Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Apus @ 2016 06 05, 21:21)
Kas ten uz lango triuksmauja?

kas, kas, Columba Busei šūkauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 06 05, 20:38)
Busy sakei šūktelti. Šūkauju biggrin.gif Ačiū  4u.gif

aciuka, isgirdau thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Labai gaila Extriuko juodulytės verysad.gif

Busy, smagiai jūs terasinotės thumbup.gif

Zundytės pūkiai-rainiai wub.gif

Šiandien ryte stebėjau, kaip Zuzia prausia Palėdą - vargšė os paspruko nuo tokios meilės hihihi.gif

Merginos mano sparčiai taisosi, Kamanė puikiai priauginėja svorio, dūksta jau su Palėda smile.gif pagaliau beveik susireguliavo ir Bitutės pilvelis, bent jau ėdimo rezultatų spalva ir konsistencija manęs nebegąsdina. Ir apetitas puikus. Tik lėtoka dar tokia, matosi, kad organizmas auga, kojukės ilgos darosi, o jėgelių mažoka. Nieko, atsigausim biggrin.gif Bandysim šiandie fotoesintis ir kurti skelbimus.

Tik nekyla ranka man taip paprastai išleisti Palėdą - ji joookia ypatinga wub.gif wub.gif wub.gif Čia pamatyti reikia, kas per padarėlls. labai noriu jai namų, kuriais galėčiau pasitikėti. Imkit kuri, a? ax.gif

Colomba, pamėginsiu ką nors pamąstyti apie skelbimų tekstus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Erendira, smagu del tavo kleckyciu, ir toliau joms dideliausios sveikatos ir sekmes smile.gif

Zundyte, as jau nebenustebinsiu, bet man tavo katinai tookie vogiami.. doh.gif einu ieskot maiso bigsmile.gif cool.gif

O as kariauju su Kysium. Nu nesuprantu kas anam pasidare siais metais, bet jau gal pora savaiciu baubia rytais blink.gif ne miaukia, BAUBIA. Nesuprantu, kaip katinas gali isleist garsa, panasu i buuuuauuuweee blink.gif jau cia viena ryta ir su tapke prasiejau, tai uzsisikes visa diena buvo. Bet tyla grizo i namus bent tadien smile.gif

O vakar tai su tokia durna situacija. Eidama namo is darbo radau balandi tupinti pakelej ant pievutes. Toks dar gan paauglys sakyciau. Matau ne leisgyvis, mirksi, galva kraipo, paglosciau, kruptelejo, bet nejuda. Kojyte atmesta atgal, po sparnu paziurejau - zaizda kunelyje.. sad.gif tupiu as ten prie jo, visais imanomais budais ieskau tel nr kas galetu uzsiimti tokiu reikalu. Tai supratau, kad niekam tokia "smulkme" neidomi. Vieni pertraukdami sauke NEUZSIIMAM, skambinkit balandininku klubui ir mete rageli, o balandininku klubas apskritai pasake, neimsim. Sakau kam skambinti gal zinot, sako - niekam. Tai ka siulot daryt?? Palikt. Ir juokiasi su tookia ironija..kazkoks arogantiskas bernas, mazdaug trukdo cia sekmadienio vakara.. Gerai varot sakau ir pati jau meciau rageli.. Zodziu grizau namo, pasiemiau dezute, grizau atgal, surinkau as ji ir nuveziau i Nuara, idejau su dezute i transporteri ju kieme, paskambinau jiem ir pasakiau situacija. Sake siandien nuo 8h ateis veterinaras ir tikrai paziures ten ji. Gaila paukstuko. Bet padariau ka galejau sad.gif

Syyypsomes smile.gif

Ot noresiu ir baubsiu cool.gif cia ne galutine mano tyla biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 06 birželio 2016 - 09:50
Kennde, tau 4u.gif už širdies gerumą mirksiukas.gif

