Erendira, gal jau pilnai atsigaus mažylės ir galės keliauti į naujas šeimas  4u.gif Čija labai labai faina, tobulas šuo  blush2.gif  Aišku ir Mumis labai čiotkas, bet jis dar nebrendyla smile.gif

Labai tikiuosi rolleyes.gif Jau ir linksmesnės gerokai, bet vistiek dar trūksta iki Palėdos judrumo. Bet kuriuo atveju, kasdien vis gerėja thumbup.gif

O Mumis užaugs ir vis protingės mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba

user posted image

Vėtriuk, 4u.gif

Erendira labai smagu dėl mažiukių, o nežinai kaip padovanotiems sekasi ?

Pavydžiu šiek tiek jum vakarykščio pasivaikščiojimo, o jau kaip mergom būtų patikę biggrin.gif

Dar Aist mašiniuko nepagiriau, man ji labai daili biggrin.gif

Busy žibintų jau noriu, biggrin.gif

Sniegutės nedorėlė kaiminka smile.gif

Ir Zundytei daug kantrybės 4u.gif

Atsakyti
Diinka, kokiems kitiems? Iš tos serijos tik berniuką padovanojau, bet jis didesnis, tai mažiau sureagavo, skambinausi kelis kartus - viskas jam gerai rolleyes.gif
Atsakyti