Erendiros mažėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man irgi cirkas vyksta,šiandien susiruošiau mašiną į techninę apžiūrą varyt,bet prieš tai turėjau padangas pasikeist ,nes po žiemos dar nepakeistos,nueinu į garažą,susikraunu vasarines padangas ,sėdu į mašiną ...ir neužvedu doh.gif doh.gif doh.gif ...niekaip.... tik toks džeržgiantis garsas ir lyg ne akumuliatoriaus nusprogusio ,tą garsą jau žinau,kitoks,grubesnis toks.....Pasiskambinu į servisą..sako atitempkit,mes tokios paslaugos neteikiam...tada skambinu į draudimą,nes KASKO drausta,tai jie tempia ,jau vieną kartą teko garbė taip važiuot ,tai va dabar antrą kartą teks....Sakau ,saugo mane dievulis....laiku sugadino mašiną,o tai būčiau TA centre nebeužvedusi doh.gif doh.gif ....eina sau kokia gėda 4u.gif ...Dabar sėdžiu ir laukiu kada tralistas paskambins,kad jau netoli manęs ,važiuosim į servisą svetimais ratais ax.gif

O naktį Kolumbas cirkus krėtė,kelis kartus paryčiais prabudau,nes krapštė lauk nuo komodos vazą,vis laiku pastverdavau,kol paskutinį kartą atsigulusi supratau ,kad duris į balkoną vakare uždariau ,o ten jo dubenėlis su vandeniu ir jo miegamasis,mažiukas gerti norėjo ir miegot vėsiai...Nu ir sakykit man ,kad katinai smegenų neturi ,nepatikėsiu,dar gudresni nei mes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
miau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labuka,

gal ne visos matėt biggrin.gif

user posted image

Užjaučiu dėl Mokutės 4u.gif
Atsakyti
Na, dar truputuką pasidžiaugsiu dėl Bitės - šiandien perpiet pakalbinta ėmė liuoksėti, kaip mažas išdykęs vaikas . Jau taip bijojau, kad pagadinau mazges... bet, panašu, išsikapstėm rolleyes.gif

Kažkam bus reto gražumo pūkės, žada augt labai dailios wub.gif

Kysytis koks šypsūnas thumbup.gif
Atsakyti
V-Rinės ir Nikunos katukės labai panašios.
Vis sumaišau.
4u.gif wub.gif

Erendira, tikrai nuoširdžiai džiaugiuos ir didžiuojuos tavim - kantrybė wub.gif ir rankų nenuleidimas. Panos ras namus, tikrai, pamatysi. Jos bus ir yra ypatingos.

Fogytė labiausia mano draugauja su sūnum, bet bendrai yra meili ir žaidikė baisi - kad tik siausti.
Todėl už ją Diinkai labai dėkui.

Kenndei balionukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 06, 13:40)
V-Rinės ir Nikunos katukės labai panašios.
Vis sumaišau.
4u.gif  wub.gif

na taip, panašios smile.gif to pačio siuvimo smile.gif
bet maišyti niiigalima smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba,

Extriuk, perskaičiau tik šiandien....tiesiog liūdna, užjaučiu 4u.gif

Erendira smagu dėl mažių labai...o aš vakar išleidau pirmą savo mažę Fa-ina...pati pirma užsakyta, kas ėjo rinktis, pamato ją ir sajko o šita kokia faina smile.gif ....dabar Milka

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 06 06, 14:40)

Todėl už ją Diinkai labai dėkui.

oi, nėr už ką smile.gif ...gal dar porą ? smile.gif
Atsakyti
Pavalgyt gal ir nepavalgysiu šiuos namuos žmoniškai, bet bent jau atsigersiu karališkai

user posted image

Geria ji iš visokių balų, t.y. iš visko ką randa, tik ne iš savo bliūdelio, bent jau retai iš jo, keičiu vietas, bet niekaip, kas ne taip? g.gif
Atsakyti